Viser 1–160 af 499 resultater

 • 101 Copenhagen Bow Konsolbord Coffee

  101 Copenhagen Bow Konsolbord Coffee

  6.795 kr.

  Design: 101 Copenhagen Koncept: Bow-serien er designet I et flot og elegant design. De rene linjer fra det ydre til de flotte buer invendig, skaber en god kontrast til hinanden, og giver et skulpturelt udtryk. Møblet er fremstillet i hunrede procent fib

 • 101 Copenhagen Bow Konsolbord Stor Coffee

  101 Copenhagen Bow Konsolbord Stor Coffee

  9.995 kr.

  Få et tidløst designikon med 101 Copenhagen Bow Konsolbord Stor Coffee. Inspireret af gamle romerske akvædukter og klassisk geometrisk præcision. Den elegante silhuet med buer udstråler professionel og sofistikeret stil.

 • ACT NORDIC Alisma konsolbord - hvid marmorprint glas og gylden metal (110x26)

  ACT NORDIC Alisma konsolbord – hvid marmorprint glas og gylden metal (110×26)

  1.304 kr.

  Vi er glade for at kunne præsentere dig for dette Alisma konsolbord fra Act Nordic. Bordet er lavet i gylden krom metal med en bordplade i hvidt marmorprintet frostet krystalklart glas. Et stilfuldt bord i luksuriøst design, som passer i de fleste bolig

 • ACT NORDIC Avila Rundt sidebord - Brun, Ægte marmor

  ACT NORDIC Avila sidebord, rund – brun Emperador marmor og sort stål (Ø42)

  699 kr.

  Bordet er perfekt til at stille drikkevarer, snacks og andre ting du ønsker at have lige ved hånden. På den slanke størrelse på 42 cm, vil den ikke tage for meget plads i rummet men stadig give dig masser af plads til at lægge ting på. Avila sidebordet fra ACT NORDIC vil skabe et tidløst look til dit hjem.

 • ACT NORDIC Avila sidebord, rund - brun Emperador marmor og sort stål (Ø52)

  ACT NORDIC Avila sidebord, rund – brun Emperador marmor og sort stål (Ø52)

  919 kr.

  Stål. Det er et stilrent design som passer ind i de fleste hjem. Dette skønne sidebord giver et moderne og karakteristisk udtryk til din stue eller køkken alrum. Denne bordplade har en diameter på 52 cm og er meget stabil og holdbar.

 • ACT NORDIC Avila sidebord, rund - hvid Guangxi marmor og sort stål (Ø42)

  ACT NORDIC Avila sidebord, rund – hvid Guangxi marmor og sort stål (Ø42)

  699 kr.

  Denne hylde er med en diameter på 42 cm, en ideel størrelse til at både lagre og udstille de små ting, du har brug for at have ved hånden. Denne stilfulde hylde er et must-have for dem, der ønsker at skabe en moderne og tidløs stil i sit hjem.

 • ACT NORDIC Cross sidebord, rund - røgfarvet glas og sort metal (Ø55)

  ACT NORDIC Cross sidebord, rund – røgfarvet glas og sort metal (Ø55)

  599 kr.

  Vi er glade for at kunne præsentere dig for dette Cross sidebord fra Act Nordic. Bordet er lavet i mat sort ru pulverlakeret metal med en bordplade i røgfarvet glas. Et stilfuldt bord i luksuriøst design, som passer i de fleste boligindretninger.  Br

 • ACT NORDIC Katrine konsolbord - klar glas og krom metal (110x40)

  ACT NORDIC Katrine konsolbord – klar glas og krom metal (110×40)

  1.299 kr.

  Oplev det stilfulde Katrine konsolbord fra Act Nordic. Bordpladen er lavet af klart glas, og de elegante ben er lavet af krom metal. Dette konsolbord har en størrelse på 110×40, og det kan anvendes mange forskellige steder i boligen, f.eks. som en smuk tilføjelse til stuen. Dette konsolbord vil give et moderne og stilfuldt touch til ethvert rum. Få det unikke Katrine konsolbord fra Act Nordic og nyd et smukt møbel i hjemmet.

 • ACT NORDIC Katrine konsolbord - røget/sort glas/metal, rektangulær (110x40)

  ACT NORDIC Katrine konsolbord – røget/sort glas/metal, rektangulær (110×40)

  1.259 kr.

  Dette smukke ACT NORDIC Katrine konsolbord er lavet af røget glas og pulverlakeret mat sort metal. Med sit nordiske og moderne design tilføjer det elegance og stil til din stue. Perfekt til at hænge et professionelt præget look.

 • ACT NORDIC Newcastle konsolbord metal pulverlakeret ru mat sort, hylde 1 stk åben bund L:100 B:35 H:79 cm

  ACT NORDIC Newcastle konsolbord metal pulverlakeret ru mat sort, hylde 1 stk åben bund L:100 B:35 H:79 cm

  889 kr.

  ACT NORDIC Newcastle konsolbord er lavet i mat sort ru pulverlakeret metal. Det minimalistiske design giver en elegant sommerfugl til ethvert hjem, hvilket gør det til et perfekt valg til lille stue, gang eller entré. Hylden på toppen er perfekt til opbevaring af nips-artikler og magasiner. Bordet måler L:100 B:35 H:79 cm og har en åben bund, så det er let at rengøre. Dette konsolbord fra ACT NORDIC er et luksuriøst, stilfuldt og tidløst design, som vil se flot ud i både moderne og traditionelle hjem.

 • ACT NORDIC Newcastle rullebord, m. 3 hylder - sort metal (78x40)

  ACT NORDIC Newcastle rullebord, m. 3 hylder – sort metal (78×40)

  1.159 kr.

  Giv dit hjem et fabriksinspireret look med dette Newcastle-rullebord fra ACT NORDIC. Det er lavet i mat sort pulverlakeret metal og har tre praktiske hylder. Rullebordet er 78 cm bredt og 40 cm dybt. Det er et smart design, der vil komplementere ethvert hjem og give dig mange års fornøjelse. Med hjulene kan det nemt flyttes rundt, så du kan justere det efter dit behov. Dette fine rullebord vil være et sejt og funktionelt supplement til ethvert hjem.

 • ACT NORDIC Seaford konsolbord, m. 1 hylde - papir vildeg og sort metal (120x35)

  ACT NORDIC Seaford konsolbord, m. 1 hylde – papir vildeg og sort metal (120×35)

  559 kr.

  Dette nordiske designede Seaford konsolbord kan bruges både i køkkenet og i stuen men også i andre rum, hvor du synes, du får god fornøjelse af det. Bordpladen og hylden er lavet af papir vildeg og det elegante stel er lavet af sort ru pulverlakeret meta

 • Tilbud ACT NORDIC Seaford konsolbord, m. 1 hylde - sort melaminask og metal (120x35)

  ACT NORDIC Seaford konsolbord, m. 1 hylde – sort melaminask og metal (120×35)

  Original price was: 799 kr..Current price is: 554 kr..

