Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Urtepotter & Krukker

Hos Design Affair finder du et bredt udvalg af urtepotter og krukker, som er en nødvendighed for dig, som ønsker at skabe liv og stemning i din indretning. Her finder du både urtepotter og krukker til indendørs og udendørs brug. Urtepotter og krukker er den perfekte løsning, når du skal skabe en hyggelig og skøn atmosfære både ude og inde. Urtepotterne og krukkerne er nøje udvalgt fra vores leverandører, hvor vi har valgt de urtepotter, som vi er sikre på kan skabe den rette stemning i dit hjem. Urtepotterne og krukkerne som du finder her på webshoppen eller i butikken er både smukke i sig selv, men kan med fordel kombineres med andre vaser, krukker eller stager.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Bgreen, Lacepot w/saucer, ass. farver, Ø19

Søde glaserede potter fra Bgreen. Potterne passer smukt ind til den lyse skandinaviske stil, brug den i sommerhuset, på terrassebordet eller i stuen for at skabe kontrast og et særpræg. De glaserede potter måler 19 cm i omkredsen.
139 DKK

Bgreen, Lacepot w/saucer, ass. farver, Ø14

Søde glaserede potter fra Bgreen. Potterne passer smukt ind til den lyse skandinaviske stil, brug den i sommerhuset, på terrassebordet eller i stuen for at skabe kontrast og et særpræg. De glaserede potter måler 14 cm i omkredsen.
89 DKK

Bgreen, Berit, Glazed Blackm Ø33xH34

Bgreen er designeren bag denne flotte glaserede sorte urtepotte. Urtepotten måler 33 cm i omkredsen og 34 cm i højden. Den har en flot størrelse, og kan med fordel kombineres med dine andre urtepotter.
379 DKK

Viola, Choko patina, Ø23xH30

Bgreen har lavet denne flotte Viola potte. Urtepotten passer smukt som rosenpotte udenfor, fordi den er høj og slank. Potten kan bruges både inde og udendørs, og passer flot i det høje enkle vindue - eller et sted hvor du har brug for niveau forskelle. Potten måler 23 cm i omkredsen og 30 cm i højden.
229 DKK

Fad, Poli, Grøn, Ø30H4

Flot rustikt fad fra House Doctor. Fadet passer perfekt på terrassen som underskål til en plante, eller som dekorationsfad. Fadet måler 30 cm i omkredsen og 4 cm i højden.
599 DKK

Krukke, Luna, Blue H26

Denne flotte krukke fra Muubs passer perfekt ind i haven, eller på terrassen. Den passer også ideelt ind i det store rum, for at skabe stemning og dybde i rummet. Vasen måler 26 cm i højden og 34 cm i omkredsen.
699 DKK

Muubs Krukke Luna Blue Stentøj

Muubs er designeren bag denne store krukke på 80 cm i højden, og 45 cm i omkredsen.

Den flotte krukke passer perfekt ind i haven, eller på terrassen. Den passer også ideelt ind i det store rum, for at skabe stemning og dybde i rummet.
1.399 DKK

Metal Vase

Sød lille metal vase fra Madam Stoltze. Metalvasen er sød til en lille blomst plukket fra haven, eller andre sjove ting. Metalvasen måler 7 cm i højden, og 4 cm i omkredsen.
39 DKK

House Doctor, Potte, Pho, Grå, Lille D35/H45

Flot udendørspotte fra House Doctor, som måler 35 cm i diameteren og 45 cm i højden. House Doctor urtepotten har en flot grå farve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
649 DKK

House Doctor, Potte, Pho, Grå, Stor D45/H55

Flot stor udendørspotte fra House Doctor, som måler 45 cm i diameteren og 55 cm i højden. House Doctor urtepotten har en flot grå farve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
849 DKK

Potte, Pho, Nougat, Lille D35/H45

Flot udendørspotte fra House Doctor, som måler 35 cm i diameteren og 45 cm i højden. House Doctor urtepotten har en lækker nougatfarve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
649 DKK

House Doctor, Potte, Pho, Nougat, Stor D45/H55

Flot stor udendørspotte fra House Doctor, som måler 45 cm i diameteren og 55 cm i højden. House Doctor urtepotten har en lækker nougatfarve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
849 DKK

