Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Medusa

Medusa er designeren bag det smukkeste og mest eventyrlige julepynt. Julepynten er ideel til at sætte et særpræg på huset, og skabe den her eventyrlige romantiske julestemning. Medusa julepynten gør det let at få et smil på læben, og skabe et godt humør iblandt. Medusa startede for 14 år siden som en lille hyggelig butik på christianshavn, og har sidenhen udviklet deres smukke og kreative projekter i stor stil.

Sorter efter

Medusa Glimmer kugle, Ida's fest

Sød glimmerkugle fra Medusa. Her har du Ida der der kipper med flaget og fejrer livets skønne glæder sammen med dig.

Glimmerkuglen måler 12 cm i højden og 9,5 cm i omkredsen.
299 DKK

Medusa Glimmer kugle, Frederiks fest

Medusa er designeren bag denne flotte glimmerkugle. Glimmerkuglen indeholder, for det første en masse smukt glimmer, og 3 fine tinsoldater.

Den fine glimmerkugle er lavet i forbindelse med Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag.

Glimmer kuglen måler 12 cm i højden og 9,5 cm i omkredsen.
299 DKK

Medusa Gave rød til lys

Medusa er designeren bag disse søde røde gaver til lys. Gaverne passer perfekt til fødselsdagen, eller ved de forskellige højtider. Gaverne måler 4,5 cm i højden, og kommer i en æske af 2 stk. Gaverne fåes også med fødselsdagsflag.
99 DKK

Medusa Gave blå, til lys

Medusa er designeren bag disse søde blå gaver til lys. Gaverne passer perfekt til fødselsdagen, eller ved de forskellige højtider. Gaverne måler 4,5 cm i højden, og kommer i en æske af 2 stk. Gaverne fåes også med fødselsdagsflag.
99 DKK

Medusa Gave blå, flag

Medusa er designeren bag disse søde blå flag. Flagene passer perfekt til fødselsdagen, eller ved de forskellige højtider. Flagene måler 18 cm i højden, og kommer i en æske af 2 stk. Fødselsdagsflagene fåes også med lys.
129 DKK

Medusa Blå/Grøn lys, 10 stk i pose

Medusa er designeren bag disse søde stearinlys, som passer ideelt til vores små fødselsdags lysestager. Der er 10 lys i en pose, her i grønne og blå nuancer.
49 DKK

Medusa Røde lys, 10 stk i pose

Medusa er designeren bag disse søde stearinlys, som passer ideelt til vores små fødselsdags lysestager. Der er 10 lys i en pose, her i lyserøde nuancer.
49 DKK

Medusa, Gås, Holger, Ophæng, H6 cm

Medusa er firmaet bag denne fine gås ved navn Holger. Gåsen er hvid og med en fin rød hue, som stråler af den hyggelige juletid. Gåsen har en lille lykke på hovedet, som gør den ideel til ophæng på for eksempel juletræet eller i vinduet i den skønne juletid. Anvend fiskesnørre når du hænger pyntesager i vinduerne. På denne måde undgår man synlig snor og pyntesagerne vil komme til sin fulde ret. Gåsen Holger fra Medusa måler 6 cm. i højden.
49 DKK

Medusa Mini Holger, gås, H8

Sød lille gås fra Medusa-Copenhagen. Mini holger gåsen er ideel at kombinere sammen med dit andet julepynt - også det fra medusa. Mini Holger gåsen vil også være fin at benytte til kalendergaver eller værtindegaver i den hyggelige juletid. Gåsen måler 8 cm i højden.
59 DKK

Medusa, Kalenderlys, Sne, H20 x Ø5 cm

Smukt og sødt kalenderlys fra Medusa Copenhagen, passer perfekt til den hyggelige juletid. Kalenderlyset er med til at opfylde forventningens glæde frem mod jul, hvor især de mindste ser frem til den store juleaften. Lyset måler 20 cm i højden og 5 cm i bredden.
49 DKK

Medusa The Snow party, sæt

Medusa-Copenhagen er designeren bag dette fine sæt. Sættet er bestående af et fint juletræ, og 2 små snemænd samt en lille julegås. Sættet vil også være ideelt at benytte til kalenderlys. Placer det fine sæt på køkkenbordet med kalenderlys, eller i en vindueskarm. Det smukke Medusa er ideelt til at sætte et ekstra pift på julehyggen. Sættet måler 30 cm i længden og 17 cm i bredden.
599 DKK

Medusa kalenderlys, Rensdyr m/ slæde

Skøn kalenderlys fra Medusa Copenhagen med rensdyr og kælk. Nem og "børnevenlig" kalenderlys, der ikke kræver meget mere end det tilhørende kalenderlys fra Medusa, for at man er klar til 1. december. Kalenderstagen som både unge og gamle vil elske i mange år. Kalenderlyset købes seperat til kr. 49,-.
49 DKK

Medusa Rudolf R, Hr. & Fru Rudolf H19

Medusa er designeren bag disse flotte Hr. og Fru. Rudolf. De fine figurer er ideelle til at skabe ekstra julehygge i den søde juletid. Se også de andre fine Hr. og Fru. Rudolf fra Medusa der er siddende. Hr. og Fru. Rudolf måler 19 cm i højden.
299 DKK

Medusa Rudolf R, Hr & Fru Rudolf, H19

Medusa-Copenhagen er designeren bag disse smukke og søde Hr. og Fru. Rudolf. De siddende Rudolf er ideelle at placere på en bordkant, eller på en urtepotte. De måler 19 cm i højden. Medusa-Copenhagen har en masse smukt og hyggeligt julepynt.
299 DKK