  Opgrader dit hjem med ACT NORDIC Seaford konsolbord! Dette nordiske design passer perfekt i ethvert rum. Med sort melaminask og metalstel er dette bord både stilfuldt og funktionelt. Gør dit hjem endnu mere indbydende med dette elegante konsolbord!

 • ACT NORDIC Seaford konsolbord, m. 2 hylder - natur papir vildeg melamin og sort metal (100x35)

  ACT NORDIC Seaford konsolbord, m. 2 hylder – natur papir vildeg melamin og sort metal (100×35)

  759 kr.

  ACT NORDIC Seaford konsolbord, m. 2 hylder – natur papir vildeg melamin og sort metal (100×35) er et smukt designet konsolbord med et sofistikeret udtryk. Bordpladen og de to hylder er fremstillet i naturfarvet papir vildeg melamin og benene i ru mat sort pulverlakeret metal. Dette konsolbord kan bruges mange forskellige steder hvor det vil give et fantastisk udtryk. Bordet har et stilfuldt design, der egner sig godt til ethvert miljø. Komplet med stil og kvalitet, vil du elske dette konsolbord!

 • ACT NORDIC Seaford Konsolbord, sort, Træ (MDF)

  ACT NORDIC Seaford konsolbord, m. 2 hylder – sort ask melamin og sort stål (100×35)

  759 kr.

  Dette Seaford konsolbord fra Act Nordic er perfekt til både stuen, køkkenet og entreén. Bordpladen for de to hylder er lavet i sort ask ru melamin, og stellet er i mat sort ru pulverlakeret stål. Et bord. hvor du kan udstille nogle af dine fine pynteting

 • Tilbud ACT NORDIC Seaford rullebord - natur/sort papir vild eg/metal, m. 2 hjul (60x30)

  ACT NORDIC Seaford rullebord – natur/sort papir vild eg/metal, m. 2 hjul (60×30)

  Original price was: 499 kr..Current price is: 378 kr..

  Her præsenterer vi Seaford rullebordet for dig. Bordet er fremstillet i naturfarvet vild eg og sort metal. Derudover er rullebordet udstyret med både håndtag og 2 hjul.Dette rullebord kan være flot og praktisk inde i stuen. Du kan sætte drinksflasker og

 • Tilbud ACT NORDIC Seaford rullebord - stål med glasplade, m. hjul

  ACT NORDIC Seaford rullebord – stål med glasplade, m. hjul

  Original price was: 499 kr..Current price is: 330 kr..

  Seaford rullebordet er lavet af mat sort pulverlakeret stål. Øverst på rullebordet er en hylde i klart 5 mm glas, hvilket giver rullebordet et stilet udtryk.Rullebordet er med to hjul foran, så du kan nemt flytte bordet, hvis du har brug for det. Tilsva

 • ACT NORDIC Strington firkantet/Rektangulær Sidebord - Grå, Glas

  ACT NORDIC Strington sidebord, kvadratisk – røgfarvet glas og sort stål (40×40)

  649 kr.

  Strington sidebordet fra Act Nordic er et stilfuldt og tidløst møbel, der passer perfekt i enhver boligindretning. Bordpladen er lavet af hærdet glas i røgfarve og stellet er i mat sort pulverlakeret stål. Den kvadratiske bordplade måler 40×40 cm og opfylder høje kvalitetskrav, så det kan holde i mange år. Skab et moderne og tidløst udtryk ved at kombinere bordet med din yndlings lænestol og skab et behageligt og unikt hjem.

 • ACT NORDIC Strington firkantet/Rektangulær Sidebord - Sort, Træ (MDF)

  ACT NORDIC Strington sidebord, rektangulær – sort melamin med Izmir marmormønster/sort stål (35×43)

  469 kr.

  ACT NORDIC Strington sidebordet er et af de mest stilfulde interiørvalg. Det rektangulære bord er lavet af sort melamin med Izmir marmormønster og stellet er i mat sort ru pulverlakeret stål. Dette bord er det perfekte valg til at fuldende din sofa eller lænestol. Bordpladens dimensioner er 35×43, hvilket gør det ideelt til at udfylde rummet. Giv din stue et nyt moderne udseende med dette moderne Strington sidebord fra ACT NORDIC.

 • Tilbud AYTM CASTELLUM Sidebord Guld/Sort

  AYTM CASTELLUM Sidebord Guld/Sort

  Original price was: 3.499 kr..Current price is: 2.618 kr..

  Design: Henrik Johannes Drecker For AYTM Koncept: Smukt og elegant sidebord fra AYTM. Inspirationen til dette specielle sidebord blev fundet i den kendte københavnske kirke, Grundtvigskirken. Guldkuglen som er til at finde på sidebordets bordplade, træk

 • BEPUREHOME Amazing sidebord, m. 1 hylde - glas og antik messing jern (47x40,5)

  BEPUREHOME Amazing sidebord, m. 1 hylde – glas og antik messing jern (47×40,5)

  1.189 kr.

  Et Amazing sidebord fra BePureHome med et luksuriøst udseende! Kombinationen af metal (jern) med den antikke messingfinish og hylderne i glas giver sidebordet dette udseende. Det fantastiske sidebord er en rigtig tilføjelse i alle rum! Amazing sidebordet

 • BEPUREHOME Bombay Sidebord Keramik Brun

  BEPUREHOME Bombay sidebord, rund – brun keramik (Ø34)

  1.419 kr.

  BEPUREHOME Bombay Sidebordet er fremstillet af mørk keramik og har et slående, skællende design, der bringer karakter og atmosfære til ethvert rum. Dette robuste sidebord er håndlavet og har en diameter på 34 cm og en højde på 45 cm. Dette sidebord er perfekt til at dekorere ethvert hjem med stil og karakter. Dette stilfulde sidebord vil være et æstetisk tilføjelse til ethvert rum.

 • BEPUREHOME Bounds Sidebord M Træ/metal Antik Guld 41xØ41

  BEPUREHOME Bounds sidebord M, rund – antik guld krydsfinér og metal (Ø41)

  899 kr.

  Slankt Bounds sidebord på høje ben fra BePureHome lavet af krydsfinerbordplade med zinkmetalbelægning og metalben med antik guldfinish. Dybt og ejendommeligt er to kendetegn ved dette interessante Bounds sidebord. Sidebordet er et iøjnefaldende eksemplar.

 • BEPUREHOME Bounds sidebord, rund - antik guld krydsfiner og metal (Ø58)

  BEPUREHOME Bounds sidebord, rund – antik guld krydsfiner og metal (Ø58)

  909 kr.