Glaze pot, black large Ø17,5

Cozy room er designeren bag denne søde krukke. Krukken har en flot dekorativ detajle "sløjfe" på kanten. Urtepotten passer godt til div. blomsterløg, eller en sød plante. Urtepotten er glaseret på ydersiden og fremstillet i keramik. Den fåes i to størrelser, og her er det den store størrelse.
119 DKK

Glaze pot, black small Ø11

Cozy room er designeren bag denne søde krukke. Krukken har en flot dekorativ detajle "sløjfe" på kanten. Urtepotten passer godt til div. blomsterløg, eller en sød plante. Urtepotten er glaseret på ydersiden og fremstillet i keramik. Den fåes i to størrelser, og her er det den lille størrelse.
49 DKK

Krukke Delia, Grey Antracit, Glas, H12/Ø12

Muubs Krukke Delia, grå antracit. Muubs Krukke Delia i farven grå antracit er en smuk dekoration til stuen eller andre steder i dit hjem. Brug den til fyrfadslys, opbevaring eller blot til pynt.

Materialet er glas. Krukken måler H:12, Ø:12
99 DKK

Meraki, Potte, beton, Meraki logo, Ø20/H22

Meraki har lavet denne enkle og rustikke potte, som er fremstillet af beton. Potten har et enkelt og stilfuldt look, som er ideel til at pynte på badeværelset. Lad potten pynte på badeværelset med en grøn plante eller nogle rustikke grene. Kombiner potten med dine yndlings produkter fra Meraki og skab dit eget lille spa sted eller hyggekrog på badeværelset. Pottens rustikke look og enkle design gør også potten ideel, som en urtepotte i vindueskarmen med en plante eller grene. Potten er fremstillet af beton og måler 20 cm. i diameteren og har en højde på 22 cm.
219 DKK

House Doctor, Udendørskrukke, Beton, Stor.

Denne krukke er fra House Doctor er fremstillet af cerment. Krukken er i en flot lys grå farve og har et flot og enkelt design. Krukken er beregnet til udendørs brug og krukken enkle farve samt design gør at krukken passer ind i de fleste haver. Krukken fra House Doctor fås i to størrelser og ses her i den største, som måler Ø50 og ligeledes er 50 cm. høj.
599 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø31/H34

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i den største, som måler Ø31 cm. og er 34 cm. høj.
189 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø24/H26

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i medium størrelsen, som måler Ø24 cm. og er 26 cm. høj.
149 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø18/H21

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i den mindste størrelse, som måler Ø18 cm. og er 21 cm. høj.
129 DKK

Potte, Garden, Small, H24

House Doctor, Urtepotte, Garden, Small
149 DKK

Potte, Garden, Medium, Ø24/H28

House Doctor, Garden, Urtepotte, Medium, Ø24/H28
189 DKK

Potte, Garden, Large, Ø30/H34

House Doctor, Urtepotte, Stor, Ø30/H34 cm
209 DKK

House Doctor, Potter, Forrest, Henna, Ø15/H22

Meget smuk og dekorativ urtepotte fra House Doctor, med et flot twist i farverne. Urtepotten er helt fortryllende at kigge på. Super flot med en enkel blomst fordi urtepotten er så detaljeret i sig selv. Urtepotten måler 15 cm i omkredsen og 22 cm i højden.
269 DKK

House Doctor Clay By Hand Lerkrukke

House Doctor har lavet disse fine lerkrukker, som er rig på anvendelsesmuligheder. Krukkerne er enkle og fine med små detaljer. Krukkerne er ideel både i køkkenet og på badeværelset. Plant en lille plante og placer den ved håndvasken eller plant din yndlings krydderurter deri, så du altid har dem lige ved hånden i køkkenet.

