Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Krukker med låg

Krukker med låg er meget dekorative, med også utrolig praktiske. Hos Design Affair finder du mange smukke krukker med låg i flere forskellige farver, materialer og former. Krukkerne har et utal af anvendelsesmuligheder, og i mange flotte designs, der pryder boligindretningen. Krukkerne kan både anvendes praktisk til opbevaring af småting og nipssager, men også som dekoration. Anvend en krukke til opbevaring af vatrondeller og vatpinde eller andet nips på badeværelset. På denne måde skaber du en hyggelig og varm stemning samtidig med, at man får gemt de praktiske ting væk. Krukker er også geniale til at skabe linjer og hygge i indretningen i køkkenet. Brug for eksempel en krukke til kaffekapslerne, teposerne eller andre småsager i køkkenet.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Boks Terning Basel Ø11/H6,5, lys petrol

Sød krukke med låg, fra H Skjalm P. Krukken har en sød terningedetajle på toppen, og er i høj grad med til at sætte et personligt særpræg på hjemmet. Terningeboksen måler 11 cm i omkredsen og 6,5 cm i højden - også er den i en flot lys petroleums farve.
219 DKK

Hamptons Bonbonniere, Cobalt/Black/Fuchsia/Sapphir

Reflections Copenhagen er designeren bag denne smukke Bonbonniere. Bonbonnieren passer perfekt ind i hjemmet, for at give et exclusivt og stilrent præg. Bonbonierren måler 18 cm i længden, 20,5cm i højden og 18 cm i diameteren.
4.249 DKK

New Haven Basin, Clear/Green/Fuschia

Reflections copenhagen er designeren bag denne smukke Boudior. Perfekt til at sætte et stilrent og exclusivt præg på hjemmet. Den måler 14,2 cm i længden, 11,7 cm i længden og 14,2 cm i diameteren.
1.599 DKK

Long Island Flacon, Yellow/Purple/Fuchsia/Sapphire

Reflections Copenhagen er designeren bag denne smukke glas flacon. Flaconen har et smukt og elegant design, og er med til at sætte et exclusivt præg på hjemmet. Flaconen måler 8,7 cm i længden, 18,8 cm i højden og 8,7 cm i højden.
1.599 DKK

AU Maison, Decoration, Storage, Peony/Gold

Au Maison er leverandøren bag denne fine krukke. Krukken har det fineste junglemønster på indersiden, både i bunden af krukken og i låget, som giver et dekorativt og eksklusivt udtryk. Krukken kan anvendes til opbevaring af små ting i hjemmet.

Krukken måler 12,5x7,5 cm.
399 DKK

AU Maison, Decoration-Storage-Jungle/Gold

Au Maison er leverandøren bag denne fine krukke. Krukken har det fineste blomstermønster på indersiden, både i bunden af krukken og låget, som giver et dekorativt og eksklusivt udtryk. Krukken kan anvendes til opbevaring af små ting i hjemmet.

Krukken måler 12,5x7,5 cm.
399 DKK

Asiatides Bonbonniere m/ Elefant

Sød inspirerende bonbonniere med elefant på toppen. Bruge denne bonbonniere til opbevaring af smykker på badeværelset eller med en lille grøn plante.
179 DKK

Asiatides Teabox Honeycomb gold

Bonbonnierre fra Asiatides med kvist. Denne krukke med låg, kan bruges til opbevaring af te i køkkenet, eller blot til dekoration i stuen. Krukken måler H13,5cm og Ø12,5cm
169 DKK

Skål, Hazel, N, H6/Ø11

Flot skål fra Muubs, i et råt og skandinavisk design. Skålene er ideelle at benytte til snacks, eller til at plante et smukt forårsløg i. Den fine Hazel skål 6 cm i højden og 11 cm i omkredsen.
39 DKK

Skål med håndtag, Hazel L

Flot skål fra Muubs, i et råt og skandinavisk design. Skålen er ideel at benytte som skål til snacks, eller som pynteskål i hjemmet.
139 DKK

Krukke m/låg, Brun, Stentøj, Ø11xH9

Dekorativ krukke m. låg fra Bloomingville. Krukken er ideel at benytte til opbevaring af fine sager, eller blot til at pynte i en vindueskarm eller på stuebordet. Den fine krukke måler 11 cm i omkredsen og 12,5 cm i højden.
99 DKK

Paula Tallerken, Brun, Stentøj, L23,5xW12,5

Bloomingville er designeren bag denne fine Paula Tallerken. Paula tallerkenen er ideel at benytte til yndefuld opbevaring, eller som en lille bakke med dine yndlingssager på. Bakken måler 23,5 cm i længden og 12,5 cm i bredden.
119 DKK

Broste Copenhagen Bonbonniere Dotty Grå

Broste Copenhagen er designeren bag denne fine deko box Dotty. Dekoboxen har et smukt og inspirerende look, og er ideel til opbevaring af smykker eller andre fine små sager. Den fine box måler 12 cm i omkredsen og 8 cm i højden.
99 DKK

Reflections Opsats Madison

Reflections er designeren bag denne smukke opsats, som er fremstillet af krystal. Opsatsen er lavet i farverne klar, gul og rosa. Kombinationen af de flotte farver og det smukke krystal giver opsatsen et smukt og elegant udtryk. Anvend opsatsen som en del af indretningen og lad den pynte i stuen eller værelset. Opsatsen kan bruges til servering såvel som dekoration. Server dine yndlings lækkerier eller pynt opsatsen med en blomst eller lignende. Madison opsatsen fra Reflections er håndlavet og fremstillet af krystal. Madison opsatsen måler 18x18x14 cm.
2.649 DKK

