Viser 1–160 af 499 resultater

 • Tilbud &Tradition Spinning BH1 Pendel Mat Sort

  &Tradition Spinning BH1 Pendel Mat Sort

  Original price was: 1.795 kr..Current price is: 1.286 kr..

  &Tradition Spinning BH1 Pendel Mat Sort er et moderne og stilfuldt design af Benjamin Hubert. Inspireret af et af vores ynglings legetøj fra barndommen, den klassiske snurretop, er dette design både enkelt og stilfuldt med et strejf af nostalgisk charme. Lamperne er blevet skabt i to forskellige former, med en mat sort overflade, der afspejler det klassiske design. Denne pendel mat sort har et stilfuldt og professionelt udseende, der passer perfekt ind i moderne boligindretning. Denne pendel er et enestående og stilfuldt design, der vil skabe et unikt udtryk i ethvert rum.

 • Tilbud &Tradition Spinning BH2 Pendel Mat Mørkegrå

  &Tradition Spinning BH2 Pendel Mat Mørkegrå

  Original price was: 1.995 kr..Current price is: 1.851 kr..

  Opdag en unik belysningsoplevelse med &Tradition Spinning BH2 Pendel i Mat Mørkegrå. Designet af Benjamin Hubert for &Tradition. Lad dig inspirere af konceptet bag denne lampe, der minder om barndommens snurretop. Vælg mellem to forskellige former og tilføj et strejf af lethed og leg til din professionelle indretning.

 • 101 Copenhagen No. 2 Pendel Bronze

  101 Copenhagen No. 2 Pendel Bronze

  1.695 kr.

  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl for 101 Copenhagen Koncept: No.2 pendlen er designet I et klassisk og elegant design. Den runde lampeskærm I opalglas er kendetegnet på de flotte pendler. Den runde lampekærm kan lyse selv det mørkeste rum o

 • 101 Copenhagen No. 2 Pendel Messing

  101 Copenhagen No. 2 Pendel Messing

  1.695 kr.

  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl for 101 Copenhagen Koncept: No.2 pendlen er designet I et klassisk og elegant design. Den runde lampeskærm I opalglas er kendetegnet på de flotte pendler. Den runde lampekærm kan lyse selv det mørkeste rum o

 • 101 Copenhagen Salon Pendel Opaque

  101 Copenhagen Salon Pendel Opaque

  6.795 kr.

  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl for 101 Copenhagen Koncept: Salon pendlen er inspireret af Art Deco og er en minimalistisk fortolkning af klassiske lysekroner fra midten af ??det 20. århundrede. Lampen har seks elegante lampeskærme lavet m

 • 101 Copenhagen Salon Pendel, Grande Opaque

  101 Copenhagen Salon Pendel, Grande Opaque

  7.995 kr.

  Oplev skønheden i 101 Copenhagen’s Salon Pendel, Grande Opaque! Designet af Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl, er denne moderne version af en klassisk Art Deco-lysekrone fra midten af det 20. århundrede. Lampen er smukt udformet med seks elegante lampeskærme i den professionelle danske stil. Med sin stilfulde oplysning og evne til at tilføje en subtil, elegant atmosfære til ethvert rum, er denne stilfulde lysekrone det perfekte valg til ethvert hjem. Den enkle, minimalistiske design giver en glødende, brydende effekt, der oplyser ethvert rum og tilføjer en smuk akcent. Oplev salonpendlen fra 101 Copenhagen, og giv dit hjem en unik og klassisk touch.

 • Tilbud Anglepoise Type 80 Pendel Grå

  Anglepoise Type 80 Pendel Grå

  Original price was: 1.156 kr..Current price is: 1.039 kr..

  Udformningen af ​​Anglepoise Type 80 Pendel Gray er snedigt designet af Sir Kenneth Grange og bringer et nyt, stilfuldt design til dit hjem. Denne moderne lampe har et simpelt, matt finish og er dekorativ og udtryksfuld. Lyset stråler let ud af lampen, giver et professionelt udseende, og er ideel til at skabe et godt miljø. Lampen er en perfekt tilføjelse til ethvert hjem og vil bringe et stilfuldt look til ethvert rum.

 • Anglepoise Type 80 Pendel Grøn

  Anglepoise Type 80 Pendel Grøn

  1.156 kr.

  Design: Sir Kenneth Grange Koncept: Anglepoise og Sir Kenneth Grange Type 80 pendlen er et nyt og stilrent design fra Sir Kenneth Grange. Lampen er enkel og står godt med sit matte finish. En moderne og dekorativ Anglepoise lampe. Lyset undslippe

 • Tilbud Anglepoise Type 80 Pendel Mat Sort

  Anglepoise Type 80 Pendel Mat Sort

  Original price was: 1.156 kr..Current price is: 1.039 kr..

  Opdag det elegante Anglepoise Type 80 Pendel Mat Sort designet af Sir Kenneth Grange. Denne moderne lampe med mat finish er enkel og dekorativ, perfekt til enhver pendler. Lad lyset undslippe og skabe en professionel atmosfære i dit hjem eller kontor.

 • Tilbud Anglepoise Type 80 Pendel Pink

  Anglepoise Type 80 Pendel Pink

  Original price was: 1.156 kr..Current price is: 1.039 kr..

  Designet af Sir Kenneth Grange, konceptet Anglepoise Type 80 pendlen er et nyt og stilfuldt design, som er perfekt til ethvert hjem. Denne moderne lampe har et mat finish og er perfekt til at skabe en dekorativ atmosfære. Lyset fra denne lampe giver en varm og professionel glød, der vil gøre ethvert værelse smukt.

 • Tilbud Antidark Tube Flex Pendel L35 Hvid

  Antidark Tube Flex Pendel L35 Hvid

  Original price was: 835 kr..Current price is: 615 kr..

  Opgrader din arbejdsplads med Antidark Tube Flex Pendel L35 Hvid! Denne raffinerede pendelserie tilbyder elegant belysning direkte fra loftet eller Designline Tube sporsskinne. Vælg mellem messing, titanium, sort eller hvid for et professionelt touch.

 • Tilbud Antidark Tube Flex Pendel L35 Messing

  Antidark Tube Flex Pendel L35 Messing

  Original price was: 835 kr..Current price is: 608 kr..

  Introducerer Antidark Tube Flex Pendel L35 Messing – en elegant rørformet pendelserie til pendler på farten. Monter direkte i loftet eller på en Designline Tube sporsskinne for en professionel touch. Vælg mellem messing, titanium, sort eller hvid for at tilføje elegance til din pendling.

 • Tilbud Antidark Tube Flex Pendel L35 Sort

  Antidark Tube Flex Pendel L35 Sort

  Original price was: 835 kr..Current price is: 608 kr..

  Introducerer Antidark Tube Flex Pendel L35 Sort – en elegant rørformet pendelserie til professionelle pendler. Monteres nemt i loftet eller på en Designline Tube sporsskinne for en stilfuld belysning. Vælg mellem messing, titanium, sort eller hvid for at skabe det perfekte look.

 • Tilbud Antidark Tube Flex Pendel L35 Titanium

  Antidark Tube Flex Pendel L35 Titanium

  Original price was: 835 kr..Current price is: 615 kr..

  Opgrader din arbejdsplads med Antidark Tube Flex Pendel L35 Titanium! Denne raffinerede pendelserie tilbyder elegant belysning direkte fra loftet eller Designline Tube sporsskinne. Vælg mellem messing, titanium, sort eller hvid for et professionelt touch.

 • Arc pendelsæt fra Halo Design

  Arc pendelsæt fra Halo Design

  699 kr.

  Arc pendelsæt fra Halo DesignProducent: Halo Design.Pendelsættet er i krom med opalhvidt glas.Pendelsættet består af to hængelamper, der giver en diffust lys.Denne lampe egner sig godt til køkkenet, stuen, værelset, mm.Kontakt os gerne for mere informatio

 • Tilbud artek Golden Bell A330S Pendel Krom

  artek Golden Bell A330S Pendel Krom

  Original price was: 4.680 kr..Current price is: 3.975 kr..

  Design: Alvar Aalto for artek Koncept: Golden Bell A330S blev designet i 1936 da Alvar Aalto skulle indrette en restaurant i Helsinki, pendlen blev relanveret i 2007. Pendlen er lavet i et stykke, hvilket giver den de bløde former. Pendlens kvalitet e

 • artek Golden Bell A330S Pendel Sort

  artek Golden Bell A330S Pendel Sort

  4.750 kr.

  Design: Alvar Aalto for artek Koncept: Golden Bell A330S blev designet i 1936 da Alvar Aalto skulle indrette en restaurant i Helsinki, pendlen blev relanveret i 2007. Pendlen er lavet i et stykke, hvilket giver den de bløde former. Pendlens kvalitet e

 • Tilbud Artemide CALIPSO Pendel 3000K Hvid med Artemide APP

  Artemide CALIPSO Pendel 3000K Hvid med Artemide APP

  Original price was: 9.726 kr..Current price is: 9.259 kr..

  Opdag den imponerende Artemide CALIPSO Pendel 3000K Hvid med Artemide APP! Designet af Neil Poulton, Calipso serien er et unikt lysstykke med et næsten bikageagtigt udtryk. Denne loftslampe og pendel kaster et fantastisk lys og skiller sig ud med sit unikke visuelle udtryk.

