Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Summerbird

Summerbird chokolade er et af de mest anerkendte chocolaterier verden over. Summerbirds chokolade er en smagsoplevelse, bygget på gode råvarer, nænsom forarbejdning, innovative smagskombinationer og en æstetisk emballage. Summerbird gør kompleksitet enkel, og sætter pris på et godt håndværk. Chokoladerne er noget ekstraordinært og når du smager dem oplever du den gode smag af gourmet. Summerbird er bl.a. kendt for deres lækre marcipan lavet på spanske mandler som findes i sommerfuglene Pure Amande.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Summerbird Easter Eggs 9 stk

9 lækre påskeæg fra Summerbid. Her har du det ideelle påskeæg fra Summerbird, som du kan benytte som påskeæg eller som værtindegave.
154 DKK

Spring Season, 100g

Spring Season er en balanceret, harmonisk og kompleks mørk chokolade med ristede mandler, pistacie og granuleret rabarber. Her er et skønt alternativ til det klassiske påskeæg, som værtindegave eller blot til selvforkælelse.
64 DKK

Spring Season, 220g

Spring Season er en balanceret, harmonisk og kompleks mørk chokolade med ristede mandler, pistacie og granuleret rabarber. Her er et skønt alternativ til det klassiske påskeæg, som værtindegave eller blot til selvforkælelse.
128 DKK

Mint & Rhubarb, 100g

Let ristede spanske mandler overtrukket med et tyndt lag praline, drageret i mørk peru chokoalde og til sidst rundhåndet drysset med granuleret passion. Ideel gave som påskeæg, værtindegave eller blot til selvforkælelse.
50 DKK

Passion & Amber, 100g

Let ristede spanske mandler overtrukket med et tyndt lag nougat, drageret i prisbelønnet amber chokolade og til sidst rundhåndet drysset med granuleret passion. Ideel gave som påskeæg, værtindegave eller blot til selvforkælelse.
50 DKK

Sparkling 75cl

Summerbird, Sparkling, 75cl
160 DKK

Hearts, Summerbird

Summerbird, Hearts, Gaveæske
58 DKK

Fusion, 4 stk

Summerbird, Gaveæske, Fusion, 4stk
37 DKK 74 DKK

Fusion, 9 stk

Summerbird, Fusion, 9stk
74 DKK 148 DKK

Liqurice, 100 gr

Summerbird, Liqurice Almonds, 100gr
50 DKK

Strawberry, 100 gr

Summerbird, Strawberry Almonds, 100gr
50 DKK

Summerbird Collection 100 gr

Summerbirds lækre Collection gaveæske med lækre fyldte chokolader. Gaveæskerne er ideelle at benytte som værtindegave, eller som gave.
100 DKK

Summerbird Büche de Noël 150g

Summerbird har lavet dette lækre marcipanbrød med de lækreste mandler, bestående af den reneste marcipan af middelhavs mandler, dyb mørk nougat og til sidst overtrukket med mørk peru chokolade 61%. Det lækre marcipanbrød indeholder 150g chokolade.
99 DKK

Julegris, gaveæske

Summerbird, Julegris, Gaveæske, 140g
125 DKK

Snowball, gaveæske

Summerbird, Snowball, Gaveæske, 64 g.
68 DKK

Summerbird Gaveæske Christmas Collection

Summerbird er designeren bag denne lækre ekslusive gaveæske, fuld af forskellige lækre chokolader. Gaveæsken er ideel til juleaften, når i sidder sammen omkring træet og pakker gaver op. Eller at bruge som værtindegave i den lækre juletid. Gaveæsken indeholder 620g, med 9 forskellige varianter.
425 DKK

Winter chocolate bar, 100 g

Summerbird, Winter chocolate, 100g
60 DKK

Liqurice 36% - 200g

Summerbird, Liqurice, 36%, 200g
100 DKK

Summerbird Amber 60 gram

Lækker økologisk chokolade fra summerbird, sød og velsmagende chokolade der henleder dig hen på tanken om den lækre Creme brulee chokolade. Amber er lavet af hvid karameliseret chokolade.
42 DKK