Fri fragt over 499,- / Fragt fra 39,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Velkommen til Design Affair!
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Spejle

Spejle er et must i hjemmet, uanset hvilken form eller størrelse de har. Hos Design Affair har vi forskellige spejle til dit hjem, fra bl.a. House Doctor, AYTM, Normann Copenhagen, Reflections m.v. Se bl.a. vores smukke spejle fra AYTM, som sætter pris på detajlen i dit hjem. Eller vores Reflection spejle der med deres antikke design er med til at skabe hygge i hjemmet, samtidig med at de passer perfekt til at se dit daglige outfit. Spejle er med til at skabe lys i hjemmet, og det har du rig mulighed for med dit yndlingsspejl.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

CIRCUM mirror, Black, Ø110xH2

AYTM er designeren bag dette flotte runde spejl. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, og passer flot ind på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet her måler 90 cm i omkredsen og 2 cm i højden.
1.999 DKK

CIRCUM mirror, Black, Ø90xH2

AYTM er designeren bag dette flotte runde spejl. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, og passer flot ind på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet her måler 90 cm i omkredsen og 2 cm i højden.
1.849 DKK

CIRCUM mirror, Black, Ø70xH2

AYTM er designeren bag dette flotte runde spejl. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, og passer flot ind på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet her måler 70 cm i omkredsen og 2 cm i højden.
1.199 DKK

BOUDIOR round mirror S, Metal/mirror, Ø25x3,5

Flot og dekorativt Boudior Spejl, med en rå kant. Spejlet er ideelt til at bringe det rå look med indenfor. Boudior mirror måler 25 cm i omkredsen og 3,5 cm i bredden. Spejlet kan også sagtens kombineres med andre spejle.
249 DKK

BOUDIOR round mirror L, Metal/mirror, Ø40xH4

Flot og dekorativt Boudior Spejl, med en rå kant. Spejlet er ideelt til at bringe det rå look med indenfor. Boudior mirror måler 40 cm i omkredsen og 4 cm i bredden.
399 DKK

Square, Spejl, Sort

Smukt spejl fra Nordal med en sort jernramme i kvadratisk mønster. Spejlet er stort og dekorativt, som vil passe perfekt i entréen, soveværelset eller walk-in-closet. Mål: H97xB76.
1.499 DKK

BOUDIOR round mirror XL, metal/mirror, Ø60x4

Flot og dekorativt Boudior Spejl, med en rå kant. Spejlet er ideelt til at bringe det rå look med indenfor. Boudior mirror måler 60 cm i omkredsen og 4 cm i bredden.
799 DKK

FAN Silver/Bronze/Vintage Rose & Army Gold

Reflections Copenhagen er designeren bag dette helt fortryllende spejl. Spejlet har en smuk farvenuance, som ændres efter hvilken side du står på. Et must have i det stilrene hjem. Ideelt at bruge i en hall, spisestue eller i soveværelset. Det smukke spejl måler 130 cm i lænden, 64,4 cm i højden pg har en diameter på 4 cm.
7.999 DKK

Mirror with metal frame/pattern

Sødt spejl fra Cozy Room, spejlet er dekorativt og kan benyttes til sætte lysestager eller andet dekorativt på. Spejlet kan også hænges op, og sætte sit eget særpræg hjemmet. Spejlet måler 27,5 x 61 x 3,5 cm.
479 DKK

Mirror with metal frame/pattern, large

Sødt spejl fra Cozy Room, spejlet er dekorativt og kan benyttes til sætte lysestager eller andet dekorativt på. Spejlet kan også hænges op, og sætte sit eget særpræg hjemmet. Spejlet måler 31x82x3,5 cm.
679 DKK

Diamond Mirror Large Vintage rose gold

Reflections står bag dette smukke og karakteristiske spejl. Spejlets design er specielt og har et unikt look, som er ideel til at bryde en stilren indretning. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, idet spejlet både kan placeres i stuen eller på badeværelset. Derudover kan spejlet både hænges vandret samt lodret. Spejlet måler 100x72 cm.

Denne vare sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
5.999 DKK

Diamond mirror large silver

Reflections står bag dette smukke og karakteristiske spejl. Spejlets design er specielt og har et unikt look, som er ideel til at bryde en stilren indretning. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, idet spejlet både kan placeres i stuen eller på badeværelset. Derudover kan spejlet både hænges vandret samt lodret. Spejlet måler 100x72 cm.