 • Atelier 150 pendel fra Astro Lighting

  Atelier pendel fra Astro Lighting

  1.274 kr.

  Atelier pendel fra Astro Lighting er en smuk og simpel pendel, der også fås som væglampe, bordlampe og gulvlampe. Den har en IP20 klassificering, hvilket gør den velegnet til at hænge over spisebordet eller som generel belysning i et rum. Kontakt os gerne for mere information om dette professionelle produkt.

 • Tilbud MENU Dancing Pendel Creme

  Audo Dancing Pendel Creme

  Original price was: 7.295 kr..Current price is: 5.593 kr..

  Dancing-pendlen MENU combinerer en elegant, skandinavisk designtradition med et moderne twist. Det klassiske, cremede glas er udsmykket med en smukt kurvet form og spil med lys og skygge. Denne smukke pendel er ideel til at skabe en afslappet og afbalanceret stemning i ethvert rum. På grund af det robuste design er den også robust og nem at håndtere, og samtidig vil den også bringe en eksklusiv stemning til ethvert rum. Den luksuriøse cremede glasfinish giver det karakteristiske, moderne udtryk, der perfekt komplimenterer en moderne indretning. MENU’s Dancing Pendel CREME er et smukt og stilfuldt valg til at skabe en behagelig stemning i ethvert hjem. Denne stilfulde pendel giver et moderne og elegant udtryk, der perfekt passer ind i de fleste indretninger.

 • Tilbud Menu Levitate 28 Pendel Sort/ Messing

  Audo Levitate 28 Pendel Sort/ Messing

  Original price was: 2.695 kr..Current price is: 1.972 kr..

  Design: Afteroom for Audo Koncept: Levitate En pendel som tydeliggøre lethed. Både den lille, 28, og den store model 40, er begge utroligt lette hvilket nærmest kan fornemmes når pendlen hænges. I bunden af Levitate pendlen finder man en glas diffuss

 • Tilbud Menu Levitate 40 Pendel Grøn/ Messing

  Audo Levitate 40 Pendel Grøn/ Messing

  Original price was: 3.995 kr..Current price is: 2.773 kr..

  Design: Afteroom for Audo Koncept: Levitate En pendel som tydeliggøre lethed. Både den lille, 28, og den store model 40, er begge utroligt lette hvilket nærmest kan fornemmes når pendlen hænges. I bunden af Levitate pendlen finder man en glas diffuss

 • Tilbud Menu Levitate 40 Pendel Sort/ Messing

  Audo Levitate 40 Pendel Sort/ Messing

  Original price was: 3.995 kr..Current price is: 2.869 kr..

  Which giver en uimodståelig glød. Messingen er af højeste kvalitet og er afsluttet i en mat poleret overflade som afspejler lyset der varmt reflekteres omkring den. Audo Levitate 40 Pendel Sort/ Messing er et smukt og elegant valg til moderne belysningsløsninger.

 • Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Blå

  Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Blå

  9.266 kr.

  Revolve Pendelen fra Bert Frank, er et skandinavisk designet mesterværk. Pendelen er fremstillet i børstet messing og har et flot blå finish, som giver et industrielt og moderne look. Pendelen har en slank silhuet og et enkelt og elegant design, som integrerer sig harmonisk i enhver indretning. Pendelen har et professionelt look med sine klare linjer og kvalitetsmaterialer, som giver en lang levetid. Denne pendel vil give et karakteristisk præg til dit hjem, og sikre, at dine gæster på et øjeblik, ser hvor stilfuld og sofistikeret du er.

 • Tilbud Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Grøn

  Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Grøn

  Original price was: 9.266 kr..Current price is: 9.245 kr..

  Design: Bert Frank Koncept: Revolve pendlen fra Bert Frank, er designet I et moderne og elegant design, med et industrielt udtryk. En pendel som kan indgå I enhver form for indretning, grundet sin slanke silhuet, samt enkle og elegante design. Lampens o

 • Tilbud Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Hvid

  Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Hvid

  Original price was: 9.266 kr..Current price is: 9.245 kr..

  Design: Bert Frank Koncept: Revolve pendlen fra Bert Frank, er designet I et moderne og elegant design, med et industrielt udtryk. En pendel som kan indgå I enhver form for indretning, grundet sin slanke silhuet, samt enkle og elegante design. Lampens o

 • Tilbud Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Oxblood

  Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Oxblood

  Original price was: 9.266 kr..Current price is: 9.245 kr..

  Design: Bert Frank Koncept: Revolve pendlen fra Bert Frank, er designet I et moderne og elegant design, med et industrielt udtryk. En pendel som kan indgå I enhver form for indretning, grundet sin slanke silhuet, samt enkle og elegante design. Lampens o

 • Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Sort

  Bert Frank Revolve Pendel Børstet Messing/Sort

  9.266 kr.

  Revolve pendlen fra Bert Frank er et moderne og elegant design med et industrielt udtryk. Den børstede messing/sorte pendel kan fuldføre enhver indretning takket være sin slanke silhuet og enkelhed. Pendlen har en klar og professionel finish og en holdbar konstruktion, som sikrer at du kan nyde denne lampes stilfulde udseende i mange år. Denne pendel gør det nemt at skabe et stilrent og moderne miljø, som vil skille sig ud i enhver indretning.

 • Bert Frank Riddle Pendel Børstet Messing/Sort

  Bert Frank Riddle Pendel Børstet Messing/Sort

  5.355 kr.

  Design: Bert Frank Koncept: Riddle pendlen fra Bert Frank er et enkelt og elegant design. Den flotte preforerede lampeskærm giver et industrielt udtryk, samt en smuk spredning af lyset fra lyskilden. Pendlen er lavet i et børstet messing/sort farve, der giver den et professionelt udtryk.

 • Bert Frank Riddle Pendel Sort/Børstet Messing

  Bert Frank Riddle Pendel Sort/Børstet Messing

  5.820 kr.

  Lampens materiale er børstet messing, som giver et stilfuldt touch og et stilfuldt look. Bert Frank Riddle pendlen er den perfekte lampe til en stilfuld indretning. Den er skabt med sin smukke og effektive design, der giver et modernistisk udtryk. Lampen giver et dejligt, sofistikeret look til rummet. Den giver et smukt lys og er et vidunderligt pryd til ethvert hjem.

 • Calabronet modulpendel m. spots fra Martinelli Luce

  Calabronet modulpendel m. spots fra Martinelli Luce

  4.866 kr.

  Calabronet modulpendel m. spots fra Martinelli Luce Denne modulpendel er en moderne lampe, der har evnen til at passe ind i de fleste stilarter. Modulpendlen er af aluminium, og fås i sort, derudover fås der tilbehør til. Dette er et modul, hvilket indike

 • Tilbud Cph Lighting Eggy Pop Ø32 Pendel

  Cph Lighting Eggy Pop Ø32 Pendel

  Original price was: 1.950 kr..Current price is: 1.340 kr..

  Opgrader dit arbejdsrum med Cph Lighting Eggy Pop Ø32 Pendel! Designet af Guglielmo Berchicci, denne smukke pendel giver et blødt og behageligt lys. Perfekt til en professionel atmosfære!

 • Tilbud Cph Lighting Eggy Pop Ø55 Pendel

  Cph Lighting Eggy Pop Ø55 Pendel

  Original price was: 3.000 kr..Current price is: 2.061 kr..

  Lampen har en diameter på 55 cm og er perfekt til at skabe et behageligt lys i ethvert rum. Det unikke design gør den perfekt til at integrere med ethvert modern hjem dér hvor du ønsker en stilfuld og tidløs belysning. Eggy Pop pendlen fra Cph Lighting er lavet af høj kvalitet materialer og er udstyret med en E27 pære aftager (pære ikke inkluderet).

 • Tilbud Cph Lighting Eggy Pop Ø70 Pendel

  Cph Lighting Eggy Pop Ø70 Pendel

  Original price was: 3.700 kr..Current price is: 2.499 kr..

  Pendel CPH Lighting Eggy Pop Ø70 er et flot design fra Guglielmo Berchicci. Lampens mat hvide skærm sikrer et blødt og behageligt lys uden at blænde. Den Ø70 cm lange pendel er perfekt til at skabe en professionel stemning i ethvert hjem eller kontor. Pendel CPH Lighting Eggy Pop Ø70 er et must-have for dig, der ønsker et stilfuldt indtryk i boligen eller på kontoret.

 • Tilbud Cph Lighting Grid Pendel Beach Beige

  Cph Lighting Grid Pendel Beach Beige

  Original price was: 1.500 kr..Current price is: 1.105 kr..

  Design: Tom Stepp for CPH Lighting 2011 Koncept: Cph Lighting Grid pendlen er en kombinere det moderne design med referencer til klassisk Skandinavisk design. Grid pendlen trækker på referencer til den traditionelle arbejdslampe der blandt andet bl

 • Tilbud Cph Lighting Grid Pendel Bright Hvid

  Cph Lighting Grid Pendel Bright Hvid

  Original price was: 1.600 kr..Current price is: 1.064 kr..

  Design: Tom Stepp for CPH Lighting 2011 Koncept: Cph Lighting Grid pendlen er en kombinere det moderne design med referencer til klassisk Skandinavisk design. Grid pendlen trækker på referencer til den traditionelle arbejdslampe der blandt andet bl

 • Tilbud Cph Lighting Grid Pendel Moss

  Cph Lighting Grid Pendel Moss

  Original price was: 1.600 kr..Current price is: 1.125 kr..

