Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Stole

Stole har et hav af anvendelsesmuligheder i hjemmet. Du finder stole der både er komfortable og dekorative, og som giver en hyggelig stemning i indretningen. Hos Design Affair finder du et bredt udvalg af stole til enhver smag, som alle er nøje udvalgt fra vores leverandører fra blandt andre Bloomingville, House Doctor, Muubs og mange andre. Omend du er på udkig efter spisebordstole, lænestole, taburetter, skamler mv. så har du rig mulighed for at finde din favorit her. Lad dig inspirerer af vores store udvalg af både rustikke og enkle stole der passer til din personlige boligindretning. Har du brug for hjælp til at skaffe en stol hjem til dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Stol, Dakota W67,5 H74,5 L96,5

MUUBS er designeren bag denne smukke naturige dakota stol. Stolen er ideel til at benytte i det hyggelige hjørne i stuen, med en lun kop kakao og en god bog. MUUBS stolen måler 67,5 cm i omkredsen, 74,5 cm i højden og 96,5 i længden.
5.499 DKK

Normann Copenhagen, Form Chair, Hvid/Egetræ.

Normann Copenhagen står bag denne enkle og stilrene stol. Stolen har et flot og stilrent design, som gør den ideel i de fleste indretninger. Normann Copenhagens Form Chair kan både anvendes som spisebordsstol eller som stol i et værelse eller kontor. Form Chair kan både stå i sig selv eller pyntes med et lammeskind. Form Chair fra Normann Copenhagen er 80 cm. høj og måler 48x52 cm. Stolen er fremstillet af plastik og træ.
1.699 DKK

Yogo-S, White/White

Muubs Yogo-S stol, hvid.
1.099 DKK

Opal Iroco Mat, White Mat

Muubs Opal Iroco stol, mat hvid.
2.699 DKK

House Doctor, Loungestol, Colony, 74x71, H82

House Doctor, Loungestol, Colony, Sort.
2.999 DKK

Jern stol

Design Affair Import, Jern stol, Grå.
799 DKK

Mesh Lounge Chair, Gold Metal

Bloomingville, Lounge Chair, Guld Metal.
2.999 DKK

Bloomingville, Lænestol, Elegant Chair, Blå m. guld.

Bloomingville står bag denne flotte lænestol. Stolen er fremstillet af polyester i en flot blå farve og har tilhørende ben i guld. Kombinationen af det blå polyester og den gyldne farver giver stolen et elegant udtryk. Stolen fra Bloomingville er ideel til at bryde det stilrene look eller give det sidste personlige præg på stuen eller kontoret. Stolen fra Bloomingville måler 77x76 cm. og er 73 cm. høj, hvorimod selve sædet måler 42 cm. i højden og har en diameter på 54 cm.
7.699 DKK