  Stilfuldt Bounds sidebord fra hollandske BePureHome med en rund bordplade til de smukkeste dekorationer. Bordpladen er lavet af krydsfiner med zinkmetalbelægning, og metalbenene er med antik guldfinish. Kombinationen af ​​træ og metal med en mørk an

 • Tilbud BEPUREHOME Claim Sidebord Keramik Sort/hvid

  BEPUREHOME Claim sidebord, rund – hvid og sort keramik (Ø38)

  Original price was: 1.699 kr..Current price is: 850 kr..

  Stilfuldt rundt håndlavet Claim sidebord fra BePureHome lavet i hvid og sort keramik med smuk farvegradient af jordfarver. Keramik med en glaseret belægning. Sidebordet er lavet af keramik i en farvegradient af jordfarver. Claim har en mat, glaseret fini

 • BEPUREHOME Collection sidebord, kvadratisk - sort genbrugt teak og metal (60x60)

  BEPUREHOME Collection sidebord, kvadratisk – sort genbrugt teak og metal (60×60)

  999 kr.

  Rustikt Collection sidebord fra hollandske BePureHome med en kvadratisk bordplade til de smukkeste dekorationer. Bordpladen har en matsort lak og tre lag mat sealer. Den er lavet af små lameller af genbrugt teak med synlige revner og rifter. Disse lamelle

 • BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 hylde - glas og antik messing jern (38x76)

  BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 hylde – glas og antik messing jern (38×76)

  1.229 kr.

  Stilfuldt Collection sidebord fra det hollandske mærke BePureHome er et smukt tilskud til stuen, køkkenalrummet eller soveværelset. Sidebordet har en halvmåneformet bordplade, som er lavet af glas og den elegante jernramme er i antik messing. Brug sidebordet som et konsolbord, til at opbevare dekorationer og andre små ting på den medfølgende hylde, eller som rullebord til opgaver. Dette Collection sidebord fra BePureHome vil tilføre et professionelt look til ethvert rum.

 • BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 hylde - glas og antik messing metal (60x32)

  BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 hylde – glas og antik messing metal (60×32)

  2.129 kr.

  Stilfuld Collection sidebord fra det hollandske mærke BePureHome. Dette flotte bord har en oval bordplade i transparent glas, som giver et smukt udtryk. Hylden er også lavet af glas og benene har en mat glans med en antik messing finish. Dette sidebord vil passe perfekt i stuen eller køkkenet og vil give rummet et elegant og professionelt look.

 • BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 hylde - glas og antik messing stål (65x37)

  BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 hylde – glas og antik messing stål (65×37)

  1.239 kr.

  Stilfuld Collection sidebord fra hollandske BePureHome med en rund bordplade til de smukkeste dekorationer. Bordpladen er lavet af sikkerhedsglas, og benene og hylden er i stål med antik messing finish. Bordetes lige linjer, kombineret med runde og ovale

 • BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 hylde - klar glas og antik messing metal (140x40)

  BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 hylde – klar glas og antik messing metal (140×40)

  3.439 kr.

  Med sit tidløse design og smukke finish er dette collection sidebord fra BePureHome en elegant og stilfuld tilføjelse til dit hjem. Det har en rektangulær bordplade, der er lavet af klar glas, og en ekstra hylde er lavet af antik messingmetal. Den originale benramme er designet med en unik form, så det ser let ud. Med sit klassiske design vil dette bordpynte ethvert rum og give dit hjem et personligt præg. Med sine 140 x 40 cm er det perfekt til at vise dine dekorationer og kuriositeter. Vælg dette collection sidebord fra BePureHome og tilføj et smukt touch til din indretning.

 • BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 skuffe - natur mangotræ og metal (40x30)

  BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 skuffe – natur mangotræ og metal (40×30)

  1.499 kr.

  Få det smukke BEPUREHOME Collection sidebord tilføjet til din indretning! Dette vintage sidebord har en rektangulær bordplade lavet af naturfarvet lakeret mangotræ og metalben. Perfekt til stuen, køkkenet eller alrummet for en professionel og elegant stil!

 • BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 skuffe - sort mangotræ og sort metal (40x30)

  BEPUREHOME Collection sidebord, m. 1 skuffe – sort mangotræ og sort metal (40×30)

  1.569 kr.

  Vintage Collection sidebord fra hollandske BePureHome med en rektangulær bordplade til de smukkeste dekorationer. Bordpladen og skuffen er lavet af sort lakeret mangotræ, og benene er lavet i sort malet metal. Brug sidebordet i stuen, i køkken alrummet el

 • BEPUREHOME Collection sidebord, m. 2 hylder - røgfarvet glas og antik messing metal (120x38)

  BEPUREHOME Collection sidebord, m. 2 hylder – røgfarvet glas og antik messing metal (120×38)

  2.769 kr.

  Giv din stue et udtryksfuldt og elegant touch med dette stilfulde Collection sidebord fra BePureHome. Det har et moderne og sofistikeret udseende, der passer perfekt ind i enhver stueindretning. Det har to hylder, så du kan holde dine favoritting, nips og bøger organiseret. Den røgfarvede glasplade er robust og holdbar, mens metalrammen har en antik messingbelægning, der giver et gyldent touch til dit hjem. Dette Collection sidebord er det perfekte valg til alle, der ønsker en stilfuld og funktionel løsning til deres hjem.

 • BEPUREHOME Collection sidebord, oval - antik messing aluminium og sort jern (sæt af 2)

  BEPUREHOME Collection sidebord, oval – antik messing aluminium og sort jern (sæt af 2)

  1.499 kr.

  To stilfulde Collection sideborde fra hollandske BePureHome med ovale bordplader til de smukkeste dekorationer. De mønstrede bordplader er lavet af aluminium med en finish i antik messing, og benene er i jern med en mat sort finish. Brug sidebordene i stu

 • BEPUREHOME Collection sidebord, oval - champagne metal (110x35)

  BEPUREHOME Collection sidebord, oval – champagne metal (110×35)

  4.299 kr.

  Luftigt ovalt Collection sidebord fra det hollandske designmærke BePureHome. Dette elegante sidebord er lavet af metal med en smuk, champagnefarvet glans, og bordpladen er rummelig nok til det smukkeste af dine dekorationer og kunst. Dette bord er det perfekte supplement til stuen, køkkenet, alrummet eller ethvert andet rum. Add en stilfuld og elegante touch til dit hjem med dette Collection sidebord fra BePureHome.

 • BEPUREHOME Collection sidebord, rund - hvid marmor og antik messing metal (Ø45 )

  BEPUREHOME Collection sidebord, rund – hvid marmor og antik messing metal (Ø45 )

  1.099 kr.