  Design: Tom Stepp for CPH Lighting 2011 Koncept: Grid pendlen er en kombinere det moderne design med referencer til klassisk Skandinavisk design. Grid pendlen trækker på referencer til den traditionelle arbejdslampe der blandt andet blev brugt ved dreje

 • Tilbud Cph Lighting Grid Pendel Mystery Sort

  Cph Lighting Grid Pendel Mystery Sort

  Original price was: 1.600 kr..Current price is: 1.099 kr..

  Design: Tom Stepp for CPH Lighting 2011 Koncept: Cph Lighting Grid pendlen er en kombinere det moderne design med referencer til klassisk Skandinavisk design. Grid pendlen trækker på referencer til den traditionelle arbejdslampe der blandt andet bl

 • Tilbud Cph Lighting Grid Pendel North Blå

  Cph Lighting Grid Pendel North Blå

  Original price was: 1.600 kr..Current price is: 1.105 kr..

  Design: Tom Stepp for CPH Lighting 2011 Koncept: Cph Lighting Grid pendlen er en kombinere det moderne design med referencer til klassisk Skandinavisk design. Grid pendlen trækker på referencer til den traditionelle arbejdslampe der blandt andet bl

 • Tilbud Cph Lighting Grid Pendel South

  Cph Lighting Grid Pendel South

  Original price was: 1.600 kr..Current price is: 1.099 kr..

  Design: Tom Stepp for CPH Lighting 2011 Koncept: Grid pendlen er en kombinere det moderne design med referencer til klassisk Skandinavisk design. Grid pendlen trækker på referencer til den traditionelle arbejdslampe der blandt andet blev brugt ved dreje

 • Tilbud Cph Lighting Grid Pendel Sunrise Gul

  Cph Lighting Grid Pendel Sunrise Gul

  Original price was: 1.600 kr..Current price is: 1.099 kr..

  Design: Tom Stepp for CPH Lighting 2011 Koncept: CPH Lighting Grid pendlen kombinerer det moderne design med referencer til den klassiske skandinaviske stil. Grid pendlen er inspireret af den klassiske arbejdslampe, der blandt andet har en mørk farvetone, der giver et professionelt udtryk.

 • David Trubridge Coral Ø100 Aqua Pendel

  David Trubridge Coral Ø100 Aqua Pendel

  10.845 kr.

  Designet: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept er fantastisk. Coral Aqua Ø100 er en farverig pendel, der er inspireret af koraller. Den giver et flot lys og bløde skygger, der kan nydes af alle. Den er ideel til at hænge over et bord eller sofabord, og vil tilføje et strejf af naturlig skønhed til ethvert rum.

 • Tilbud David Trubridge Coral Ø100 Hvid/Hvid Pendel

  David Trubridge Coral Ø100 Hvid/Hvid Pendel

  Original price was: 13.851 kr..Current price is: 13.495 kr..

  Denne pendel fra David Trubridge Design Koncept, designet af David Trubridge, er perfekt til ethvert rum, da den har en korallignende struktur, som virker både moderne og stilfuld. Pendlen har en Ø100 diameter, og den er hvid på både den indre og den ydre side. Pendlen giver et lys, som skaber en warm og hyggelig atmosfære, og den vil passe perfekt ind i ethvert hjem. Pendlen er professionel fremstillet, hvilket giver et vedholdende look, samtidig med at det høje kvalitetsniveau sikrer, at du har glæde af pendlen i mange år.

 • David Trubridge Coral Ø100 Rød Pendel

  David Trubridge Coral Ø100 Rød Pendel

  10.845 kr.

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept. Denne Coral Rød Ø100 pendel er en unik og smuk tilføjelse til ethvert hjem. Inspireret af koraller fra verdenshavene, udsender pendlen et smukt, behageligt lys, der skaber en smuk skygge. Pendlen er håndlavet af naturlige materialer, hvilket giver en følelse af eksklusivitet og kvalitet. Den perfekte pendel til at skabe et professionelt og moderne indtryk i ethvert hjem.

 • Tilbud David Trubridge Coral Ø40 Hvid Pendel

  David Trubridge Coral Ø40 Hvid Pendel

  Original price was: 3.834 kr..Current price is: 3.825 kr..

  Konceptet Coral Hvid Ø40 er skabt af David Trubridge for David Trubridge Design. Inspireret af koraller, er lampen et smukt skulpturelt stykke, som tilføjer et dekorativt element til ethvert rum. Den sender et subtilt lys ud og passer perfekt over et spisebord eller i hjemmets arbejdsområde. Lampen er lavet af naturmaterialer, som giver den en holdbarhed, der passer til det moderne hjem. Den er en perfekt kombination af komfort og stil. Med denne pendel fra David Trubridge kan du skabe et varmt og dekorativt miljø.

 • Tilbud David Trubridge Coral Ø40 Hvid/Hvid Pendel

  David Trubridge Coral Ø40 Hvid/Hvid Pendel

  Original price was: 4.752 kr..Current price is: 4.745 kr..

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept: Coral Hvid & Hvid Ø40 er hvid på begge sider i forhold til den som bare er hvid på indersiden. Coral er en spændende pendel hvis inspiration kommer fra koraller. Pendlen giver et godt lys, og a

 • David Trubridge Coral Ø40 Orange Pendel

  David Trubridge Coral Ø40 Orange Pendel

  3.834 kr.

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept: Coral Orange Ø40 inspiration kommer fra de koraller, som vokser rundt omkring i verdens koralrev. Lampen giver et godt lys, og så kaster den nogle fine skygger fra sig. Pendlen passer perfekt o

 • David Trubridge Coral Ø40 Rød Pendel

  David Trubridge Coral Ø40 Rød Pendel

  3.735 kr.

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept: Coral Rød Ø40 er flot lampe som giver et behageligt lys. Dens inspiration kommer fra koraller, som kan opleves rundt omkring i verdenshave. Pendlen kaster nogle fine skygger fra sig, og så pass

 • David Trubridge Coral Ø60 Aqua Pendel

  David Trubridge Coral Ø60 Aqua Pendel

  5.490 kr.

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept: Coral Aqua Ø60 er en spændende pendel hvis inspiration stammer fra koraller. Lampen giver et godt lys, og så kaster den nogle fine skygger fra sig. Pendlen ser godt ud når den hænger over et sp

 • Tilbud David Trubridge Coral Ø60 Hvid Pendel

  David Trubridge Coral Ø60 Hvid Pendel

  Original price was: 5.490 kr..Current price is: 5.485 kr..

  Opdag skønheden i David Trubridge Coral Ø60 Hvid Pendel, designet af David Trubridge. Denne smukke lampe er inspireret af koraller og skaber en behagelig belysning. Perfekt til at lyse op over et spisebord eller i stuen. Kvalitet og stil i ét produkt!

 • Tilbud David Trubridge Coral Ø60 Hvid/Hvid Pendel

  David Trubridge Coral Ø60 Hvid/Hvid Pendel

  Original price was: 6.696 kr..Current price is: 6.695 kr..

  David Trubridge Coral Ø60 Hvid/Hvid Pendel er et unikt design af den anerkendte designer David Trubridge. Pendlen er inspireret af koraller og har et flot, hvid/hvid-design. Den har en diameter på 60 cm og giver et godt, diffust lys. Pendlen vil pryde ethvert rum og give det et professionelt touch.

 • David Trubridge Coral Ø60 Orange Pendel

  David Trubridge Coral Ø60 Orange Pendel

  5.490 kr.

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept: Coral Orange Ø60 inspiration kommer fra de koraller, som vokser rundt omkring i verdens koralrev. Lampen giver et godt lys, og så kaster den nogle fine skygger fra sig. Pendlen passer perfekt o

 • David Trubridge Coral Ø60 Rød Pendel

  David Trubridge Coral Ø60 Rød Pendel

  5.355 kr.

  Er den meget æstetisk, og den viser en ægte kærlighed til havlivet. Denne pendel er lavet af konstrueret træ, som har en flot rød farve. Den er 60 cm høj og har en bredde på 45 cm. Pendlen er designet af den ikoniske designer David Trubridge. Det er med til at give det et unikt og moderne look. Pendlen kan let installeres, og så vil den med det samme pynte hjemmet og skabe et behageligt lys. Denne pendel vil være et fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, og så vil den skabe et stilfuldt og stilrent miljø.

 • Tilbud David Trubridge Coral Ø80 Aqua Pendel

  David Trubridge Coral Ø80 Aqua Pendel

  Original price was: 8.028 kr..Current price is: 6.260 kr..

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept: Coral Aqua Ø80 er en spændende pendel hvis inspiration stammer fra koraller. Lampen giver et godt lys, og så kaster den nogle fine skygger fra sig. Pendlen ser godt ud når den hænger over et sp

 • Tilbud David Trubridge Coral Ø80 Hvid/Hvid Pendel

  David Trubridge Coral Ø80 Hvid/Hvid Pendel

  Original price was: 8.955 kr..Current price is: 6.265 kr..

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept: Coral Hvid & Hvid Ø80 er hvid på begge sider i forhold til den som bare er hvid på indersiden. Coral er en spændende pendel hvis inspiration kommer fra koraller. Pendlen giver et godt lys, og a

 • Tilbud David Trubridge Coral Ø80 Rød Pendel

  David Trubridge Coral Ø80 Rød Pendel

  Original price was: 8.028 kr..Current price is: 6.260 kr..

