Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Vægdekoration

Vægdekorationer er en af de helt store trends dette år, der er kommet for at blive. Skønne vægdekorationer skaber en personlig og unik stemning i hjemmet. Dekorer dine tomme vægge med unik vægkunst, i forskellige strukturer og former, som udfordrer det traditionelle kunst i ramme. Du kan også personliggøre en billedvæg med smuk vægkunst eller lad det pynte for sig selv. Vi har smukke og unikke dekorationer til væggen, som pynter i alle rum. Find din favorit i denne kategori, eller bliv inspireret her. 

Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan bruge vægdekorationer i din boligindretning. 

 

 

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

EGO mirror

Design By Us, har lavet dette smukke spejl, som er rig på anvendelsesmuligheder. Spejlet kan benyttes i den lille entre, eller i stuen som en del af en collage. Spejlet kan vendes på mange forskellige måder. Spejlet måler 63 x 39cm.
2.189 DKK

Wall Flower Sølv

Eden Outcast har lavet dette smukke vægophæng. Dette smukke vægophæng tilfører noget smukt og stilrigt til din væg. Wall Flower ophænget er lavet i metal og belagt med messing - også måler det 52 cm i diameteren. Wall Flower har et nøglehul bagpå, så den er lige til at hænge op på væggen.
1.299 DKK

Wall Flower Lille Guld

Eden Outcast har lavet dette smukke vægophæng. Dette smukke vægophæng tilfører noget smukt og stilrigt til din væg. Wall Flower ophænget er lavet i metal og belagt med messing - også måler det 35 cm i diameteren. Wall Flower har et nøglehul bagpå, så den er lige til at hænge op på væggen.
899 DKK

HK Living Skildpaddeskjold Gul/Brun

Dette fake skildpaddeskjold fra HK Living er super fin til indretningen. Brug det som en flot vægdekoration, eller stil den på konsolbordet som pyntegenstand. Hos Design Affair er vi vilde med at bringe naturen inden for i hjemmet, som dette skildpaddeskjold hjælper til. Mål: 20x12,5x8cm
279 DKK

Mirror Box m. LED, Just Smile

Miss Étoile er designeren bag denne fine lysboks, med LED lys, med teksten "Love lives here". Den fine lysboks er ideel til pigeværelset, eller til at sprede lidt ekstra hygge på din stue. Lysboksen måler 20x20 cm.
149 DKK

Mirror Box m. LED, Love lives here

Miss Étoile er designeren bag denne fine lysboks, med LED lys, med teksten "Love lives here". Den fine lysboks er ideel til pigeværelset, eller til at sprede lidt ekstra hygge på din stue. Den fine lysboks måler 15x20 cm.
129 DKK

Wall Flower

Eden Outcast har lavet dette smukke vægophæng. Dette smukke vægophæng tilfører noget smukt og stilrigt til din væg. Wall Flower ophænget er lavet i metal og belagt med messing - også måler det 52 cm i diameteren. Wall Flower har et nøglehul bagpå, så den er lige til at hænge op på væggen.
1.299 DKK

Notice board, Large

The Oak Men, Notice Board, Large
999 DKK

House Doctor, Ornament, Dots, Guld, D15.

House Doctor er firmaet bag denne smukke dekoration, som er kaldet ornament og fås i flot guld farve. Ornament dekoration er både ideel i juletiden såvel som resten af året. Lad dekorationen hænge i vinduet som pynt eller lad den pynte i stuen eller værelset. Ornament fra House Doctor har en diameter på 15 cm. og er fremstillet af metal og tin.
79 DKK

House Doctor, Kabel, Photo Display, 6 Stk

House Doctor,Kabel Foto Display 6 stk. Kabel Foto Display fra House Doctor. Kabel Foto Displayet er ideelt til at hænge alle dine yndlingsminder op på, og du kan skifte dem ligesom du har lyst. Foto displayet kan hænge i køkkenet, så i sammen kan dele minderne engang til. Kabel Foto Displayet leveres med 6 klemmer til at hænge fotos på.
89 DKK

Bloomingville Deco Tiles Green

Meget smukke og dekorative stentøjfliser fra Bloomingville. Stentøjfliserne kan bruges såvel inde som ude, fx i et kreativt plantehjørne ved terrassen De er også velegnede som bordskånere, eller kakler hvor man kan placere varme ting på. Benyt dem på badeværelset eller i køkkenet. Eller brug fliserne som dekoration hvor du synes de pynter i dit hjem. Fliserne måler 10 cm. i bredden og 10,5 cm. i højden.
39 DKK