  Stilfuld Collection sidebord fra hollandske BePureHome med en rund bordplade til de smukkeste dekorationer. Bordpladen er lavet af hvid marmor med mørke vener, og metalrammen skinner i sollys gennem den antikke messingfinish. Brug sidebordet i stuen, i kø

 • BEPUREHOME Collection sidebord, rund - marmor og antik messing metal Ø38)

  BEPUREHOME Collection sidebord, rund – marmor og antik messing metal Ø38)

  1.319 kr.

  Et stilfuldt Collection sidebord fra hollandske BePureHome, med en rund bordplade lavet af marmor og metalramme med antik messingbelægning. Denne kombination af materialer giver et elegant udtryk, der er uundværligt for enhver bolig. Uanset om det er i stuen, køkken alrummet eller et andet sted, vil dette smukke sidebord gøre sig stilfuldt gældende. Bordpladen har en diameter på 38 cm, og giver masser af plads til de smukkeste dekorationer.

 • BEPUREHOME Collection sidebord, rund - zinkmetal krydsfiner og antik guld metal (Ø76)

  BEPUREHOME Collection sidebord, rund – zinkmetal krydsfiner og antik guld metal (Ø76)

  1.209 kr.

  Give dig mulighed for at skabe et moderne og rustikt look, som passer perfekt til næsten ethvert rum. Med en diameter på 76 cm er denne sidebord perfekt til at placere en skål med nødder, et par bøger og andre lystige dekorationer.

 • BEPUREHOME Collection sidebord, trekantet - sort aluminium (sæt af 2)

  BEPUREHOME Collection sidebord, trekantet – sort aluminium (sæt af 2)

  1.819 kr.

  Få fat i dette elegante sæt af 2 håndlavede BEPUREHOME Collection sideborde i sort aluminium! Perfekte til enhver boligindretning med deres smukke trekantede bordplader. Disse sideborde med sort nikkel finish er ideelle til stuen, køkkenet eller ethvert rum i dit hjem. Kvalitet og stil i ét produkt!

 • BEPUREHOME Collection sidebord, U-form - sort genbrugt teak og metal (45x35)

  BEPUREHOME Collection sidebord, U-form – sort genbrugt teak og metal (45×35)

  779 kr.

  Part of the products of BePureHome. Giv dit hjem et rustikt udseende med dette Collection sidebord fra BePureHome. Det har et unikt udseende, der er skabt af U-formede metalstænger og en bordplade af sort genbrugt teak, der måler 45 cm i bredden og 35 cm i højden. Den matsorte lak og de tre lag mat sealer giver bordet et elegant og minimalistisk udseende. Dette Collection sidebord vil være et smukt tilføjelse til din bolig og bringe rustik charme og klassiske karakter til ethvert hjørne af dit hjem.

 • BEPUREHOME Cone sidebord, rund - antik messing metal (Ø33)

  BEPUREHOME Cone sidebord, rund – antik messing metal (Ø33)

  1.129 kr.

  Nyd det elegante design af BePureHome’s Cone sidebord. Det kugleformede bord har et særpræget look, der er skabt af solidt metal og afsluttet med en antik messingbelægning. Kegleformede ben giver et legende touch, der gør det til en ideel tilføjelse til dit hjem. Ideel til brug som konsolbord, rullebord eller sidebord, dette unikke bord vil give et professionelt touch til dit interiør.

 • BEPUREHOME Goddess Too Sidebord Metal Antik Messing

  BEPUREHOME Goddess Too sidebord, m. 1 hylde – klar glas og antik messing metal (Ø46)

  729 kr.

  Dette luksuriøse, runde sidebord fra BePureHome er en smuk tilføjelse til ethvert interiør. Det er lavet af metal med antik messing finish og har en højde på 56 cm og en diameter på 46 cm. Denne elegante sidebord vil tilføje et strejf af luksus og æstetisk til din bolig. Det vil være en stilfuld og professionel tilføjelse til ethvert sted og gøre ethvert rum mere attraktivt. BePureHome’s Goddess Too sidebord er det perfekte valg til moderne og stilfulde hjem.

 • BEPUREHOME Mellow sidebord, kvadratisk - mist marmor og metal (40x40)

  BEPUREHOME Mellow sidebord, kvadratisk – mist marmor og metal (40×40)

  1.699 kr.

  Luksuriøst, moderne Mellow sidebord fra det hollandske mærke BePureHome. Bordpladen er lavet i mist farvet marmor med en slank metalramme. Sidebordet er et stilfuldt element på grund af dets rene linjer og synligt årede marmor. Brug Mellow som sidebord, s

 • BEPUREHOME Sæt med 2 - Nest Sideborde Metal / Træ

  BEPUREHOME Nest sidebord, kvadratisk – brun akacietræ og antik messing metal (sæt med 2)

  889 kr.

  Gør dit hjem endnu smukkere med disse slanke sideborde fra BePureHome. Sættet består af to bordplader af akacietræ, der sidder på et robust metalstel, der er lakeret i antik messing. De to borde har forskellige dimensioner, H 35 x B 36 x D 36 cm samt H 44 x B 40 x D 40 cm, og giver dig mulighed for at tilpasse dem, så de passer perfekt ind i rummet. Gør stilen i dit hjem professionel med dette sæt af Nest sideborde.

 • BEPUREHOME Turn Around sidebord, vendbar bordplade - brun marmorlook/sort MDF og sort stål (50x44)

  BEPUREHOME Turn Around sidebord, vendbar bordplade – brun marmorlook/sort MDF og sort stål (50×44)

  599 kr.

  MDF og side 2 er brune marmorimitation. Begge sider er kombineret med robust stål og skaber et industriel look. BEPUREHOME Turn Around sidebordet er et perfekt valg til enhver hjemmekontor, entre eller stue. Det har en størrelse på 50×44, hvilket gør det ideelt til et lille eller mellemstort rum. Bordepladen er lavet af MDF for at give et stærkt, robust look. Med det brune marmorlook på den ene side og det sorte MDF på den anden er dette bord perfekt til at give dit rum et moderne og stilfuldt udseende.

 • BLOOMINGVILLE Anka sidebord - sort aluminium

  BLOOMINGVILLE Anka sidebord – sort aluminium

  1.389 kr.

  Få et strejf af nordisk elegance med BLOOMINGVILLE Anka sidebordet i sort aluminium. Dette håndlavede sidebord har et moderne design og en unik finish. Perfekt til at tilføje stil til dit hjem eller kontor.

 • BLOOMINGVILLE Ayah sidebord - gul metal

  BLOOMINGVILLE Ayah sidebord – gul metal

  1.549 kr.

  BLOOMINGVILLE Ayah sidebord – gul metal er det perfekte valg til dit hjem. Dette skønne sidebord er håndlavet i gult metal med et nordisk og moderne design. Tilføj et strejf af elegance med dette unikke sidebord fra Bloomingville.