  Design: David Trubridge for David Trubridge Design Koncept: Coral Rød Ø80 er flot lampe som giver et behageligt lys. Dens inspiration kommer fra koraller, som kan opleves rundt omkring i verdenshave. Pendlen kaster nogle fine skygger fra sig, og så pass

 • David Trubridge Sola Pendel Ø80 Hvid

  David Trubridge Sola Pendel Ø80 Hvid

  24.066 kr.

  Design: David Trubridge Koncept: Sola-pendlen gør en kraftig erklæring med sin yderst dekorative overflade bestående af bregnelignende fingre. Den skaber en magisk og stemningsfuld belysningseffekt i rummet. Den er designet til anvendelse i tørre inden

 • Tilbud DCWéditions Broche L Pendel Messing

  DCWéditions Broche L Pendel Messing

  Original price was: 86.298 kr..Current price is: 86.295 kr..

  Design: Eric de Dormael For DCWéditions Koncept: Broche pendlen er designet Eric De Dormael for DCW, og er produceret I naturligt messing. Broche pendlen er kendetegnet ved sin lethed, flotte flydende form og gennemsigtighed. Refleksioner og glimt fra d

 • DCWéditions Broche M Pendel Messing

  DCWéditions Broche M Pendel Messing

  71.371 kr.

  Design: Eric de Dormael For DCWéditions Koncept: Broche pendlen er designet Eric De Dormael for DCW, og er produceret I naturligt messing. Broche pendlen er kendetegnet ved sin lethed, flotte flydende form og gennemsigtighed. Refleksioner og glimt fra d

 • DCWéditions Tron 3 Pendel Guld

  DCWéditions Tron 3 Pendel Guld

  11.478 kr.

  Design: Eric de Dormael For DCWéditions Koncept: Tron pendlen er designet Eric De Dormael for DCW. Tron pendlen er kendetegnet ved sin lethed, flotte flydende form og gennemsigtighed. Refleksioner og glimt fra den smukke lampe kommer frem på væggene og

 • DCWéditions Tron 4 Pendel Guld

  DCWéditions Tron 4 Pendel Guld

  14.400 kr.

  Tron 4 Pendel Guld fra DCWéditions er designet af Eric de Dormael og er en del af Koncept-serien. Dette skønne design er let, flydende og gennemsigtigt. Den udsender smukke refleksioner og glimt fra lyset på væggene, mens den skaber et professionelt udtryk med sin danske sprog. Letheden og den flydende form gør Tron Pendlen til et elegant og moderne design, der skaber et varmt og hyggeligt miljø.

 • Tilbud Denver kobber pendel fra Halo Design

  Denver kobber pendel fra Halo Design

  Original price was: 599 kr..Current price is: 519 kr..

  Denver kobber pendel fra Halo DesignProcudent: Halo Design.Denne pendel er i kobber, og fås i 15 cm i diameter.Denver pendel fås også krom i enten Ø15, Ø19 eller Ø26 cm.Velegnet til spisebordet, eller som general belysning i stuen mm.Kontakt os gerne for

 • Tilbud Design By Us Ballroom Pendel White Snow

  Design By Us Ballroom Pendel White Snow

  Original price was: 2.390 kr..Current price is: 1.289 kr..

  Pendelen er designet af Rasmus Larsson for Design by Us. Den er flot, elegant og enkel. De solide materialer giver den en solid struktur, og med det underspillede og stilrene design vil den passe ind i mange forskellige typer af boligindretning. Ballroom Pendel fra Design by Us er et unikt og charmerende design, som vil skabe en smuk belysning i ethvert rum.

 • Tilbud Design By Us Ballroom Pendel White Snow XL

  Design By Us Ballroom Pendel White Snow XL

  Original price was: 5.290 kr..Current price is: 2.739 kr..

  Design: Rasmus Larsson for Design by Us Koncept: Ballroom er en lækker pendel fra Design by Us . Pendlen er lavet i hvidt mundblæst glas, hvilket giver den et flot varmt udtryk, og når lyset tændes i den giver den et blødt lys ud til alle sider. E

 • Tilbud Design by Us Marble Art Pendel Sand

  Design by Us Marble Art Pendel Sand

  Original price was: 3.090 kr..Current price is: 1.803 kr..

  Opdag elegance og kunst i dit hjem med Design by Us Marble Art Pendel Sand. Den unikke pendel er lavet af marmor, hvilket skaber et specielt udtryk for hver enkelt lampe. Tilføj et strejf af professionel skønhed til dit rum med Marble Art Pendel Sand fra Design by Us.

 • Tilbud Design House Stockholm Luna Pendel Lille

  Design House Stockholm Luna Pendel Lille

  Original price was: 1.928 kr..Current price is: 1.442 kr..

  Design: Alexander Lervik for Design House Stockholm Koncept: Luna Pendel fra Design House Stockholm er et smukt og stilfuldt designelement, der vil lyse ethvert rum op med et charmerende, varmt lys. Denne pendel, som er fremstillet af opalglas, er det perfekte valg som spisebordslampe eller som en hyggelig accentbelysning. Den subtile lille glasdesign vil give ethvert rum et unikt og smukt touch. Denne pendel vil helt sikkert gøre enhver indretning komplet.

 • Tilbud Design House Stockholm Luna Pendel Mellem

  Design House Stockholm Luna Pendel Mellem

  Original price was: 3.232 kr..Current price is: 2.343 kr..

  Design: Alexander Lervik for Design House Stockholm Koncept: Luna Pendel fra Design House Stockholm er en flot globe lampe, i opal glas. Pendlen tilfører rummet den hænger i et flot og varmt lys og passer perfekt som både spisebordslampe eller hy

 • Tilbud Design House Stockholm Luna Pendel Stor

  Design House Stockholm Luna Pendel Stor

  Original price was: 4.044 kr..Current price is: 2.902 kr..

  Design: Alexander Lervik for Design House Stockholm Koncept: Luna Pendel fra Design House Stockholm er en flot globe lampe, i opal glas. Pendlen tilfører rummet den hænger i et flot og varmt lys og passer perfekt som både spisebordslampe eller hy

 • Drink H1 pendel fra Rotaliana

  Drink H1 pendel fra Rotaliana

  2.550 kr.

  Opdag elegance og funktionalitet med Drink H1 pendel fra Rotaliana! Designet af Dante Donegani & Giovanni Lauda. Den stilfulde aluminiumsskærm fås i hvid eller sort, samt fire andre farver. Med en E27 fatning kan du vælge din foretrukne lyskilde og skabe den perfekte belysning til din pendleroplevelse. Spørg os nu for mere information og bestil med 3 ugers leveringstid!

 • Drink H3 pendel fra Rotaliana

  Drink H3 pendel fra Rotaliana

  6.530 kr.

  Opgrader din arbejdsplads med Drink H3 pendel fra Rotaliana! Denne elegante pendel fås i to standardfarver (hvid og sort) samt 4 specielle farver for en personlig touch. Med en E27 fatning kan du tilpasse lyset med din foretrukne LED-pære. Perfekt til professionelle med stil! 🌟

 • Tilbud Dyberg Larsen Gent Pendel Sæt M. 2 Stk. Opal

  Dyberg Larsen Gent Pendel Sæt med 2 Stk. Opal

  Original price was: 999 kr..Current price is: 400 kr..

  Dyberg Larsen Gent Pendel Sæt med 2 Stk. Opal har et skandinavisk design, som kommer til udtryk gennem kombinationen af sort metal og opal glas. Dette sæt består af 2 stk. af den populære pendel, som har et professionelt og stilfuldt udtryk. Giv hele rummet et moderne look med et sæt af Gent pendler fra Dyberg Larsen.

 • Tilbud Fatboy Chap-O Pendel Anthracite

  Fatboy Chap-O Pendel Anthracite

  Original price was: 489 kr..Current price is: 461 kr..

  Chap-O er ikke blot en lampe; den er en lille kunstværk af belysning med et ikonisk, kompakt design og en elegant fremtoning, der trækker inspiration fra de klassiske, store pendler. Denne pendel formår at skabe en unik atmosfære, både indendørs og udendø

 • Tilbud Fatboy Chap-O Pendel Desert

  Fatboy Chap-O Pendel Desert

  Original price was: 489 kr..Current price is: 461 kr..

  Chap-O er ikke blot en lampe; den er en lille kunstværk af belysning med et ikonisk, kompakt design og en elegant fremtoning, der trækker inspiration fra de klassiske, store pendler. Denne pendel formår at skabe en unik atmosfære, både indendørs og udendø

 • Tilbud Fatboy Chap-O Pendel Sage

  Fatboy Chap-O Pendel Sage

  Original price was: 489 kr..Current price is: 461 kr..

  Chap-O er ikke blot en lampe; den er en lille kunstværk af belysning med et ikonisk, kompakt design og en elegant fremtoning, der trækker inspiration fra de klassiske, store pendler. Denne pendel formår at skabe en unik atmosfære, både indendørs og udendø

 • Tilbud Fatboy RockCoco Pendel Transparent

  Fatboy RockCoco Pendel Transparent

  Original price was: 4.849 kr..Current price is: 3.879 kr..