Krukkerne er fremstillet af ler og måler 7,5 cm. i diameteren og er 10 cm. i højden. Lerkrukkerne sælges assorteret.
29 DKK

Skjuler "Ibbi" L, Glas/Reb

Broste Copenhagen, Skjuler, Ibbi, Glas m. Sort Reb.
429 DKK

Skjule, Ibbi, L, Glas/reb

Broste Copenhagen har lavet denne skjuler, som er lavet af glas. Skjuleren hænger i et brunt reb og har utallige af anvendelsesmuligheder. Brug skjuleren fra Broste Copenhagen som en urtepotte og lad den hænge i et hjørne og skabe en hyggelig atmosfære. Skjuleren fra Broste Copenhagen måler 22 cm. i diameteren og er 24 cm. i højden.
429 DKK

Urtepotteskjuler, Grøn, Stentøj, Ø10xH9

Bloomingville er designeren bag denne flotte rustikke vase. Vasen er ideel at benytte med andre vaser, eller sammen med en flot lysestage. Urtepotteskjuleren måler 10 cm i omkredsen og 9 cm i højden og er udført i keramik.
69 DKK

Urtepotteskjuler, brun, stentøj, Ø15/H15

Bloomingville er designeren bag denne flotte urtepotteskjuler. Urtepotteskjuleren er håndlavet og den smukke glaserede overflade er ideel til at kombinere med dine smukke designs i hjemmet. Bloomingville urtepotteskjuler i brun stentøj måler 15 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Lacepot with saucer, Ø12, Grey

Sød lille urtepotte fra BGReen, med underskål til. Den fine lille potte er ideel plante smukke farverige blomster i. Urtepotten er sød at stille på badeværelset, eller i entreen på en kommode eller lign. for at skabe lidt ekstra. Bemærk: Det er den lille urtepotte på billedet
Urtepotten måler 12cm i omkreds.
59 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø1

Flot Urtepotte fra BGreen i en smuk lysegrå farve, der er super smuk til farverige blomster på terrassen eller i haven om sommeren. Urtepotten kan også med fordel benyttes indenfor.

Urtepotten måler Ø13, og fåes i tre forskellige str.
59 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø16

BGReen, Lacepot, Polished Grey, Ø16
69 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø19

Flot Urtepotte fra BGreen i en smuk lysegrå farve, der er super smuk til farverige blomster på terrassen eller i haven om sommeren. Urtepotten kan også med fordel benyttes indenfor.

Urtepotten måler Ø19, og fåes i tre forskellige str.
79 DKK

BGreen Berit Krukke

Smukke unikke urtepotter fra BGreen. Urtepotterne har nogle skønne dybe inspirerende farver, som hver især gør dem unikke og skønne at sætte i sammenspil med andre fine sager i dit hjem.

Urtepotterne måler Ø15x13 cm.
99 DKK

Bgreen, Regitse, Choko, Ø28

Denne flotte og rustikke urtepotte fra Bgreen kan anvendes for sig, men komplimenterer også andre urtepotter og krukker rigtig godt. Krukken kan anvendens både inde -og udendøres, hele året rundt. Urtepotten måler 28 cm i omkredsen.
179 DKK

Bgreen, Olivia, Choko, Ø15x10

Smuk og dekorativ urtepotte fra BGreen. Urtepotten har et super smukt look, med de detaljerede blomster rundt om siden. Smuk urtepotte med et romantisk twist, der er god til at sætte et særpræg på dit hjem. Dette er den lille urtepotte som måler Ø15x10 cm. Urtepotten fåes i to størrelser.
79 DKK

Bgreen, Olivia, Choko, Ø20x14

Smuk og dekorativ urtepotte fra BGreen. Urtepotten har et super smukt look, med de detaljerede blomster rundt om siden. Smuk urtepotte med et romantisk twist, der er god til at sætte et særpræg på dit hjem. Dette er den store urtepotte som måler Ø20x14 cm. Urtepotten fåes i to størrelser.
99 DKK

Bgreen, Herdis, Antique Terra lille

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte. Det vil også være en ideel mulighed at kombinere urtepotten med de andre Antique Terra urtepotter.

Urtepotten måler 19 cm i omkredsen og 12 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Herdis, Antique Terra mellem

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte. Det vil også være en ideel mulighed at kombinere urtepotten med de andre Antique Terra urtepotter.

Urtepotten måler 28 cm i omkredsen og 19 cm i højden.
149 DKK

Bgreen, Herdis, Antique Terra stor

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte. Det vil også være en ideel mulighed at kombinere urtepotten med de andre Antique Terra urtepotter.