 • BLOOMINGVILLE Cille sidebord - grå glas og jern (sæt af 2)

  BLOOMINGVILLE Cille sidebord – grå glas og jern (sæt af 2)

  1.489 kr.

  De stilfulde og elegante Cille sideborde er fra Bloomingville. De har en bordplade i gråt glas og stilfulde slanke ben i jern. To borde, som kan anvendes flere forskellige steder i boligen. Pynt sidebordene med nipseting i stuen eller sæt nogle fine kryd

 • BLOOMINGVILLE Clint sidebord, m. hylde, halvcirkel - sort/hvid marmor og guld jern (50x25,5)

  BLOOMINGVILLE Clint sidebord, m. hylde, halvcirkel – sort/hvid marmor og guld jern (50×25,5)

  1.779 kr.

  Det er en fornøjelse at præsentere dig for dette lækre Clint sidebord fra Bloomingville.Sidebordet er formet som en halvcirkel, hvilket gør det muligt at placere bordet helt op af væggen.Bordet er lavet med et stel af guld jern, mens bordpladen er lavet a

 • BLOOMINGVILLE Fine rullebord - klar/guld glas/jern, m. hylde i spejlglas og hjul

  BLOOMINGVILLE Fine rullebord – klar/guld glas/jern, m. hylde i spejlglas og hjul

  1.859 kr.

  Her ser du et fantastisk lækkert Fine rullebord fra Bloomingville. Bordet har et coolt look med bordplade i klart hærdet glas, og hylde i spejlglas. Stellet er lavet i guldfarvet jern med 4 hjul. De dejlige håndtag bevirker, at rullebordet er let at f

 • BLOOMINGVILLE Freya sidebord, foldbar, m. aftagelig bakke, rund - sort gummitræ (Ø 40)

  BLOOMINGVILLE Freya sidebord, foldbar, m. aftagelig bakke, rund – sort gummitræ (Ø 40)

  759 kr.

  Du ser her på det lækre Freya sidebord, der er lavet af Bloomingville.Der er tale om et bakkebord, hvor du kan tage bordpladen af og bruge den som en bakke i for eksempel sofaen. Bordet kan desuden klappes sammen, så det ikke fylder så meget.Sidebordet er

 • BLOOMINGVILLE Harper konsolbord - sort jern

  BLOOMINGVILLE Harper konsolbord – sort jern

  2.379 kr.

  Prøv lige at se det fine Harper konsolbord, som vi præsenterer her. Konsolbordet kommer fra Bloomingville, og er fremstillet i sort jern. Her får du et stilfuldt og halvt ovalt konsolbord, der helt bestemt vil skabe en hyggelig atmosfære, uanset hvor du

 • BLOOMINGVILLE Hitti sidebord, m. kurv, rund - suar træ, sort jern, rattan (Ø 45)

  BLOOMINGVILLE Hitti sidebord, m. kurv, rund – suar træ, sort jern, rattan (Ø 45)

  2.459 kr.

  Giv din stue et elegant touch med dette Hitti Sidebord fra Bloomingville. Sidebordet er lavet af et robust stel i sort jern, mens bordpladen og kanterne er lavet af kvalitets suar træ. Det klassiske design bliver fuldendt med den integrerede kurv i rattan, der er lavet i naturlige nuancer. Bordet har en diameter på 45 cm og vil være et smukt og funktionelt element i dit hjem.

 • BLOOMINGVILLE June konsolbord, m. hylde, rektangulær - sort sten/keramik/jern (110x35)

  BLOOMINGVILLE June konsolbord, m. hylde, rektangulær – sort sten/keramik/jern (110×35)

  3.029 kr.

  Det er en fornøjelse at præsentere dig for June konsolbordet fra Bloomingville, som du ser på her.Det lækre konsolbord er er lavet med en hylde, der gør det muligt at opbevare mange forskellige ting på konsolbordet. Du kan for eksempel have konsolbordet s

 • BLOOMINGVILLE Millan sidebord, rund - brun aluminium (Ø44,5)

  BLOOMINGVILLE Millan sidebord, rund – brun aluminium (Ø44,5)

  2.169 kr.

  Få et rustikt touch til dit hjem med BLOOMINGVILLE Millan sidebordet! Lavet af aluminium i en varm brun nuance med mat finish. Skulpturelt design, delvist håndlavet med unikke variationer – perfekt til ethvert rum!

 • BROSTE COPENHAGEN Ninna sidebord, m. opbevaring - beige jern (Ø35)

  BROSTE COPENHAGEN Ninna sidebord, m. opbevaring – beige jern (Ø35)

  2.949 kr.

  Vi er glade for at præsentere dig for dette Ninna sidebord, der kommer fra Broste Copenhagen. Det er lavet i beige jern, og bordpladen kan tages af, så du har mulighed for at opbevare forskellige ting i bordet. Et sidebord i en lys farve, der passer

 • Tilbud BROSTE COPENHAGEN Ninna sidebord, m. opbevaring - creme jern (Ø35)

  BROSTE COPENHAGEN Ninna sidebord, m. opbevaring – creme jern (Ø35)

  Original price was: 3.185 kr..Current price is: 2.860 kr..

  Vi er glade for at præsentere dig for dette Ninna sidebord, der kommer fra Broste Copenhagen. Det er lavet i jern, og bordpladen kan tages af, så du har mulighed for at opbevare forskellige ting i bordet. Et sidebord i en lys farve, der passer godt t

 • BROSTE COPENHAGEN Pam sidebord - mørkegrå jern og papir (Ø40)

  BROSTE COPENHAGEN Pam sidebord – mørkegrå jern og papir (Ø40)

  2.399 kr.

  Vi er glade for at præsentere dig for dette Pam sidebord, der kommer fra Broste Copenhagen. Det er designet med en bordplade i mørkegråt jern og et elegant stel i mørkegråt papir, der er foldet. Et sidebord i en stilfuld farve, der passer godt til di

 • BROSTE COPENHAGEN Pam sidebord - mørkegrå jern og papir (Ø45)

  BROSTE COPENHAGEN Pam sidebord – mørkegrå jern og papir (Ø45)

  2.089 kr.

  Vi er glade for at præsentere dig for dette Pam sidebord, der kommer fra Broste Copenhagen. Det er designet med en bordplade i mørkegråt jern og et elegant stel i mørkegråt papir, der er foldet. Et sidebord i en stilfuld farve, der passer godt til di

 • BROSTE COPENHAGEN Pam sidebord - rust brun jern og papir (Ø40)

  BROSTE COPENHAGEN Pam sidebord – rust brun jern og papir (Ø40)

  2.089 kr.