  Opdag enestående belysning med Fatboy RockCoco Pendel Transparent! Denne elegante pendel kombinerer klassisk krystal-lysekrone med moderne innovation. Skab et stilfuldt og opdateret look til dit hjem med denne unikke belysningsløsning fra Fatboy.

 • Tilbud Fatboy Tjoep Pendel Lille Envy Green

  Fatboy Tjoep Pendel Lille Envy Green

  Original price was: 1.489 kr..Current price is: 1.245 kr..

  Fatboy Tjoep Pendel Lille Envy Green er en moderne og stilfuld lampe designet af Fatboy. Den tilføjer belysning og æstetisk appel til indendørs rum. Med sit slanke og moderne design passer lampen perfekt ind i forskellige indretninger.

 • Tilbud Fatboy Tjoep Pendel Lille Gråblå

  Fatboy Tjoep Pendel Lille Gråblå

  Original price was: 1.489 kr..Current price is: 1.245 kr..

  Introducerer Fatboy Tjoep Pendel Lille Gråblå – en moderne og stilfuld lampe fra Fatboy. Skabt til at tilføje belysning og æstetisk appel til dit hjem. Det slanke design passer perfekt til ethvert indendørs rum.

 • Tilbud Fatboy Tjoep Pendel Lille Lysegrå

  Fatboy Tjoep Pendel Lille Lysegrå

  Original price was: 1.489 kr..Current price is: 1.245 kr..

  Introducerer Fatboy Tjoep Pendel Lille Lysegrå – en moderne og stilfuld lampe skabt af Fatboy. Tilføj belysning og æstetisk appel til dit indendørs rum med denne elegante pendel. Det slanke og moderne design passer perfekt til enhver indretning.

 • Tilbud Fatboy Tjoep Pendel Stor Envy Green

  Fatboy Tjoep Pendel Stor Envy Green

  Original price was: 2.979 kr..Current price is: 2.485 kr..

  Design: Fatboy Koncept: Tjoep pendlen er en moderne og stilfuld lampe, der er skabt af Fatboy. Den er designet til at tilføje belysning og æstetisk appel til indendørs rum. Med sit slanke og moderne design passer lampen perfekt ind i forskellige indret

 • Tilbud Fatboy Tjoep Pendel Stor Gråblå

  Fatboy Tjoep Pendel Stor Gråblå

  Original price was: 2.979 kr..Current price is: 2.485 kr..

  Fatboy Tjoep Pendel Stor Gråblå er en moderne og stilfuld lampe designet af Fatboy. Den tilføjer belysning og æstetisk appel til indendørs rum. Med sit slanke og moderne design passer lampen perfekt ind i forskellige indretninger.

 • Tilbud Fatboy Tjoep Pendel Stor Lysegrå

  Fatboy Tjoep Pendel Stor Lysegrå

  Original price was: 2.979 kr..Current price is: 2.485 kr..

  Design: Fatboy Koncept: Tjoep pendlen er en moderne og stilfuld lampe, der er skabt af Fatboy. Den er designet til at tilføje belysning og æstetisk appel til indendørs rum. Med sit slanke og moderne design passer lampen perfekt ind i forskellige indret

 • Tilbud Flos Taraxacum 1 Pendel

  Flos Taraxacum 1 Pendel

  Original price was: 16.350 kr..Current price is: 13.407 kr..

  Design: Achille & Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept: Taraxacum 1 pendlen giver et unikt udtryk til ethvert rum. Den hvide farve på lampeskærmen gør det muligt at skabe et diffust lys. Det er den perfekte løsning til at bringe en moderne og afslappet stemning til stuen eller kontoret.

 • Tilbud Flos Taraxacum 2 Pendel

  Flos Taraxacum 2 Pendel

  Original price was: 19.100 kr..Current price is: 15.662 kr..

  Design: Achille & Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept: Taraxacum 2 pendlen er en lidt skæv og anderledes lampe som er velegnet til at give stuen eller kontoret til kant. Lyset fra lampen er diffust grundet den hvide farve lampeskærmen har. .

 • Tilbud Flos Taraxacum 88 S1 Pendel LED

  Flos Taraxacum 88 S1 Pendel LED

  Original price was: 51.800 kr..Current price is: 42.476 kr..

  Få en unik belysningsoplevelse med Flos Taraxacum 88 S1 Pendel LED, designet af Achille Castiglioni for Flos. Denne skæve og anderledes lampe tilføjer kant til din stue eller kontor med 60 klare Globolux pærer på en mangekantet aluminiumsramme. Oplev professionel belysning med denne stilfulde pendel!

 • Tilbud Flos Taraxacum 88 S2 Pendel LED

  Flos Taraxacum 88 S2 Pendel LED

  Original price was: 85.180 kr..Current price is: 69.848 kr..

  Design: Achille Castiglioni for Flos Koncept: Taraxacum 88 S1 Pendlen er en lidt skæv og anderledes lampe som er velegnet til at give stuen eller kontoret til kant. Lampen består af 120 klare Globolux pærer som er fastsat på den mangekantede alumini

 • Tilbud Foscarini BUMP Pendel Guld

  Foscarini BUMP Pendel Guld

  Original price was: 3.315 kr..Current price is: 2.628 kr..

  Få en smuk og poetisk belysning med Foscarini BUMP Pendel Guld. Den dynamiske overflade skaber en spændende kontrast til det smukke glasmateriale. Perfekt til at genskabe en professionel og lunefuld atmosfære.

 • Tilbud Foscarini BUMP Pendel Petrolium

  Foscarini BUMP Pendel Petrolium

  Original price was: 3.315 kr..Current price is: 2.281 kr..

  Få en poetisk og praktisk belysning med Foscarini BUMP Pendel Petrolium. Den dynamiske overflade skaber en spændende kontrast til det smukke glasmateriale. Oplev en lunefuld blanding af kunst og funktionalitet med denne unikke pendel.

 • Tilbud Foscarini BUMP Pendel Transparent & Frost

  Foscarini BUMP Pendel Transparent & Frost

  Original price was: 2.850 kr..Current price is: 2.257 kr..

  Foscarini BUMP Pendel Transparent & Frost er en lunefuld blanding af poetisk kunst og praktisk lyskilde. Med en dynamisk overflade og organisk udtryk skaber lampeskærmen en spændende kontrasteffekt. Oplev Bump, der søger at genskabe det smukke glasmateriale med professionel elegance.

 • Tilbud Foscarini Gregg Pendel Midi

  Foscarini Gregg Pendel Midi

  Original price was: 3.045 kr..Current price is: 2.526 kr..

  Få en smuk belysning til din bolig med Foscarini Gregg Pendel Midi, designet af Ludovica & Roberto Palomba. Denne pendel er en del af den omfattende Gregg-serie fra Foscarini. Skabt med professionalisme og elegance til din indretning.

 • Tilbud Foscarini Tonda Pendel Stor Orange/Hvid

  Foscarini Tonda Pendel Stor Orange/Hvid

  Original price was: 4.833 kr..Current price is: 4.825 kr..

  Få din indretning til at skinne med Foscarini Tonda Pendel Stor Orange/Hvid! Den smukt skulpterede Tonda Pendel vil hurtigt blive et højdepunkt i dit hjem. Med sit elegante design og behagelige belysning tilføjer denne pendel en æstetisk kvalitet til ethvert rum.

 • Tilbud FRAMA Eiffel Pendel 1000

  FRAMA Eiffel Pendel 1000

  Original price was: 6.734 kr..Current price is: 4.842 kr..

  Design: Krøyer Sætter Lassen for FRAMA Koncept: Eiffe l pendlen fra FRAMA er med sin enkle og minimalistiske form et spektakulært belysningssmykke. Pendlen er produceret med høj kvalitet og en fornem finish som tiltaler enhver. Lampen er designe

 • Frama Eiffel Single Pendel 1000 Crème

  Frama Eiffel Single Pendel 1000 Crème

  6.734 kr.

  Design: Krøyer-Sætter-Lassen for Frama, 2017 Koncept: Eiffel pendlen fra FRAMA er med sin enkle og minimalistiske form et spektakulært belysningssmykke. Pendlen er produceret med høj kvalitet og en fornem finish som tiltaler enhver. Lampen er designet

 • Tilbud FRAMA Geometric Circle Pendel Messing Mellem

  FRAMA Geometric Circle Pendel Messing Mellem

  Original price was: 2.501 kr..Current price is: 2.422 kr..

  Messing Mellem er et rustfrit materiale, der er holdbart og kan holde til tidens tand. Dette materiale har et kontrastfyldt udtryk og giver et moderne og luksuriøst udtryk. Det er et perfekt supplement til en minimalistisk og stilren indretning. FRAMA Geometric Circle Pendelen er den perfekte kombination af elegant design og håndværk. Denne håndlavede pendel er lavet af rustfrit stål og messing for et smukt og holdbart look, der vil se godt ud i ethvert hjem. Dette er den ideelle pendel til at skabe en stilfuld og moderne atmosfære i dit hjem.

 • FRAMA Geometric Cone Pendel Kobber Mellem

  FRAMA Geometric Cone Pendel Kobber Mellem

  3.079 kr.

  Design: FRAMA Koncept: FRAMA Geometric Cone er en tidløs og elegant og pendel, der med sin simple geometriske form er designet for at hylde de enkle og rene linjer. Cone pendlen er med sit industrielle udtryk indtagende i al sin enkelthed. Pe

 • Tilbud Frandsen FM 2014 Pendel H24 Glossy Messing

  Frandsen FM 2014 Pendel H24 Glossy Messing

  Original price was: 2.195 kr..Current price is: 1.418 kr..