Urtepotten måler 40 cm i omkredsen og 26 cm i højden.
179 DKK

Bgreen, Harlequin, Ø22x19

Harlequin urtepotte fra B-GREEN. Urtepotterne er stilrige i sig selv, men man kan også kombinere dem sammen med andre urtepotter af samme slags i forskellige str, eller skabe et tvist og benytte nogle smukke patinerede urtepotter. Urtepotten måler 22 cm i omkreds og 19 cm i højden.
169 DKK

Bgreen, Harlequin, Ø40x33

Harlequin urtepotte fra B-GREEN. Urtepotterne er stilrige i sig selv, men man kan også kombinere dem sammen med andre urtepotter af samme slags i forskllige str, eller skabe et tvist og benytte nogle smukke patinerede urtepotter.

Urtepotten måler 40 cm i omkreds og 33 cm i højden.
219 DKK

Saucer, Zinc, 30x30x3cm, Old Look

BGreen, Saucer, Zinc, 30x30x3 cm, Old Look
99 DKK

Saucer, moss green, Ø50

B GREEN, Underskål, Mos Grøn, Ø50 cm.
179 DKK

Saucer, moss green, Ø35

Bgreen, Saucer, Moss green, Ø35.
119 DKK

Saucer, moss green, Ø30

B GREEN, Underskål, Mos Grøn, Ø30 cm.
99 DKK

Saucer, moss green, Ø24

B GREEN, Underskål, Mos Grøn, Ø24 cm.
65 DKK

Saucer, moss green, Ø18

B GREEN, Underskål, Mos grøn, Ø18 cm.
49 DKK

Saucer, moss green, Ø15

B GREEN er firmaet bag disse fine og enkle underskåle. Underskålen har et simpelt og praktisk design samt findes i flere forskellige størrelser. Underskålen er både den praktiske løsning til dine urtepotter, men kan også være den dekorative løsning, som giver det sidste personlige look. Underskålen ses her i størrelsen, som måler 15 cm. i diameteren og har en flot mos grøn farve.
39 DKK

Underfad, rustic brown Ø24

B-GREEN, Underfad, Rustic Brown.
59 DKK

Underfad, rustic brown Ø20

B-GREEN, Underfad, Rustic Brown.
49 DKK

Underfad, rustic brown Ø15

B-GREEN, Underfad, Rustic Brown.
39 DKK

Saucer, Ructic Brown, Ø8,8

BGreen, Saucer, Rustic Brown, Ø8,8
20 DKK

Underfad, aflang bakke, 52x12x2, old look

B-GREEN, Urtepotte, Aflang bakke, Old look.
59 DKK

Bgreen, Irma, Raw Cement, 23x25cm

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte.

Urtepotten måler 23 cm i omkredsen og 25 cm i højden.
179 DKK

Bgreen, Irma, Raw Cement, 20x20

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte.

Urtepotten måler 20 cm i omkredsen og 20 cm i højden.
149 DKK

Bgreen, Irma, Rwa Cement 30x30

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte.

Urtepotten måler 30 cm i omkredsen og 30 cm i højden.
279 DKK

Berit, glazed green, Ø22/H19

B GREEN, Urtepotte, Berit, Glaseret, Grøn.
159 DKK

Bgreen, Berit, glazed black, Ø22/H19

B GREEN er leverandøreren bag disse fine urtepotter, som har en flot glaseret overflade. Den glaseret overflade giver urtepotten et helt unikt og smukt udtryk. Urtepottere findes i to forskellige farver og har tilhørende underskål. Urtepotterne er ideel for dig, som ønsker at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære i rummet. Urtepotterne giver et stilrent udtryk samtidig med at de skaber en dejlig stemning. Urtepotten ses her i farven sort samt i størrelsen, som måler 22 cm. i diameteren og 19 cm. i højden.
159 DKK

Bgreen Ana Urtepotte Raw Cement

Cement Pokal fra Bgreen, ideel til at sætte et særpræg på haven eller hjemmet. Her har du mulighed for at plante nogle smukke blomster i smuk urtepotte. Du kan også benytte de fine cement pokaler som opsats, her er det kun fantasien der sætter grænser.