  Vi er glade for at præsentere dig for dette Pam Sidebord fra Broste Copenhagen. Det er designet med en bordplade i rust brun jern og et elegant stel i rust brun papir, der er foldet. Et sidebord i en stilfuld farve, der passer godt til ethvert rum, og som skaber et professionelt udtryk. Med en diameter på 40 cm er det perfekt til ethvert sted, hvor du har brug for et ekstra bord til dekoration eller praktisk brug. Dette sidebord er lavet af kvalitetsmaterialer, der vil give et smukt og holdbart touch til dit hjem. Det er et must-have for dem der leder efter en unik stil i deres hjem.

 • BROSTE COPENHAGEN rund Rillo sidebord - brun fibercement (Ø38)

  BROSTE COPENHAGEN rund Rillo sidebord – brun fibercement (Ø38)

  1.689 kr.

  Her præsenterer vi BROSTE COPENHAGEN rund Rillo sidebord – brun fibercement (Ø38) som en elegant og stilfuld tilføjelse til boligen. Det flotte sidebord er lavet af brun fibercement med fine riller, og har et moderne look som vil passe ind i de fleste boliger. Sidebordet fungerer både som konsolbord og rullebord og er den perfekte løsning til at holde dine ting organiseret. Det vil se fint ud at placere sidebordet ved siden af sofaen eller i din entré. Med BROSTE COPENHAGEN rund Rillo sidebord – brun fibercement (Ø38) er du sikker på et smukt og stilfuldt piece til boligen.

 • BROSTE COPENHAGEN rund Rillo sidebord - grå fibercement (Ø38,5)

  BROSTE COPENHAGEN rund Rillo sidebord – grå fibercement (Ø38,5)

  1.615 kr.

  Her vil vi gerne præsentere BROSTE COPENHAGEN rund Rillo sidebord – grå fibercement (Ø38,5) til dig. Det elegante og stilfulde sidebord er lavet af grå fibercement med fine riller, der gør det til et smukt supplement til din bolig. Med dette sidebord kan du skabe et stilfuldt og moderne udtryk i din stue. Dette sidebord er det perfekte valg for dig, der søger eksklusivitet og kvalitet. Det vil se fantastisk ud at placere det runde sidebord i dit hjem og give din indretning et personligt og unikt præg.

 • BROSTE COPENHAGEN Tilde konsolbord, m. hylde - lysegrå jern

  BROSTE COPENHAGEN Tilde konsolbord, m. hylde – lysegrå jern

  4.399 kr.

  Vi er glade for at præsentere dig for dette Smukke Tilde konsolbord fra Broste Copenhagen. Det er fremstillet af lysegrå jern med et flot æggeskal mønster på bordpladen. Dette konsolbord er udstyret med en hylde, der er perfekt til brug for opbevaring af dine ejendele. Dette praktiske bord er et flare til de fleste hjem og passer godt sammen med en række forskellige møbler. Dette er et smukt og stilfuldt bord, der vil se godt ud i stuen. Giv dit hjem et løft med dette bord fra Broste Copenhagen.

 • BROSTE COPENHAGEN Tilde konsolbord, m. hylde - mørkeblå jern

  BROSTE COPENHAGEN Tilde konsolbord, m. hylde – mørkeblå jern

  4.897 kr.

  Vi er stolte af at præsentere det elegante Tilde konsolbord fra Broste Copenhagen. Det er lavet af mørkeblåt jern med et æggeskal mønster på bordpladen, som giver et stilfuldt udtryk. Bordet har desuden en hylde som du kan bruge til at opbevare forskellige ting på. Denne flotte konsolbord er det perfekte valg til ethvert hjem. Indbyd dig selv til at finde din stil og oplev nye måder at udtrykke dig på.

 • BROSTE COPENHAGEN Tristan sidebord m. hylde - glas og sort jern

  BROSTE COPENHAGEN Tristan sidebord m. hylde – glas og sort jern

  1.779 kr.

  Introducerer BROSTE COPENHAGEN Tristan sidebord m. hylde – glas og sort jern. Dette elegante og stilfulde sidebord er perfekt til at tilføje et strejf af klasse til ethvert rum. Lavet af holdbart glas og sort jern, og udstyret med en dekorativ hylde, giver dette sidebord dig mulighed for at vise dine yndlingspynteting frem.

 • Tilbud Cozy Living Laura Konsolbord Marmor/Noir/Sort

  Cozy Living Laura Konsolbord Marmor/Noir/Sort

  Original price was: 4.999 kr..Current price is: 3.499 kr..

  Design: Cozy Living Koncept: Dette konsolbord er mere end blot et møbelstykke; det er et kunstværk, der forvandler din indretning med sin elegance, funktionalitet og tidløse skønhed. Uanset om det er placeret i din stue, entré eller ethvert andet rum,

 • COZY LIVING Laura konsolbord, m. hylde, oval - sort marmor og sort glas (110x33)

  COZY LIVING Laura konsolbord, m. hylde, oval – sort marmor og sort glas (110×33)

  4.699 kr.

  Stilfuldt og praktisk, det ovalt Laura konsolbord fra Cozy Living er den perfekte tilføjelse til dit hjem. Bordpladen er lavet af sort marmor, hylden af sort glas og benene af sort metal. Det er et perfekt møbel til stuen, køkkenet, alrummet eller entreen, hvor det vil give et smart og luksuriøst strejf af stil og elegance til dit hjem. Med et bordmål på 110×33 cm, har dette konsolbord plads til alle dine nødvendige genstande.

 • CREATIVE COLLECTION Sanibel sidebord, m. hylde - brun rattan (85x31)

  CREATIVE COLLECTION Sanibel sidebord, m. hylde – brun rattan (85×31)

  1.939 kr.

  Dette Sanibel sidebord er fra Creative Collection, der hører under Bloomingville. Det er et bord, der er lavet af brun rattan med unikke detaljer. Bordet har en fin rund form og en flot naturlig farve, der kan passe ind i alle hjem. Perfekt som sidebord,

 • CREATIVE COLLECTION Thenna konsolbord, m. hylde - natur rattan (111x45)

  CREATIVE COLLECTION Thenna konsolbord, m. hylde – natur rattan (111×45)

  3.799 kr.

  Her får du et charmerende Thenna konsolbord fra Creative Collection, der hører under Bloomingville. Det stilfulde bord er lavet i naturfarvet rattan og designet med en fin hylde. Brug konsolbordet i stuen til pynteting, i køkken alrummet til porcelæn

 • Deluxe konsolbord, rektangulær - natur egefinér (120x40)

  Deluxe konsolbord, rektangulær – natur egefinér (120×40)

  1.809 kr.

  Opdag det elegante Deluxe konsolbord fra Unique Furniture. Fremstillet i matlakeret natur egefinér med rene linjer og vinklede ben. Perfekt til dig med retroinspireret stil!

 • Tilbud Design House Stockholm Arco Konsolbord Lille Eg

  Design House Stockholm Arco Konsolbord Lille Eg

  Original price was: 3.746 kr..Current price is: 3.143 kr..