  Friis og Moltkes FM 2014 pendel er et enkelt og minimalistisk design, der skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer. Pendlen er fremstillet i højglanspoleret messing og er udstyret med en moderne H24-teknologi, der sikrer et ensartet lysudslip og en lang levetid. Denne smukke pendel er den perfekte måde at bringe klasse og charme ind i dit hjem.

 • Tilbud Frandsen FM 2014 Pendel H24 Glossy Rustfrit Stål

  Frandsen FM 2014 Pendel H24 Glossy Rustfrit Stål

  Original price was: 1.995 kr..Current price is: 1.299 kr..

  Design: Friis og Moltke for Frandsen Koncept: FM 2014 Pendlen er designet af Friis og Moltke. En serie af pendler der har et enkelt og minimalistisk udtryk, og som skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer, i kombination med moderne

 • Tilbud Frandsen FM 2014 Pendel H24 Poleret Messing

  Frandsen FM 2014 Pendel H24 Poleret Messing

  Original price was: 2.195 kr..Current price is: 1.525 kr..

  Design: Friis og Moltke for Frandsen Koncept: FM 2014 Pendlen er designet af Friis og Moltke. En serie af pendler der har et enkelt og minimalistisk udtryk, og som skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer, i kombination med moderne

 • Tilbud Frandsen FM 2014 Pendel H24 Poleret Rustfrit Stål

  Frandsen FM 2014 Pendel H24 Poleret Rustfrit Stål

  Original price was: 1.995 kr..Current price is: 1.299 kr..

  Design: Friis og Moltke for Frandsen Koncept: FM 2014 Pendlen er designet af Friis og Moltke. En serie af pendler der har et enkelt og minimalistisk udtryk, og som skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer, i kombination med moderne

 • Tilbud Frandsen FM 2014 Pendel H36 Glossy Messing

  Frandsen FM 2014 Pendel H36 Glossy Messing

  Original price was: 2.595 kr..Current price is: 1.656 kr..

  Design: Friis og Moltke for Frandsen Koncept: FM 2014 Pendlen er designet af Friis og Moltke. En serie af pendler der har et enkelt og minimalistisk udtryk, og som skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer, i kombination med moderne

 • Tilbud Frandsen FM 2014 Pendel H36 Glossy Rustfrit Stål

  Frandsen FM 2014 Pendel H36 Glossy Rustfrit Stål

  Original price was: 2.395 kr..Current price is: 1.537 kr..

  Design: Friis og Moltke for Frandsen Koncept: FM 2014 Pendlen er designet af Friis og Moltke. En serie af pendler der har et enkelt og minimalistisk udtryk, og som skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer, i kombination med moderne

 • Tilbud Frandsen FM 2014 Pendel H36 Poleret Messing

  Frandsen FM 2014 Pendel H36 Poleret Messing

  Original price was: 2.595 kr..Current price is: 1.656 kr..

  Design: Friis og Moltke for Frandsen Koncept: FM 2014 Pendlen er designet af Friis og Moltke. En serie af pendler der har et enkelt og minimalistisk udtryk, og som skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer, i kombination med moderne

 • Tilbud Frandsen FM 2014 Pendel H36 Poleret Rustfrit Stål

  Frandsen FM 2014 Pendel H36 Poleret Rustfrit Stål

  Original price was: 2.395 kr..Current price is: 1.665 kr..

  Design: Friis og Moltke for Frandsen Koncept: FM 2014 Pendlen er designet af Friis og Moltke. En serie af pendler der har et enkelt og minimalistisk udtryk, og som skaber en smuk kontrast mellem tidløs elegance og rene linjer, i kombination med moderne

 • Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Messing

  Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Messing

  219 kr.

  Design: Kasper Kjeldgaard, 2022 Koncept: OneLine Connectoren er et forbindelsesstykke der kan koble to Fritz Hansen OneLine pendler sammen, så de begge lyser og hænger sammen. Denne connector kan derfor ikke bruges uden to OneLine pendler. Connectoren

 • Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Sort

  Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Sort

  219 kr.

  Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel er et moderne designet forbindelsesstykke, designet af Kasper Kjeldgaard i 2022. Dette forbindelsesstykke forbinder to OneLine pendler sammen, så de begge lyser og hænger som ét. Denne unikke og professionelle connector er en pålidelig måde til at forbinde dine pendler på, og er det perfekte valg for alle der ønsker en skræddersyet og kvalitetsbevidst løsning.

 • Tilbud Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Stål

  Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Stål

  Original price was: 219 kr..Current price is: 120 kr..

  Er fremstillet i mat stål, som giver den et elegant og mininalistisk look, der passer perfekt til ethvert hjem. Connectoren er let at installere og sørger for, at lyset bliver spredt jævnt. Denne tilføjelse af en OneLine Connector til dit hjem vil gøre det til et mere stilfuldt og moderne miljø.

 • Tilbud Globen Lighting Roots 70 Pendel Børstet Messing

  Globen Lighting Roots 70 Pendel Børstet Messing

  Original price was: 2.657 kr..Current price is: 2.396 kr..

  Globen Lighting Roots 70 Pendel er en smuk og tidløs pendel til ethvert rum. Pendlen er lavet af metal med en børstet messingfarve, hvilket giver den et elegant udtryk. Med sin 300 cm lange gennemsigtige ledning og Rosette af metal kan Roots-pendlen place

 • Tilbud Globen Lighting Skyfall Pendel Amber

  Globen Lighting Skyfall Pendel Amber

  Original price was: 4.323 kr..Current price is: 2.976 kr..

  The Globen Lighting Skyfall Pendel Amber is a beautiful and stylish pendant light that will bring an inviting ambiance to any room of your home. The lampshade features a classic, round shape with a glass finish that provides a warm, inviting glow. Perfect for use in the dining room or bedroom, this beautiful pendant light is sure to provide a stunning addition to your decor. With its simple, yet elegant design, the Globen Lighting Skyfall Pendel Amber will bring a sense of luxury to your home.

 • Tilbud Graypants Chrona Dish 10 Horisontal Pendel Børstet Stål

  Graypants Chrona Dish 10 Horisontal Pendel Børstet Stål

  Original price was: 7.499 kr..Current price is: 6.545 kr..

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Graypants Chrona Dish 10 Horisontal Pendel Messing

  Graypants Chrona Dish 10 Horisontal Pendel Messing

  7.499 kr.

  Design, stil og funktionalitet går hånd i hånd med Graypants’ Chrona Dish 10 Horisontal Pendel i messing. Denne pendel er fremstillet i messing og er udstyret med en LED-strip, der ikke kun giver et stilfuldt udseende, men også et stærkt og holdbart lys. Pendlen har en diameter på 10 cm og er suspenderet fra et kraftigt og holdbart loftskabelon, der er lavet af messing og er designet til at modstå årene. Sammen med en afdæmpet akrylring, der gemmer LED-stripen væk, er denne pendel det perfekte supplement til ethvert rum, for at give det den rette stil og atmosfære. Graypants’ Chrona Dish 10 Horisontal Pendel i messing er det perfekte valg, hvis du søger et klassisk og stilfuldt look, der samtidig sikrer holdbarhed og lysstyrke.

 • Tilbud Graypants Chrona Dish 10 Vertikal Pendel Børstet Stål

  Graypants Chrona Dish 10 Vertikal Pendel Børstet Stål

  Original price was: 7.499 kr..Current price is: 6.546 kr..

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Graypants Chrona Dish 10 Vertikal Pendel Messing

  Graypants Chrona Dish 10 Vertikal Pendel Messing

  7.499 kr.

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Tilbud Graypants Chrona Dish 17 Horisontal Pendel Børstet Stål

  Graypants Chrona Dish 17 Horisontal Pendel Børstet Stål

  Original price was: 11.549 kr..Current price is: 10.037 kr..

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Graypants Chrona Dish 17 Horisontal Pendel Messing

  Graypants Chrona Dish 17 Horisontal Pendel Messing

  11.549 kr.

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Graypants Chrona Dish 17 Vertikal Pendel Børstet Stål

  Graypants Chrona Dish 17 Vertikal Pendel Børstet Stål

  11.549 kr.

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Graypants Chrona Dish 17 Vertikal Pendel Messing

  Graypants Chrona Dish 17 Vertikal Pendel Messing

  11.549 kr.

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Tilbud Graypants Chrona Dish 6 Horisontal Pendel Børstet Stål

  Graypants Chrona Dish 6 Horisontal Pendel Børstet Stål

  Original price was: 5.599 kr..Current price is: 4.867 kr..

  Graypants Chrona Dish 6 Horisontal Pendel er et moderne belysningsdesign, der kombinerer stil og funktion. Den består af en skive fremstillet af børstet stål, omgivet af en LED-strimlen. Lyset er indhyllet i afdæmpet akryl, der giver denne pendel et professionelt udseende. Det er perfekt som et fremhævende belysningselement i ethvert rum.

 • Tilbud Graypants Chrona Dish 6 Horisontal Pendel Messing

  Graypants Chrona Dish 6 Horisontal Pendel Messing

  Original price was: 5.599 kr..Current price is: 4.867 kr..

