Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Cookies og personoplysninger

Hvad er cookies? 

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, og giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger, på pc, smartphone eller lignende. Cookies bruges til at genkende en handling, der er udført på en hjemmeside, med det formål at give brugeren den bedste oplevelse af siden. 

Hvad bruger vi cookies til? 

Vi bruger cookies, til at måle trafik og holde statistik på vores hjemmeside. 

Vi bruger Google Analytics til at måle vores trafik på siden, med det formål at give vores besøgende den bedst mulige oplevelse samt mulighed for at målrette vores markedsføring. 

Ved brug af vores hjemmeside acceptere du brugen af cookies 

Vi lagre ikke nogen personlige informationer i vores cookies, og de spreder ikke virus eller andre skadelige programmer 

Sådan slår du cookies fra

Ønsker du ikke at tillade brugen af cookies, findes en guide på erhvervsstyrelsens hjemmeside, på hvordan du gør dette.  

Anvendelse af personoplysninger

Hos Design Affair beskytter vi dine personlige oplysninger når du handler hos os. For at du kan indgå aftale med os på Designaffair.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Disse oplysninger er vi hos designaffair.dk ansvarlige for at opbevare fortroligt. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi bruger dine oplysninger for at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere din vare.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Dine oplysninger bliver aldrig formidlet, solgt eller udvekslet til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for designaffair.dk. Dine oplysninger bliver kun videregivet til tredjepart, med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Designaffair.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Dine rettigheder

Som registreret hos Designaffair.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Designaffair.dk via e-mail  hello@designaffir.dk.