  Design: Chuck Mack for Design House Stockholm Koncept: Arco-samlingen gør det muligt for dig at arbejde i stil. Et bord som har sin inspiration fra gammeldags arbejdsborde, som man typisk havde stående på værkstedet eller I atelieret. Bukke af massiv eg

 • Tilbud Design House Stockholm Arco Konsolbord Lille Hvid

  Design House Stockholm Arco Konsolbord Lille Hvid

  Original price was: 3.746 kr..Current price is: 3.143 kr..

  Design: Chuck Mack for Design House Stockholm Koncept: Arco-samlingen gør det muligt for dig at arbejde i stil. Et bord som har sin inspiration fra gammeldags arbejdsborde, som man typisk havde stående på værkstedet eller I atelieret. Bukke af massiv eg

 • Tilbud Design House Stockholm Arco Konsolbord Lille Sort

  Design House Stockholm Arco Konsolbord Lille Sort

  Original price was: 3.690 kr..Current price is: 2.650 kr..

  Design: Chuck Mack for Design House Stockholm Koncept: Arco-samlingen gør det muligt for dig at arbejde i stil. Et bord som har sin inspiration fra gammeldags arbejdsborde, som man typisk havde stående på værkstedet eller I atelieret. Bukke af massiv eg

 • UNIQUE FURNITURE Rivoli konsolbord, m. 3 hylder - natur egetræsfiner/eg og sort metal (90x38)

  Echelon konsolbord, m. 3 hylder – natur egetræsfiner/eg og sort metal (90×38)

  3.289 kr.

  Dette Rivoli konsolbord kommer fra Unique Furniture. Bordet er lavet i naturfarvet egetræsfinér og eg med en firkantet luftig sort metalramme. Det er designet med tre hylder, hvoraf to af hylderne er med lidt høje kanter. Et bord, der passer godt til dig,

 • UNIQUE FURNITURE Rivoli konsolbord, m. 3 hylder - røget egetræsfiner/eg og sort metal (90x38)

  Echelon konsolbord, m. 3 hylder – røget egetræsfiner/eg og sort metal (90×38)

  3.289 kr.

  Et flot og tidløst design, der vil føje et strejf af luksus til ethvert rum. Det er perfekt til at dekorere stuen eller kontoret og er også velegnet til ekstra opbevaring. Dette konsolbord måler 90×38 cm og er det perfekte valg til at give dit hjem et moderne touch. Opdag det unikke look, som UNIQUE FURNITURE Rivoli konsolbordet tilføjer. Det vil være en smuk tilføjelse til ethvert hjem og vil helt sikkert bringe en afslappet og moderne atmosfære til dit rum.

 • Grandeur konsolbord, m. 1 hylde og 1 skuffe - natur egfinér (90x37)

  Grandeur konsolbord, m. 1 hylde og 1 skuffe – natur egfinér (90×37)

  3.189 kr.

  Opgrader dit hjem med det stilfulde Grandeur konsolbord fra Unique Furniture. Lavet af naturfarvet egefinér med en hylde og en skuffe til opbevaring. Perfekt til et professionelt og elegant look i dit hjem!

 • GUBI IOI Sidebord Ø50 Krom/Beige

  GUBI IOI Sidebord Ø50 Krom/Beige

  6.999 kr.

  GUBI IOI Sidebord Ø50 Krom/Beige er et elegant møbel skabt i samarbejde med anerkendte designere. Dette karakteristiske sidebord hylder den moderne æstetik med sit stilfulde design. Perfekt til at tilføje et strejf af elegance til ethvert rum.

 • GUBI IOI Sidebord Ø50 Sort/Beige

  GUBI IOI Sidebord Ø50 Sort/Beige

  5.999 kr.

  GUBI IOI Sidebord Ø50 Sort/Beige er et elegant møbel skabt i samarbejde mellem GUBI og GamFratesi. Designet hylder den danske designduos monumentale kreationer i beton og stål. Tilføj et strejf af elegance til dit hjem med dette karakteristiske sidebord.

 • Tilbud GUBI TS Konsolbord H40 cm M. 1 Hylde Messing/Sort Marquina Marmor

  GUBI TS Konsolbord H40 cm med 1 Hylde Messing/Sort Marquina Marmor

  Original price was: 9.999 kr..Current price is: 7.499 kr..

  Designer: GamFratesi Koncept: Gubis TS-sofabord er et mesterværk i enkelhed og elegance, der afspejler det bedste af skandinavisk minimalisme, og er indbegrebet af simpelt design. Marmorpladen hviler elegant på de slanke metalben med krydsende stænger s

 • Tilbud GUBI TS Konsolbord H72 2 Hylder Poleret Stål Black Marquina Marmor

  GUBI TS Konsolbord H72 2 Hylder Poleret Stål Black Marquina Marmor

  Original price was: 16.999 kr..Current price is: 14.523 kr..

  Opnå et sofistikeret, stilfuldt look i dit hjem med det klassiske GUBI TS Konsolbord H72 2 Hylder Poleret Stål Black Marquina Marmor. Dette elegante konsolbord er designet med et stilfuldt og minimalistisk udtryk, der kombinerer stål og sort marquina marmor for at give et sted at udstille dekorative genstande eller bruges som et ekstra bord. Den polerede stålkonstruktion med to hylder understøtter marmorpladen og giver masser af opbevaringsplads til bøger, magasiner og andre dekorative elementer. Detne smukke bord vil give enhver indretning et moderne look og en smule klasse.

 • Tilbud GUBI TS Konsolbord H72 2 Hylder Poleret Stål/White Carrara Marmor

  GUBI TS Konsolbord H72 2 Hylder Poleret Stål/White Carrara Marmor

  Original price was: 16.999 kr..Current price is: 15.758 kr..

  Dette stilfulde konsolbord er designet med to hylder, der tilbyder praktisk opbevaringsplads, og kan bruges til at holde nøgler og andre småting. Det polerede stål og hvide Carrara marmor giver et sofistikeret udseende, der vil give et præg på ethvert rum. Gubi TS konsolbord er det perfekte supplement til hjemmet og det moderne indretning. Dette høje og stilfulde bord, vil give et løft til ethvert rum med sin unikke design og dekorative detaljer. Det kompakte design gør det nemt at placere bordet, selv i de mindste rum. Dette superbord er et perfekt supplement til ethvert hjem, hvor det vil tilføje charme og elegance.

 • Tilbud GUBI TS Konsolbord H72 cm M. 2 Hylder i Sort Marquina Marmor

  GUBI TS Konsolbord H72 cm med 2 Hylder i Sort Marquina Marmor

  Original price was: 14.999 kr..Current price is: 12.211 kr..