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Tilbud Graypants Chrona Dish 6 Vertikal Pendel Børstet Stål

  Graypants Chrona Dish 6 Vertikal Pendel Børstet Stål

  Original price was: 5.599 kr..Current price is: 4.867 kr..

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Tilbud Graypants Chrona Dish 6 Vertikal Pendel Messing

  Graypants Chrona Dish 6 Vertikal Pendel Messing

  Original price was: 5.599 kr..Current price is: 5.568 kr..

  Design: Graypants Koncept: Dish pendlen er en del af Graypants’ Chrona serie, der består af skiver fremstillet af messing eller børstet stål. Lyset kommer fra en ring omkring skiven, med en LED strip, der gemmes væk af afdæmpet akryl. Med Dish pendl

 • Tilbud Graypants Scraplight Arcturus Pendel Hvid

  Graypants Scraplight Arcturus Pendel Hvid

  Original price was: 65.499 kr..Current price is: 57.069 kr..

  It reads: Design: Graypants Koncept: Arcturus pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serien og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver et varmt, intimt og funktionelt lys til enhver lejlighed. Denne lampe er elegant og utrolig let, designet er i hvid tone, og er den perfekte supplement til dit hjem. Denne pendel giver en stilfuld og moderne stil til dit hjem og er et must-have for en professionel indretning.

 • Graypants Scraplight Ausi 12 Pendel Mellem Hvid

  Graypants Scraplight Ausi 12 Pendel Mellem Hvid

  2.449 kr.

  Design: Graypants Koncept: Ausi pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Graypants Scraplight Ausi 14 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Ausi 14 Pendel Stor Hvid

  4.449 kr.

  Ausi pendel fra Graypants Scraplight er designet med kærlighed til miljøet i tankerne. Det er håndlavet af 100% genanvendte materialer, for at bringe et varmt, intimt og funktionelt lys til ethvert rum. Den diskrete farve gør den ideel til forskellige indretningsstile. Lampen er elegant og utrolig let. Ausi pendel fra Graypants Scraplight vil give enhver bolig et moderne udtryk.

 • Graypants Scraplight Ausi 8 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Ausi 8 Pendel Lille Hvid

  2.049 kr.

  Design: Graypants Koncept: Ausi pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Graypants Scraplight Bell 10 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Bell 10 Pendel Lille Hvid

  2.499 kr.

  Denne Graypants Scraplight Bell 10 Pendel Lille Hvid er en æstetisk og funktionel lampe, der er håndlavet af 100% genanvendt pap. Strukturen er elegant og let, og den giver et warm, intimt og funktionelt lys der bringer liv til enhver indretning. Perfekt til hjemmet eller ethvert kontor, er denne Graypants Scraplight Bell 10 Pendel Lille Hvid et smukt og stilfuldt valg.

 • Graypants Scraplight Bell 16 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Bell 16 Pendel Stor Hvid

  3.999 kr.

  Design: Graypants Koncept: Bell pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Disc 16 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Disc 16 Pendel Lille Hvid

  Original price was: 2.499 kr..Current price is: 2.182 kr..

  Pendler fra Graypants – Scraplight Disc 16 Pendel Lille Hvid. Designet er skabt af Graypants med 100% genanvendt pap, der giver et varmt, intimt og funktionelt lys til enhver lejlighed. Denne elegante pendel er særlig let og er perfekt til at tilføje stil til ethvert hjem. Scraplight Disc 16 Pendel Lille Hvid er et smukt, moderne design, der er velegnet til at tilføje en touch af elegance til ethvert rum.

 • Tilbud Graypants Scraplight Disc 20 Pendel Mellem Hvid

  Graypants Scraplight Disc 20 Pendel Mellem Hvid

  Original price was: 3.049 kr..Current price is: 2.652 kr..

  Disc pendlen fra Graypants’ Scraplight serien er håndlavet med 100% genanvendt pap og er utrolig let. Denne elegante lampe giver dig et varmt, intimt og funktionelt lys og er perfekt til enhver lejlighed. Denne Graypants Scraplight Disc 20 Pendel Mellem Hvid er et smukt og stilfuldt design, der vil bringe et touch af elegance til ethvert rum.

 • Tilbud Graypants Scraplight Disc 24 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Disc 24 Pendel Stor Hvid

  Original price was: 3.999 kr..Current price is: 3.457 kr..

  Denne pendel fra Graypants er designet med et stilrent og moderne udseende. Denne Scraplight Disc pendel producerer et varmt, intime og funktionelt lys, som er ideelt til hjemmet eller kontoret. Den er håndlavet med 100% genanvendt pap, hvilket giver den et enkelt, elegant og let design. Pendlen har en diskformet skygge, der giver et elegant look og et diskret lys. Denne pendel måler 24 tommer i diameter, og kommer i en stor hvid farve, der vil give ethvert rum et stilfuldt og moderne udseende.

 • Tilbud Graypants Scraplight Dome 36 Pendel Hvid

  Graypants Scraplight Dome 36 Pendel Hvid

  Original price was: 10.999 kr..Current price is: 9.567 kr..

  Design: Graypants Koncept: Dome pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Drop 18 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Drop 18 Pendel Lille Hvid

  Original price was: 3.299 kr..Current price is: 2.886 kr..

  Design: Graypants Koncept: Drop pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Drop 26 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Drop 26 Pendel Stor Hvid

  Original price was: 4.899 kr..Current price is: 4.263 kr..

  Design: Graypants Koncept: Drop pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Drum 18 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Drum 18 Pendel Lille Hvid

  Original price was: 6.499 kr..Current price is: 5.672 kr..

  Design: Graypants Koncept: Drum pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Drum 24 Pendel Mellem Hvid

  Graypants Scraplight Drum 24 Pendel Mellem Hvid

  Original price was: 8.099 kr..Current price is: 7.049 kr..

  Opdag den elegante Graypants Scraplight Drum 24 Pendel Mellem Hvid! Denne håndlavede lampe er en del af Graypants’ Scraplight serie, lavet med 100% genanvendt pap. Skab varmt, intimt og funktionelt lys til enhver lejlighed med denne lette og elegante pendel. Perfekt til ethvert professionelt miljø!

 • Tilbud Graypants Scraplight Drum 36 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Drum 36 Pendel Stor Hvid

  Original price was: 10.199 kr..Current price is: 8.895 kr..

  Design: Graypants Koncept: Drum pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Hive 12 Pendel Mellem Hvid

  Graypants Scraplight Hive 12 Pendel Mellem Hvid

  Original price was: 3.699 kr..Current price is: 3.189 kr..

  Den Graypants Scraplight Hive 12 Pendel Mellem Hvid skaber en varm, intim og funktionelt lys til ethvert hjem. Det er håndlavet af 100% genanvendt pap, der giver den et elegant og let udseende. Denne pendel har en lige skåret overflade og en hvid finish, der giver et stilrent og professionelt look, der vil tilføje stil og charme til ethvert rum. Det er et kompakt og velegnet alternativ til traditionelle pendler og vil komplementere enhver indretning. Den Graypants Scraplight Hive 12 Pendel Mellem Hvid giver et unikt og moderne design og er det perfekte valg til ethvert hjem.

 • Tilbud Graypants Scraplight Hive 15 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Hive 15 Pendel Stor Hvid

  Original price was: 5.399 kr..Current price is: 4.665 kr..

  Design: Graypants Koncept: Hive pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Hive 9 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Hive 9 Pendel Lille Hvid

  Original price was: 2.699 kr..Current price is: 2.316 kr..

  Design: Graypants Koncept: Hive pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Moon 10 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Moon 10 Pendel Lille Hvid

  Original price was: 1.799 kr..Current price is: 1.544 kr..

  Design: Graypants Koncept: Moon pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Moon 14 Pendel Mellem Hvid

  Graypants Scraplight Moon 14 Pendel Mellem Hvid

  Original price was: 2.799 kr..Current price is: 2.417 kr..

  Den vanvittigt attraktive Graypants Scraplight Moon 14 pendel mellem hvid er designet til at tilføje en æstetisk værdi til ethvert rum. Denne smukke pendel er håndlavet af 100% genanvendt pap og giver varm, intimt og funktionelt lys til enhver lejlighed. Pendlen er utrolig let og elegant og er et perfekt tilbehør til ethvert hjem. Med sin stilfulde design og høje kvalitet vil Scraplight Moon 14 pendel gøre ethvert rum mere attraktivt og leje.

 • Tilbud Graypants Scraplight Moon 18 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Moon 18 Pendel Stor Hvid

  Original price was: 4.399 kr..Current price is: 3.793 kr..

  Design: Graypants Koncept: Moon pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er s

 • Tilbud Graypants Scraplight Nest 24 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Nest 24 Pendel Lille Hvid

  Original price was: 3.449 kr..Current price is: 2.987 kr..

  Design: Graypants Koncept: Nest pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er sk

 • Tilbud Graypants Scraplight Nest 32 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Nest 32 Pendel Stor Hvid

  Original price was: 5.899 kr..Current price is: 5.102 kr..

  Design: Graypants Koncept: Nest pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Ohio 24 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Ohio 24 Pendel Lille Hvid

  Original price was: 7.699 kr..Current price is: 6.680 kr..

  Design: Graypants Koncept: Ohio pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Ohio 32 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Ohio 32 Pendel Stor Hvid

  Original price was: 9.999 kr..Current price is: 8.694 kr..

