Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Belysning

Belysning i hjemmet er både en nødvendighed i sig selv, men også en perfekt måde, at skabe en hyggelig og personlig stemning i hjemmet. Hos Design Affair er vi vilde med en god belysning, som både giver det rette lys samt stemning. Hos Design Affair finder du alt fra væglamper, standerlamper, lyskæder, gulvlamper, pendlerlamper til unikke bordlamper. Så uanset om du er på jagt efter lampen til det antikke, moderne eller mere rustikke hjem, så skulle der være gode muligheder for, at finde den her hos os. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte lampe til din bolig, står vi altid klar til at vejlede med vores ekspertise indenfor boligindretning. 

Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan finde den perfekte belysning til din bolig.  

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

EGO mirror

Design By Us, har lavet dette smukke spejl, som er rig på anvendelsesmuligheder. Spejlet kan benyttes i den lille entre, eller i stuen som en del af en collage. Spejlet kan vendes på mange forskellige måder. Spejlet måler 63 x 39cm.
2.189 DKK

New wave optic rose wall

Design By Us, er designeren bag denne smukke væglampe. Væglampen er smuk ved siden af sengen, i stuen eller entreen. Lampen måler 26 cm i omkredsen, og har en dybde på 15 cm.
2.790 DKK

New wave optic smoke wall

Design By Us, er designeren bag denne smukke væglampe. Væglampen er smuk ved siden af sengen, i stuen eller entreen. Lampen måler 26 cm i omkredsen, og har en dybde på 15 cm.
2.790 DKK

EBB & FLOW, Horizon pendant lamp Ø36, Golden Smoke

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Lampen er i rosa glas, og måler 36 cm i omkredsen og 20 cm i højden. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow.
2.299 DKK

EBB & FLOW, Horizon pendant lamp Ø21, Obsidian

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Lampen er i rosa glas, og måler 21 cm i omkredsen og 14 cm i højden. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow.
1.199 DKK

EBB & FLOW, Lute pendant, S, Obsidian/Gold

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Den smukke lute pendant lampe, har et moderne klassisk udtryk. Passer smukt ind i det stilrene og elegante hjem. Lampens top er guld og bunden er i rosa glas. Lampen måler 27 cm i højden, og 14 cm i omkredsen. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow.
1.799 DKK

Futura pendant lamp Ø18, chestnut brown

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Denne lampe har tre smukke kurve, og et skarpt elegant design. Denne smukke lampe passer perfekt ind i det moderne og stilfulde hjem, for at sætte fokus på detajlen. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow. Denne lampe er i farven chestnut brown.
2.599 DKK

EBB & FLOW, Smykke pendant lamp Ø12,5, Golden Smoke

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Lampen fåes i flere forskellige varianter, bl.a. med en kugle i brass eller slebet glass. Lampen hedder smykke, pga. dens feminine udtryk, som er inspireret af det fascinerende og feminine bag smukke hængende øreringe. Kom ind i butikken og se vores smukke lamper, her er det smykke lampen i golden smoke.
2.399 DKK

AU Maison, Lampe - Blixen - Gold

Smuk lampe fra AU Maison, lampen passer smukt til vores lampeskærm med et eksotisk palmeprint fra Au Maison.

Lampen måler 17 cm i diameteren og 34 cm i højden.
899 DKK

AU Maison, Lampe skærm, Jungle Green

Smuk og dekorativ lampeskærm fra Au Maison. En eksotisk palmeskærm, som bringer hygge og stemning til dit eget univers.

Lampeskærmen har en diameter på 30 cm, og en højde på 25 cm.
349 DKK

Ballroom purple Ø20

Design By Us, er designeren bag denne smukke ballroom lampe. Lampen har en smuk guldkant, og passer flot ind over det lille arbejdsbord på pigeværelset - i kombination med dine andre Ballroom lamper, eller bare lige hvor du synes de er smukkest. Den flotte lampe måler 20 cm i omkredsen. (Vær opmæksom på at der kan forekomme ekstra leveringstid på disse, ring til butikken og hør nærmere)
1.990 DKK

Eden Outcast Decadent Lampe

Eden Outcast er designeren bag denne yndefulde lampe. Lampen har et eksklusivt design, som tilføre noget eksklusivt til hjemmet. Lampen kan både bruges som på billedet med en rå pære til, eller med en almindelig pære og en smuk skærm.