Anna Cement Pokalen måler Ø14x24 cm.
149 DKK

Bgreen, Line, Raw Cement, 50x10x10

Dekorativ urtepotte fra Bgreen. Med denne urtepotte er det kun fantasien der sætter grænser, den er rigtigt flot at plante blomster i og det aflange look er med til at sætte et særpræg på haven eller hjemmet. De fine urtepotter er også fine at kombinere med andre, eller kombinere med flere af den samme slags.

Urtepotten måler 50x10x10.
99 DKK

Bgreen, Merle, Black Patina, Ø12x16 cm

Bgreen er leverandør til denne skønne og rustikke urtepotte, som kan give haven eller terrassen en hyggelig stemning. Urtepotten måler 12 cm i omkredsen og ligeledes 16 cm i højden.
49 DKK

Bgreen, Lacepot, black patina, Ø19/H19

Bgreen er leverandør til denne skønne og rustikke urtepotte, som kan give haven eller terrassen en hyggelig stemning.

Urtepotten måler 19 cm i omkredsen og ligeledes 19 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Lacepot, Black Patina, Ø14x14 cm

Flot urtepotte fra Bgreen i et rustikt design, urtepotten pynter flot hvor du synes. Og med dens smukke patinerede design er den med til at bringe det rå og rustikke med ind i hjemmet.

Lacepot måler Ø14x14 cm.
79 DKK

Bgreen, Grethe, ø22x19cm, Choko Patina

Urtepotte fra B-GREEN, Urtepotten er ideel at kombinere med andre rustikke urtepotter. Urtepottten har en detaljeret kant som gør den unik i sig selv, og derfor vil urtepotten også pynte for sig selv. Stil urtepotten ved døren, eller brug den på terrassen.

Urtepotten måler 22 cm i omkredsen og 19 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Grethe, Ø29x26cm,Choko Patina

Urtepotte fra B-GREEN, Urtepotten er ideel at kombinere med andre rustikke urtepotter. Urtepottten har en detaljeret kant som gør den unik i sig selv, og derfor vil urtepotten også pynte for sig selv. Stil urtepotten ved døren, eller brug den på terrassen.

Urtepotten måler 29 cm i omkredsen og 26 cm i højden.
219 DKK

Bgreen, Grethe, Choko Patineret, Ø38x32

Urtepotte fra B-GREEN, Urtepotten er ideel at kombinere med andre rustikke urtepotter. Urtepottten har en detaljeret kant som gør den unik i sig selv, og derfor vil urtepotten også pynte for sig selv. Stil urtepotten ved døren, eller brug den på terrassen.

Urtepotten måler 38 cm i omkredsen og 32 cm i højden.
349 DKK

Bgreen, Harlequin, choko patina, Ø18x15

Flot urtepotte fra Bgreen. Urtepotten er ideel at sætte udenfor på terassen eller i haven. Den har et flot rustikt patineret look, og er super smuk at kombinere sammen med andre urtepotter.

Harlequin urtepotten måler Ø18x15cm.
99 DKK

Bgreen, Rosenpotte, Lys choko patine Ø22x22

Flot rosenpotte fra B-GREEN. Rosenpotten er ideel at kombinere sammen med andre smukke urtepotter for at skabe et særpræg. Urtepotten har en patineret overflade som er med til at skabe et råt look. Rosenpotten måler 22 cm i omkredsen og 22 cm i højden.
169 DKK

Rosenpotte, Lys choko patine Ø39/H40

B-GREEN, Rosenpotte, Lys choko, Patine, Urtepotte.
599 DKK

Bgreen, Ofelia, Choko patina, Ø34x33

Ofelia patineret urtepotte. Urtepotten har et flot og rustikt look, med den patinerede overflade. Ideel at sætte i haven eller på træterrassen. Brug den evt. med en af vores fine underskåle under. Urtepotten måler 34x33 cm, og har en flot choko patineret farve.
349 DKK

Sabina, Choko, Ø24xH18, Patineret

Flot og rustik urtepotte fra B-GREEN, krukken har et patineret design som er med til at skabe et råt samt hyggeligt look. Benyt urtepotten sammen med andre krukker eller urtepotter til at skabe et fedt design, og for at få sætte et ekstraordinært stilpræg på din have eller terrasse. Urtepotten måler 24 cm i omkredsen og 18 cm i højden.
149 DKK

Saucer, rustic brown, Ø18

BGreen, Saucer, Rustic Brown, Ø18
49 DKK