  Design: Graypants Koncept: Ohio pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skå

 • Tilbud Graypants Scraplight Oliv Pendel Hvid

  Graypants Scraplight Oliv Pendel Hvid

  Original price was: 1.899 kr..Current price is: 1.435 kr..

  Denne Graypants Scraplight Oliv Pendel Hvid er lavet helt af genanvendt pap. Den bringer varmt og intime lys til dit hjem og er elegant og let. Pendlens design er skåret ud af pap og er lavet med en høj kvalitet for at give det bedste lys. Det er et perfekt valg til din stue, køkken eller et andet rum, og det vil give et dekorativt touch til dit hjem. Scraplight Oliv Pendel Hvid er en smuk lampe, der er designet til at bringe et varmt og intime lys ind i dit hjem. Den er lavet af genanvendt pap og har et smukt design, der vil tilføje et dekorativt touch til dit hjem. Den er let og elegant og vil give en behagelig belysning. Det er et perfekt valg til din stue, køkken eller andre værelser.

 • Graypants Scraplight Sun 32 Pendel Lille Hvid

  Graypants Scraplight Sun 32 Pendel Lille Hvid

  17.349 kr.

  Denne Sun 32 Pendel Lille Hvid er den perfekte løsning til ethvert rum. Pendlen er designet med en hvid finish og er udstyret med en GU10-pære, der giver et varmt og indbydende lys. Den har et justerbart selvbærende håndtag, der er nemt at ændre lysstyrken. Pendlen er håndlavet og har et unikt design, der kombinerer ny og genanvendt pap for at skabe et stilfuldt, moderne udseende. Scraplight Sun 32 Pendel Lille Hvid er den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet, der skaber et unikt og smukt lys. Denne pendel har et stilfuldt design, der gør det til det perfekte valg til ethvert hjem.

 • Graypants Scraplight Sun 48 Pendel Stor Hvid

  Graypants Scraplight Sun 48 Pendel Stor Hvid

  33.549 kr.

  Design: Graypants Koncept: Sun pendlen er en del af Graypants’ Scraplight serie og er håndlavet med 100% genanvendt pap. Scraplights giver varmt, intimt og funktionel lys til enhver lejlighed. En lampe der er elegant og utrolig let. Designet er skår

 • Gross pendel fra By Rydéns

  Gross pendel fra By Rydéns

  2.120 kr.

  Gross pendel fra By Rydens.Gross pendel er en dekorativ pendel med glaskugler i multifarver..Fås i tre størrelser Ø 30, Ø 50 cm, Ø 62 cmDer sidder 3 stk G9 i Ø 30 cm pære eller 6 stk. i Ø 50 cm placeret på baldakinen, bagved glassene og lyser ud igennem g

 • Tilbud Bestlite BL9L Pendel Stor Grå & Messing

  GUBI Bestlite BL9L Pendel Stor Grå & Messing

  Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.589 kr..

  Lys. Dette klassiske design har en moderniseret stil med en stor grå farve og et messing detaljer. Denne pendel er perfekt til dig der ønsker at tilføje et smukt og unikt design til dit hjem. Dette er en stilfuld pendel, der kan give enhver rum et moderne og moderne look. Dette er den perfekte pendel til dig der ønsker at skabe et stilfuldt hjem.

 • Tilbud Bestlite BL9L Pendel Stor Mat Hvid

  GUBI Bestlite BL9L Pendel Stor Mat Hvid

  Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.485 kr..

  Design: Robert Dudley Best for Bestlite Koncept: Bestlite BL9 Pendel er en elegant og enkel pendel – en tidsløs klassiker. Designet af Robert Dudley Best for Bestlite i 1930. Pendlen er meget stilet og giver samtidig et behageligt nedadvendt

 • Tilbud Bestlite BL9L Pendel Stor Mat Hvid & Messing

  GUBI Bestlite BL9L Pendel Stor Mat Hvid & Messing

  Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.505 kr..

  Design: Robert Dudley Best for Bestlite Koncept: Bestlite BL9 Pendel er en elegant og enkel pendel – en tidsløs klassiker. Designet af Robert Dudley Best for Bestlite i 1930. Pendlen er meget stilet og giver samtidig et behageligt nedadvendt

 • Tilbud Bestlite BL9L Pendel Stor Mat Sort & Messing

  GUBI Bestlite BL9L Pendel Stor Mat Sort & Messing

  Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.443 kr..

  Denne unikke GUBI Bestlite BL9L Pendel Stor Mat Sort & Messing kombinerer det klassiske design af Robert Dudley Best for Bestlite fra 1930 med moderne materialer. Pendlen er fremstillet af sort matlakeret stål og messing med et smukt og elegant look. Denne pendel er ideel til at skabe hyggelige omgivelser i dit hjem eller kontor. Den giver et behageligt nedadvendt lys, og er velegnet til både moderne og traditionelle indretningsstile. Pendlen kan justeres for at skabe den perfekte belysning til ethvert rum og er også energibesparende. Pendlen er enkel og elegant, og vil dekorere ethvert rum med stil.

 • Tilbud Bestlite BL9L Pendel Stor Sort

  GUBI Bestlite BL9L Pendel Stor Sort

  Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.443 kr..

  Design: Robert Dudley Best for Bestlite Koncept: Bestlite BL9 Pendel er en elegant og enkel pendel – en tidsløs klassiker. Designet af Robert Dudley Best for Bestlite i 1930. Pendlen er meget stilet og giver samtidig et behageligt nedadvendt

 • Tilbud Bestlite BL9M Pendel Mellem Grå & Messing

  GUBI Bestlite BL9M Pendel Mellem Grå & Messing

  Original price was: 2.999 kr..Current price is: 2.110 kr..

  Design: Robert Dudley Best for Bestlite Koncept: Bestlite BL9 Pendel er en elegant og enkel pendel – en tidsløs klassiker. Designet af Robert Dudley Best for Bestlite i 1930. Pendlen er meget stilet og giver samtidig et behageligt nedadvendt

 • Tilbud Bestlite BL9M Pendel Mellem Krom

  GUBI Bestlite BL9M Pendel Mellem Krom

  Original price was: 2.999 kr..Current price is: 2.110 kr..

  Design: Robert Dudley Best for Bestlite Koncept: Bestlite BL9 Pendel er en elegant og enkel pendel – en tidsløs klassiker. Designet af Robert Dudley Best for Bestlite i 1930. Pendlen er meget stilet og giver samtidig et behageligt nedadvendt

 • Tilbud Bestlite BL9M Pendel Mellem Krom & Porcelæn

  GUBI Bestlite BL9M Pendel Mellem Krom & Porcelæn

  Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.443 kr..

  Design: Robert Dudley Best for Bestlite Koncept: Bestlite BL9 Pendel er en elegant og enkel pendel – en tidsløs klassiker. Designet af Robert Dudley Best for Bestlite i 1930. Pendlen er meget stilet og giver samtidig et behageligt nedadvendt

 • Tilbud Bestlite BL9M Pendel Mellem Mat Hvid

  GUBI Bestlite BL9M Pendel Mellem Mat Hvid

  Original price was: 2.999 kr..Current price is: 2.110 kr..

  Pendlen har en dekorativ mellem hvid farve, som bringer en blid og afslappet stemning til ethvert rum. Denne pendel er perfekt til kontorer, mødelokaler og andre professionelle områder, der foretrækker en stilfuld og stiliseret belysning. Denne pendel er udstyret med en stærk og holdbar aluminiumshylster, der giver et godt udseende. Pendlen har et klassisk design og er holdbar nok til daglig brug. Den er nem at montere og har en lang levetid. Denne pendel er ideel til pendul belysning, som er meget populær til ethvert moderne rum. Pendlen er enkel og praktisk, og dette gør det let at styre og kontrollere lysstyrken.

 • Tilbud Bestlite BL9M Pendel Mellem Mat Hvid & Messing

  GUBI Bestlite BL9M Pendel Mellem Mat Hvid & Messing

  Original price was: 2.999 kr..Current price is: 1.951 kr..

  Design: Robert Dudley Best for Bestlite Koncept: Bestlite BL9 Pendel er en elegant og enkel pendel – en tidsløs klassiker. Designet af Robert Dudley Best for Bestlite i 1930. Pendlen er meget stilet og giver samtidig et behageligt nedadvendt

 • Tilbud Bestlite BL9M Pendel Mellem Messing

  GUBI Bestlite BL9M Pendel Mellem Messing

  Original price was: 2.999 kr..Current price is: 2.110 kr..

  Design: Robert Dudley Best for Bestlite Koncept: Bestlite BL9 Pendel er en elegant og enkel pendel – en tidsløs klassiker. Designet af Robert Dudley Best for Bestlite i 1930. Pendlen er meget stilet og giver samtidig et behageligt nedadvendt

 • Tilbud Bestlite BL9M Pendel Mellem Messing & Porcelæn

  GUBI Bestlite BL9M Pendel Mellem Messing & Porcelæn

  Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.443 kr..

  Lys. Pendelen er udført mellem messing og porcelæn, for at give det et stilfuldt og tidløst udseende. Pendlen er let at installere og passer perfekt til ethvert hjem. Den har en stilfuld og smuk finish, som giver dit hjem et luksuriøst look. Pendelen kommer med en robus metalarm, som giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe et behageligt lys for ethvert rum. Pendelen fra Bestlite er den perfekte løsning, hvis du ønsker at give dit hjem et stilfuldt look.