Lampen måler 30,5 cm i højden når der er fatning i. Fatningen skal købes separat.
1.199 DKK

Sophia Krystal lampe, 54x16

Margit Brandt er designeren bag denne smukke og yndefulde lampe. Lampen er med til at sætte et exclusivt præg på dit hjem. Lampen måler 54 cm i højden, og der medfølger lampeskærm.
1.699 DKK

House Doctor, Lampe, Diy, sæt af 14 stk, Ø12 cm

Dekorativ DIY lampe fra House Doctor. Lampen består af 14 glaskugler, som samles til en smuk lampe. Lampen giver et kreativt og personligt udtryk i indretningen. Hæng lampen op i et hjørne i stuen eller entréen, hvor du mangler ekstra belysning. Ledning og glaskugler medfølger. Mål: Ø23cm, H25
899 DKK

CACTÉE lamp ball cactus, Ø26xH22

Smuk og dekorativ lampe, som er ideel til at sætte et unikt og hyggeligt præg på dit hjem. Du kan benytte den på badeværelset, børneværelset eller i et dekorativit hjørne i stuen. Den fine lampe måler 26 cm i omkredsen og 22 cm i højden.
599 DKK

AQUATIC coral LED lamp, Ø13/H9

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 9 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

AQUATIC Koral LED Lampe

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 19 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

AQUATIC Koral LED Lampe

Smuk naturtro koral, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED koralen måler 13 cm i omkredsen og 9 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

CACTÉE lampe ball cactus, Ø12x14

Smuk naturtro kaktus, lavet i komprimeret sandsten. Den smukke kaktus er med LED lys, og er ideel til badeværelset, børneværelset eller havebordet om sommeren. LED Kaktussen måler 12 cm i omkredsen og 14 cm i højden. Benyt 3 stks AAA batterier.
199 DKK

Normann Copenhagen Amp Lampe Lille Guld/Grøn

Normann Copenhagen står bag denne smukke lampe. Lampen findes i flere forskellige størrelser og farver. Amp Lampen fra Normann Copenhagen er lavet i enkelt og flot design. Lampen er fremstillet glas og marmor. Kombinationen af marmor og glas givet lampen et specielt og eksklusivt udtryk. Amp Lampen fra Normann Copenhagen ses her i den mindste størrelse og i farven Guld/Grøn. Lampen måler 14 cm. i diameteren og har en højde på 17 cm.
799 DKK

TENDENCE earth brown glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe,Jordfarvet glas, Håndlavet.
749 DKK

TENDENCE smoke glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe, smoke glas, håndlavet.
749 DKK

TENDENCE clear glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe, Klar glas, Håndlavet.
849 DKK

Nordal DOME lampe, træsokkel, stor sort

Nordal DOME lampe, træsokkel, stor sort. Nordals DOME lampe med en sokkel af træ er fin til at have stående i hjemmet og giver et gammeldags og personligt præg.

Materiale: Mangotræ/beton

Størrelse: H:43 Ø:75
699 DKK

Lampe Fishtrap, M, Sort, H45/Ø28

Muubs, Lampe Fishtramp, M, Sort, H45xØ28
499 DKK

Lampe Fishtrap B, H65/Ø35

Muubs Fishtrap Lampe B, sort bambus.
499 DKK

House Doctor, Lyskæde, Star, 15 LED, batteri

Super fin star lyskæde fra House Doctor, Lyskæden har 15 LED stjerner, med en afstand på 10 cm mellem hver stjerne. Lyskæden måler 1,7 m. Lyskæden bruges med batterier til indendørs brug.
59 DKK

House Doctor, Lyskæde, Globe, 15 LED lys

House Doctor, Lyskæde, Globe, 15 Lys.
59 DKK

House Doctor, Lyskæde, Globe, 30 LED lys

House Doctor er firmaet bag denne fine og enkle lyskæde. Globe lyskæden er ideel som dekoration og til at skabe en hyggelig stemning. Lyskæden er rig på anvendelsesmuligheder og kan både anvendes i en krukke eller som dekoration på en hylde eller omkring et spejl. Globe lyskæden fra House Doctor findes i to forskellige størrelser og ses her i den største størrelse med 30 lys.
149 DKK

House Doctor, Lyskæde, 10m, Sølv, 80 Pære, 10 cm

House Doctor står bag denne flotte og enkle lyskæde, som er fremstillet i messing og hermed har et flot og speciel design. Lyskæden fra House Doctor kan både anvendes i en dekorativ bordopdækning eller som dekoration omkring et spejl. Lyskæden skaber en hyggelig og rolig atmosfære. Lyskæden måler 10 m. og fås også i farven messing.
149 DKK

House Doctor, Lyskæde, 10m, Messing, 80 Pære

House Doctor står bag denne flotte og enkle lyskæde, som er fremstillet i messing og hermed har et flot og speciel design. Lyskæden fra House Doctor kan både anvendes i en dekorativ bordopdækning eller som dekoration omkring et spejl. Lyskæden skaber en hyggelig og rolig atmosfære. Lyskæden måler 10 m. og fås også i farven sølv.
149 DKK

House Doctor, Lyskæde, Star, 100 LED, 10 m

Sød og dekorativ lyskæde fra House Doctor. Lyskæderne er ideelle til at sprede ekstra hygge i den skønne juletid. Rigtig fin at sætte op i stuen, eller over sengen Lyskæden måler 10 m.
159 DKK

Lyskæde, Function, Sort, 10 LED

House Doctor, Lyskæde, Function, Sort, 10 LED.
649 DKK

House Doctor, Lyskæde, Function, Hvid, 10 LED.