Nordal, Round box w/lid, greenish patina, brass

Nordal er designeren bag denne smukke runde krukke med låg. Krukken er ideelt til at skabe varme og hygge i hjemmet. Brug den til dine yndlingssmykker, eller til at kombinere med en fin lysestage. Krukken har både et elegant og rustikt look. Den runde krukke måler 11 cm i diamteren og er i farven grøn.
149 DKK

Krukke Soap S Sort, Sæbesten Ø10

Muubs Krukke Soap, lille, sort.
199 DKK

Skål Lava StoneS, Balck, H4,5/Ø12

Muubs Skål Lava Stone, lille, sort.
109 DKK

Skål, Blue, Glass. H7/Ø11

Muubs Skål Blue, glas.
59 DKK

Skål Hazel, Brun, Terracotta, Ø23/H9,5

Muubs, Skål Hazel, Brun, Terracotta, Ø23/H9,5
99 DKK

Metal Bowl 100% copper green Ø13/H6

Louise Roe, Metal Skål, Kobber, Grøn.
199 DKK 399 DKK

House Doctor, Opbevaring m. låg, Diva, Grøn

House Doctor er designeren bag denne fine keramik krukke, med et flot dekorativt låg. Den fine krukke er ideel at bruge til opbevaring af fine sager i køkkenet, eller på badeværelset. Krukken måler 12 cm i højden og 14 cm i omkredsen.
229 DKK

House Doctor, Opbevaring m. låg, Diva

House Doctor er designeren bag denne fine keramik krukke, med et flot dekorativt låg. Den fine krukke er ideel at bruge til opbevaring af fine sager i køkkenet, eller på badeværelset. Krukken måler 12 cm i højden og 14 cm i omkredsen.
229 DKK

House Doctor, Skål, Universal, Skål, Grøn.

House Doctor er firmaet bag denne enkle og smukke skål, som har et utal af anvendelsesmuligheder. Skålen kan bruges til servering af lækre snacks men kan også sagtens bruges i en dekoration med en plante eller blomst - kun din fantasi sætter grænser. Skålen fra House Doctor er lavet af glas og har en flot klar grøn farve. Skålen har en diameter på 13 cm. og er 8 cm. høj.
89 DKK

H Skjalm P Bonbonniere Petrol

H Skjalm P har lavet denne fine og karakteristiske boks, som er en sjov og finurlig ting at tilføje til din indretning. Boksen kugleformet udseende skaber liv og bryder de rene linjer. Boksen kan både bruges dekorativt, men også praktisk til opbevaring af småsager som fx. vatrondeller eller smykker på badeværelset eller noget helt tredje i et af hjemmets andre rum. Den kugleformet boks fra H Skjalm P findes i to farver og ses her i farven petrol. Boksen måler 12,5 cm. i diameteren.
149 DKK

Box Milano Ø12,5 H12, indigo

H. Skjalm P, Boks, Sort/Indigo.
149 DKK

Dottir, Twinkle Little Bat, black (15202)

Dottir Samsurium Twinkle Little Bat krukke med låg, sort. Dottirs Samsurium Twinkle Little Bat i sort har et unikt og komplimentært farvespil mellem sort og en smuk rund kugle i gul på toppen. Brug den til opbevaring eller som en kunstnerisk dekoration. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 120 mm.
699 DKK

Dottir, Samsurium Hatter Litbox, white

Dottir Samsurium Hatter Litbox krukke med låg, hvid. Dottirs Samsurium Hatter Litbox har et spændende antikt mønster som giver en følelse af en glemt undervandsverden. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 150 mm.
695 DKK

Jar w/lid, grey, large

Bloomingville, Krukke med låg, Stor.
139 DKK

Noir Krukke m/låg, sort, stentøj

Bloomingville, Noir Krukke, sort, stentøj
119 DKK

Noir Krukke m/låg, sort, stentøj

Bloomingville, Noir Krukke, stentøj
89 DKK

Krukke /Mango Låg, Grå Marmor Ø9xH10

Bloomingville, Krukke m. låg, Grå Marmor.
329 DKK

BGreen Berit Krukke

BGreen er designeren bag disse meget flotte unikke krukker, der kan minde en om en gammel unik marmelade krukke. Krukkerne er super søde, og meget fine at bruge til alt muligt. De er varme og fine i farverne og med til at sætte et personligt præg på dit hjem. Krukkerne måler Ø9x9.
69 DKK

Jewelry box 18x22,2xH5,1 cm

AYTM, Smykkeskrin, Sort, Stor.
699 DKK

AYTM Bonbonniere Glas

AYTM er firmaet, som står bag denne fine glasboks med tilhørende låg. Glasboksen er lavet i klar glas med et enkelt og stilrent mønster. Glasboksen fra AYTM er rig på anvendelsesmuligheder og kan både bruges ren dekorativt, men også praktisk til opbevaring af småsager såsom smykker, vatrondeller eller lignende. Lad glasboksen fra AYTM pynte i sig selv eller kombiner den med andre vaser og stager. Glasboksen har en diameter på 13 cm. og er 8 cm. i højden.
599 DKK