Fri fragt over 499,- / Fragt fra 39,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Velkommen til Design Affair!
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Om os

I maj måned 2016 slog veninderne Anne-Marie Schmidt og Anne Søndergaard dørene op for deres butik og showroom med boliginteriør på Gl. Skørpingvej 156 i Gl. Skørping. Butikken blev i september 2016, suppleret med webshoppen.

Butikken har til huse på gården hos HMJ Design, der igennem 20 år har været kendt for sin import af møbler fra Østen. Gården ligger idyllisk midt i den lille landsby lidt uden for Skørping.

Butikkens godt 300 m2 er fyldt med møbler og bolignips fra danske og udenlandske leverandører. Det har været ønsket at skabe et unikt univers af skønne ting og sager, sammensat af både hygge, varme og farver. Et sted hvor dit, mit og vores smelter sammen til en skøn helhed.

Både butik og webshop har et fint mix af det feminine og maskuline.

Følgende anmeldelser er givet på Facebook:

• ”Helt utrolig lækker butik! Flot æstetisk sans og en inspirerende stil. Gammelt, nyt, råt, elegant, feminint og maskulint i smuk forening. Helt sikkert et besøg værd!”

• ”Utrolig spændende, inspirerende indretning. Mange fristelser :-) Imødekommende personale. God personlig service.”

• ”Helt igennem fantastisk butik! Vildt spændende, inspirerende og kreativ til fingerspidserne Virkelig et besøg værd og jeg kommer bestemt igen.”

Flere lokale vil sikkert genkende Anne, der har været indehaver af webshop og børnetøjsbutik Feen & Frøen i Skørping. Det var i forbindelse med opstart af denne i 2007, at de to veninder lærte hinanden at kende. Anne havde, da hun startede Feen & Frøen, ingen erfaring i at indrette en butik, og blev derfor præsenteret for Anne-Marie.

Anne-Marie er super dygtig til det kreative! Hun har i 14 år kørt som selvstændig merchandicer, så det der med at få ting til at se flotte ud, er hun super dygtig til. Til gengæld er det så Anne, der har tjek på alt det med en computer og alt det administrative, så de to supplerer hinanden rigtig godt.

På trods af deres forskellige kompetencer, er de to veninder rørende enige om udvælgelsen af leverandører og varer til butik og webshop. De vil gerne ramme et bredt publikum, og samtidig udvælge produkter, som man ikke lige finder alle steder. Af kendte mærker kan bl.a. nævnes House Doctor, Nicolas Vahé, Bloomingville, Dottir, Muubs og Normann Copenhagen, hvorimod Design By Us, Cirkuslampan og Reflections by Hugau Larsson ikke ligger på ethvert gadehjørne.

Har du været forbi butikken og fortrudt et køb, du ikke fik gjort, eller er du blevet fristet via Design Affairs Instagram eller Facebook-side, kan du med stor sikkerhed finde samme varer til samme pris på webshoppen. Enkelte unika varer samt egne importerede møbler, findes endnu ikke på webshoppen.

Der er åbent i butikken onsdag, torsdag, fredag og lørdag, men der arbejdes ofte i butikken de øvrige dage, så kig endelig forbi.

Ønsker I som firma eller en gruppe veninder et ”open by night”- eller weekend-arrangement i butikken, så kontakt Anne eller Anne-Marie og aftal dato herfor.