House Doctor er firmaet bag denne fine og dekorative lyskæde, som er rig på anvendelsesmuligheder. Lyskædens enkle design og stilrene look gør den ideell for de fleste indretninger. Lyskæden er den perfekte løsning, når der skal skabes en hyggelig stemning omend det er ude eller inde. Anvend lyskæden til en hyggelig belysning i vindueskarmen i den mørke vintertid eller som en rolig og varm belysning på terrassen til de varme sommeraftener. Lyskæden måler 8,4 meter i længden og afstanden mellem pærerne er 50 cm.
649 DKK

House Doctor, Lampe, Bobbles, Ø31, H35

Flot og dekorativ lampe fra House Doctor. Lampen har et flot design, hvilket gør den smuk i sig selv, men også flot at kombinere sammen med andre dekorationer. Lampen måler 31 cm i omkredsen og 35 cm i højden.
899 DKK

House Doctor, Lyskæde, 24 Led

House Doctor, Lyskæde, 24 led.
439 DKK

House Doctor Bordlampe Grå

House Doctor har lavet denne smukke bordlampe, som er en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe. Lampen har et enkelt og unikt design, men stadig rig på detaljer. Desk lampens fod er belagt med messing og lampeskærmen er fremstillet i jern. Kombinationen af messingen og lampeskærmens matte grå farve giver lampen et ekslusivt look. Desk lampen fra House Doctor kan både anvendes som skrivebordslampe eller blot til mild belysning i stuen. Lampens enkle men detaljerige design giver rummet et stilfuldt udtryk. Desk lampen har en diameter på 31 cm. og måler 48 cm. i højden. Desk lampens ledning måler 2,5 m.
2.999 DKK

Pære LED Ø125 mm, E27, 3 watt, 1800 kelvin

H. Skjalm P, Led pære, 125 mm, 3 watt
259 DKK

Lampe 65 cm t/globepøre, rå messing

Messing lampe fra H. Skjalm P.
799 DKK

Gulvlampe, H138, Messing/sort

H. Skjalm P, Gulvlampe, Messing/Sort, H138
2.199 DKK

Dottir, Lights Swan, White

Dottir Samsurium Swan lampe, hvid porcelæn. Dottirs Samsurium Swan lampe giver en eventyrlig stemning når den oplyser til hjem. Perfekt til et personligt udtryk. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 15 x 16 mm.
799 DKK

Dottir, Lights Krinoline, White

Finnsdottir Samsurium Krinoline lampe, hvid porcelæn. Finnsdottirs Samsurium Krinoline lampe har en kantet skærm som giver et moderne look til dit hjem. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 14 x 21 mm.
949 DKK

Dottir, Samsurium Big Bigfoot, white

Finnsdottir Samsurium Big Bigfoot stor lampe, hvid. Finnsdottirs Samsurium Big Bigfoot stor lampe har unikke dynamiske former med smukke mønstre og en lækker mat overflade. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 600 mm.v
3.599 DKK

Ballroom XL amber

DESIGN BY US, Ballroom XL Amber, Lampe.
4.390 DKK

Ballroom XL smoke

DESIGN BY US, Ballroom XL smoke, Lampe.
4.390 DKK

Ballroom XL army

DESIGN BY US, Ballroom XL Army, Lampe.
4.390 DKK

Ballroom XL rose

DESIGN BY US, Ballroom XL Rose, Lampe.
4.390 DKK

Ballroom smoke

DESIGN BY US, Ballroom smoke, Lampe.
1.990 DKK

Ballroom army

DESIGN BY US, Ballroom Army, Lampe.
1.990 DKK

DESIGN BY US, Pollish smoke, Loftlampe

Smukke lamper fra Design by Us, Lamperne er unikke og enkelte. Benyt lamperne sammen med andre lamper fra Pollish serien, eller lad den stå for sig selv og sætte et twist på hvert enkelt rum. Pollish lampen er udført i mundblæst glas, og toppen er håndmalet. Lampen måler 25 cm i højden og 20 cm i diameter. Pæren skal tilkøbes seperat.
1.990 DKK

Sheik arab

DESIGN BY US, Vintage mini, Lampe.
6.590 DKK

Lyskæde m blomst LED 1,75m sølv

Bahne & Co, Lyskæde med blomst, Sølv, 1,75 meter.
99 DKK

Lyskæde 10 LED storpære, 3 meter

Bahne & Co, Lyskæde, Sort ledning, 3 meter.
249 DKK

Cirkuslampan & Small

Dekorative bogstaver som er ideelle til at kombinere sammen med andre dekorationer eller bogstaver. Bogstaverne er med til at sætte et særpræg på dit hjem, og til at skabe personlighed. Bogstaverne lyser, og spreder varme og hygge. Her ses & i str. small. Str small måler 30 cm. Bogstaverne fåes i mange forskellige størrelser og farver, samt alle bogstaver i alfabetet.
2.219 DKK

Filter by:

Ryd alle
Min: 59 DKK Max: 6.590 DKK
kr.59 kr.6590