Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Lyskæder

Lyskæder giver rummet en hyggelig og rolig stemning. Kæderne passer perfekt til soveværelset over sengen, eller i stuen rundt omkring sofaen. Lyskæder er perfekte som ekstra belysning, og findes i et hav af størrelser og længder. Brug lyskæderne til jul, eller lad dem hænge året rundt. Kæderne skaber den perfekte stemning i alle rum, og giver et hyggeligt lys i de mørke aftentimer. Brug også lyskæderne på altanen eller terrassen, som et ekstra stemningsfuldt lys, og forlæng de varme sommeraftener. Du finder din favorit her.  

Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan bruge lyskæder i din boligindretning. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

House Doctor, Lyskæde, Star, 15 LED, batteri

Super fin star lyskæde fra House Doctor, Lyskæden har 15 LED stjerner, med en afstand på 10 cm mellem hver stjerne. Lyskæden måler 1,7 m. Lyskæden bruges med batterier til indendørs brug.
59 DKK

House Doctor, Lyskæde, Globe, 15 LED lys

House Doctor, Lyskæde, Globe, 15 Lys.
59 DKK

House Doctor, Lyskæde, Globe, 30 LED lys

House Doctor er firmaet bag denne fine og enkle lyskæde. Globe lyskæden er ideel som dekoration og til at skabe en hyggelig stemning. Lyskæden er rig på anvendelsesmuligheder og kan både anvendes i en krukke eller som dekoration på en hylde eller omkring et spejl. Globe lyskæden fra House Doctor findes i to forskellige størrelser og ses her i den største størrelse med 30 lys.
149 DKK

House Doctor, Lyskæde, 10m, Sølv, 80 Pære, 10 cm

House Doctor står bag denne flotte og enkle lyskæde, som er fremstillet i messing og hermed har et flot og speciel design. Lyskæden fra House Doctor kan både anvendes i en dekorativ bordopdækning eller som dekoration omkring et spejl. Lyskæden skaber en hyggelig og rolig atmosfære. Lyskæden måler 10 m. og fås også i farven messing.
149 DKK

House Doctor, Lyskæde, 10m, Messing, 80 Pære

House Doctor står bag denne flotte og enkle lyskæde, som er fremstillet i messing og hermed har et flot og speciel design. Lyskæden fra House Doctor kan både anvendes i en dekorativ bordopdækning eller som dekoration omkring et spejl. Lyskæden skaber en hyggelig og rolig atmosfære. Lyskæden måler 10 m. og fås også i farven sølv.
149 DKK

House Doctor, Lyskæde, Star, 100 LED, 10 m

Sød og dekorativ lyskæde fra House Doctor. Lyskæderne er ideelle til at sprede ekstra hygge i den skønne juletid. Rigtig fin at sætte op i stuen, eller over sengen Lyskæden måler 10 m.
159 DKK

Lyskæde, Function, Sort, 10 LED

House Doctor, Lyskæde, Function, Sort, 10 LED.
649 DKK

House Doctor, Lyskæde, Function, Hvid, 10 LED.

House Doctor er firmaet bag denne fine og dekorative lyskæde, som er rig på anvendelsesmuligheder. Lyskædens enkle design og stilrene look gør den ideell for de fleste indretninger. Lyskæden er den perfekte løsning, når der skal skabes en hyggelig stemning omend det er ude eller inde. Anvend lyskæden til en hyggelig belysning i vindueskarmen i den mørke vintertid eller som en rolig og varm belysning på terrassen til de varme sommeraftener. Lyskæden måler 8,4 meter i længden og afstanden mellem pærerne er 50 cm.
649 DKK

House Doctor, Lyskæde, 24 Led

House Doctor, Lyskæde, 24 led.
439 DKK

Lyskæde m blomst LED 1,75m sølv

Bahne & Co, Lyskæde med blomst, Sølv, 1,75 meter.
99 DKK

Lyskæde 10 LED storpære, 3 meter

Bahne & Co, Lyskæde, Sort ledning, 3 meter.
249 DKK