Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Kaffe, the & sirup

Hos Design Affair elsker vi the og kaffe. Vi vil derfor gerne dele vores kaffeglæde med jer, derfor har vi et bredt udvalg af lækkert tilbehør til kaffen og skøn the. Du finder bl.a. lækkert kaffesirup fra mærker som Nicolas Vahé og Lie Gourmet. Vores lækre tilbehør er ideelle som en værtindegave, og bare et must at have i køkkenet til at sødme kaffen. Herudover har vi vores lækre grønne the, som bidrager til et sundt helbred. Forkæl dig selv, og dine gæster med lækkert kaffe og fuldend din kaffeoplevelse. Hos Design Affair pakker vi altid flot ind, så du kan forære den smukkeste værtindegave. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Lie Gourmet hindbæreddike m pulp

Lie Gourmet har lavet denne lækre hindbæreddike. Det er en smagfuld frugteddike, med friskt hindbærpulp smagt til med rørsukker og et strejf af vanilje. Skaber en god balance mellem syre og sødme, også er den ideel til grønt, salater eller på is og desserter. Indeholder 250 ml.
69 DKK

Lie Gourmet mangoeddike m.pulp

Lie Gourmet har lavet denne lækre mangoeddike. Det er en smagfuld frugteddike, med friskt mangopulp smagt til med rørsukker og et strejf af vanilje. Skaber en god balance mellem syre og sødme, også er den ideel til grønt, salater eller på is og desserter. Indeholder 250 ml.
69 DKK

Lie Gourmet lakridssirup

Lie Gourmet har lavet denne lækre sirup med lakrids. Lakridssiruppen har en sød og mild smag, også er den ideel til kaffe, is, desserter, bagværk, frisk frugt og andet sødt. Indeholder 200 ml.
59 DKK

Lie Gourmet karamelsirup

Lie Gourmet har lavet denne lækre Karamelsirup, med en skøn og cremet smag. Karamelsiruppen er ideel til kaffe, is, desserter, bagværk, kager, milkshakes og andre søde sager. Siruppen indeholder 200 ml.
59 DKK

Iskaffe, Cream, Karamelaroma, 200 ml

Nicolas Vahé har lavet denne iskaffe, som vil falde i god jord hos de fleste kaffeelsker. Iskaffe med en kombination af kaffe og karamel. Du skal blot tilsætte vand, mælk eller kakaomælk, hvor du tilsidst tilføjer isterninger eller knust is. Iskaffen findes i to forskellige varianter og indeholder 200 ml.
69 DKK

Iskaffe, Mint, Chokoladearoma, 200ml

Nicolas Vahé har lavet denne iskaffe, som vil falde i god jord hos de fleste kaffeelsker. Iskaffe med en kombination af chokolade og mint. Du skal blot tilsætte vand, mælk eller kakaomælk, hvor du tilsidst tilføjer isterninger eller knust is. Iskaffen findes i to forskellige varianter og indeholder 200 ml.
69 DKK

Limonade Hyldeblomst & Citron, 75 cl

Nicolas Vahé, Limonade Hyldeblomst & Citron, 75 cl.
49 DKK

Limonade Rabarber & Hindbær, 75 cl

Nicolas Vahé, Limonade m. Rarbarber & Hindbær, 75 cl.
49 DKK

Kaffesirup,Vanille, 25 cl.

Nicolas Vahé kaffesirup med vanillie, 25 cl
59 DKK

Kaffesirup, Honningkage, 25 cl.

Nicolas Vahé kaffesirup med smag af honningkage, 25 cl
59 DKK

Kaffesirup, Karamel, 25 cl.

Nicolas Vahé kaffesirup med karamel, 25 cl
59 DKK

Gløgg Ekstrakt, Rød, 25 cl.

Nicolas Vahé, Gløgg Ekstrakt, Rød, 25 cl.
49 DKK