Denne vare sendes med specialfragt, og er indgår derfor IKKE i fri fragt
5.399 DKK

Flip Spejl lemonade

Normann Copenhagen har lavet dette enkle og fine spejl. Spejlet har et enkelt design og en flot gul farve kaldet lemonade. Flip Spejlet fra Normann Copenhagen kan med fordel kombineres med andre stager eller vaser. Spejlet er ideel til at skabe en hyggelig stemning og liv i rummet. Flip Spejlet måler 28x19,5 cm og er 34,5 cm. høj.
699 DKK

Square mirror, gold finish

Smukt og stilfuldt spejl fra Nordal. Spejlet er ideelt at stille i både stuen, entreen eller i soveværelset, du kan også med fordel bruge det hvis du har et walk-in closet. Spejlets ramme har en smuk gylden farve og måler 97x76 cm.
1.499 DKK

Spirit, Iron wall Mirror, gold

Spirit spejl med jernramme fra Nordal. Stort og meget elegant spejl fra Nordal, med et skønt guldfinish. Spejlet kan med fordel anvendes som gulvspejl, men kan også sagtens hænges op. Det fine bordspejl måler 204 cm i højden og 102 cm i bredden.
3.695 DKK

Spejl, Effects, stål m. messing finish, Ø15

Meraki har lavet dette fine spejl, som har et enkelt design med en fin messing finish. Spejlet er ideel til badeværelset eller sminkebordet. Spejlet er både praktisk, men tilfører også noget stilfuldt til indretning og skaber en hyggelig og personlig stemning. Spejlet er fremstillet af stål og belagt med en messing finish. Spejlet har en diameter på 15 cm.
49 DKK

Spejl, Effects, stål, Ø15

Meraki har lavet dette fine spejl, som har et enkelt design med en fint sølvfinish. Spejlet er ideel til badeværelset eller sminkebordet. Spejlet er både praktisk, men tilfører også noget stilfuldt til indretning og skaber en hyggelig og personlig stemning. Spejlet er fremstillet af stål og måler 15 cm i omkredsen.
39 DKK

Spejl, The Loop, Messing, Ø32

House Doctor er designeren bag dette fine loop spejl, spejlet er dekorativt og med til at skabe en detalje i hjemmet. Benyt det fx i den lille entre, eller som badeværelsestilbehør. Spejlet er dekorativt at hænge op med et fint søm, eller med anden kreativ tænkning. Spejlet er et stål spejl og kan nemt rengøres med en tør klud.
349 DKK

Spejl, Reflektion, Antik messing, Ø40

House Doctor har gjort det endnu engang og denne gang står de bag disse fine spejle, som er idéelle til skabe den perfekte atmosfære og hyggelige stemning i dit hjem. Placer spejlet på enten sofabordet eller spisebordet og skab en hyggelig opsætning med andre stager, vaser og planter. Reflektionen af levende lys fra stagerne i spejlet skaber en rolig og hyggelig atmosfære. Spejlene findes i to forskellige størrelser, hvor det her ses i størrelsen, som har en diameter på 40 cm. Spejlets kant er fremstillet af messing.
679 DKK

Mirror Ø110xH2, Fawn

AYTM er designeren bag dette fine spejl, som har et enkelt og flot design. Spejlets runde form og skønne neutrale farve giver spejlet et specielt samt unikt look. Spejlet er ideelt til at skabe liv i entreen eller et soveværelse, hvor der lige mangler det sidste twist i rummet. Circum spejlet fra AYTM fås i 3 forskellige størrelser og findes i 2 forskellige farver. Circum spejlet ses her i rosa i den største størrelse, som måler 110 cm. i diameteren og er 2 cm. i bredden. OBS der kan forekomme en leveringstid på op til 5 dage på dette spejl. Vi tager forbehold for at der evt. kan være udsolgt hos leverandøren.
1.999 DKK

Mirror Ø110xH2, Phantom

AYTM er designeren bag dette fine spejl, som har et enkelt og flot design. Spejlets runde form og skønne neutrale farve giver spejlet et specielt samt unikt look. Spejlet er ideelt til at skabe liv i entreen eller et soveværelse, hvor der lige mangler det sidste twist i rummet. Circum spejlet fra AYTM fås i 3 forskellige størrelser og findes i 2 forskellige farver. Circum spejlet ses her i sort i den største størrelse, som måler 110 cm i diameteren og er 2 cm. i bredden. OBS der kan forekomme en leveringstid på op til 5 dage på dette spejl. Vi tager forbehold for evt. udsolgt vare hos leverandøren.
1.999 DKK

Mirror Tray, Black Wood

Au Maison har lavet denne fine træbakke med stående spejl. Kombinationen af det sorte træ og spejlet giver et eksklusivt og stilrent udtryk. Spejlbakken kan både bruges til opbevaring af smykker samt lille make-up spejl på badeværelset eller som en dekorativ del af indretningen. Spejlbakken fra Au Maison måler 22x15 cm.
279 DKK