  Gubis TS-sofabord er et minimalistisk mesterværk, der bringer skandinavisk stil og elegance sammen. Dette konsolbord har en sort marmorplade som hviler på de smalle metalben med krydsede stænger. Bordhøjden er 72 cm, og det har to hylder, der tilføjer ekstra opbevaringsplads. Dette bord er en elegant tilføjelse til ethvert hjem.

 • Tilbud GUBI TS Konsolbord H72 cm M. 2 Hylder og Bakke Sort/Sort Marquina Marmor

  GUBI TS Konsolbord H72 cm med 2 Hylder og Bakke Sort/Sort Marquina Marmor

  Original price was: 14.999 kr..Current price is: 12.211 kr..

  Designer: GamFratesi Koncept: Gubis TS-sofabord er et mesterværk i enkelhed og elegance, der afspejler det bedste af skandinavisk minimalisme, og er indbegrebet af simpelt design. Marmorpladen hviler elegant på de slanke metalben med krydsende stænger s

 • Tilbud HAY Bowler Sidebord Granit/Beige

  HAY Bowler Sidebord Granit/Beige

  Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.682 kr..

  Design: Shane Schneck for HAY Koncept: Bowler sidebordet er et kompakt og elegant sidebord som let kan flyttes rundt i hjemmet. Det lille sidebord er perfekt til den mindre lejlighed eller de småområder da det ikke fylder, men stadig giver en god og s

 • Tilbud HAY Bowler Sidebord Granit/Creme Hvid

  HAY Bowler Sidebord Granit/Creme Hvid

  Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.682 kr..

  Design: Shane Schneck for HAY Koncept: Bowler sidebordet er et kompakt og elegant sidebord som let kan flyttes rundt i hjemmet. Det lille sidebord er perfekt til den mindre lejlighed eller de småområder da det ikke fylder, men stadig giver en god og s

 • Tilbud HAY Bowler Sidebord Granit/Pale Brown

  HAY Bowler Sidebord Granit/Pale Brown

  Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.682 kr..

  Design: Shane Schneck for HAY Koncept: Bowler sidebordet er et kompakt og elegant sidebord som let kan flyttes rundt i hjemmet. Det lille sidebord er perfekt til den mindre lejlighed eller de småområder da det ikke fylder, men stadig giver en god og s

 • Tilbud HAY Bowler Sidebord Granit/Pine Green

  HAY Bowler Sidebord Granit/Pine Green

  Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.682 kr..

  Med sit kompakte design og lette vægt skaber HAY Bowler Sidebord Granit/Pine Green et moderne og stilrent udtryk i dit hjem. Med sine praktiske rummeligheder er det ideelt til indretningen af mindre lejligheder eller større rum med pladsmangel. Sidebordet har en lang, slank konstruktion med solide træben og et granit/pine green top overflade, som giver et flot og tidløst udtryk. Det lette design gør det nemt og bekvemt at flytte rundt efter behov. Kombinationen af kvalitet og design gør HAY Bowler Sidebord Granit/Pine Green til en elegant og holdbar løsning til ethvert hjem.

 • Tilbud HAY Bowler Sidebord Granit/Sort

  HAY Bowler Sidebord Granit/Sort

  Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.633 kr..

  Oplev HAY Bowler Sidebordet i Granit/Sort. Det er et kompakt og stilfuldt sidebord designet af Shane Schneck til HAY. Dette Bowler sidebord er nemt at flytte rundt og er ideelt til den mindre bolig og de mindre pladsbehov. Det fylder ikke meget, men giver stadig et professionelt udseende og er et godt valg til ethvert hjem. Det er let at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse. Dets robuste ramme og kvalitetsmaterialer gør dette sidebord til en langvarig investering. Det vil give et smukt og elegant touch til dit hjem.

 • Tilbud HAY Bowler Sidebord Granit/Tile Red

  HAY Bowler Sidebord Granit/Tile Red

  Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.682 kr..

  Design: Shane Schneck for HAY Koncept: Bowler sidebordet er et kompakt og elegant sidebord som let kan flyttes rundt i hjemmet. Det lille sidebord er perfekt til den mindre lejlighed eller de småområder da det ikke fylder, men stadig giver en god og s

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Lille Hvid

  HAY Tray Sidebord Lille Hvid

  Original price was: 1.449 kr..Current price is: 1.210 kr..

  Designet på HAY Tray Sidebord Lille Hvid skaber et stilrent og minimalistisk look. Det klassiske bord er lavet af et tyndt metalstel, der er blevet pulverlakeret med en hvid finish for at give det et tidløst udseende. Det smalle design gør det let at flytte, og det smalle design gør det også let at placere dette sidebord lille hvid mellem dine møbler. På grund af det lave vægt er det let at flytte rundt, så du kan let skifte placering, når du ønsker det. Det lille bord er også stilfuldt at have på kontoret, da det giver et tidløst udseende.

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Lille Sort

  HAY Tray Sidebord Lille Sort

  Original price was: 1.449 kr..Current price is: 1.210 kr..

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • HAY Tray Sidebord Medium Chocolate

  HAY Tray Sidebord Medium Chocolate

  1.549 kr.

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • HAY Tray Sidebord Medium Deep Blue

  HAY Tray Sidebord Medium Deep Blue

  1.549 kr.

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Medium Hvid

  HAY Tray Sidebord Medium Hvid

  Original price was: 1.549 kr..Current price is: 1.162 kr..

  HAY Tray Sidebord Medium Hvid er en del af HAY’s minimalistiske Tray kollektion. Dette sidebord er designet til alsidig brug som både sofabord og sidebord. Med sit tynde metalstel og hvide finish tilføjer det et professionelt touch til enhver indretning.

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Medium Peppermint Green

  HAY Tray Sidebord Medium Peppermint Green

  Original price was: 1.549 kr..Current price is: 1.285 kr..

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Medium Sort

  HAY Tray Sidebord Medium Sort

  Original price was: 1.549 kr..Current price is: 1.248 kr..

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Medium Toffee

  HAY Tray Sidebord Medium Toffee

  Original price was: 1.549 kr..Current price is: 1.285 kr..

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Medium Varm Grå

  HAY Tray Sidebord Medium Varm Grå

  Original price was: 1.549 kr..Current price is: 1.285 kr..

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Stor Hvid

  HAY Tray Sidebord Stor Hvid

  Original price was: 1.749 kr..Current price is: 1.312 kr..

  HAY Tray Sidebord Stor Hvid er en del af HAY’s minimalistiske Tray kollektion. Dette sidebord er designet med et tyndt metalstel og kan bruges som enten sofabord eller sidebord, alt efter dine behov. Med sin professionelle og stilfulde udstråling vil dette bord være en perfekt tilføjelse til enhver indretning.

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Stor Sort

  HAY Tray Sidebord Stor Sort

  Original price was: 1.749 kr..Current price is: 1.437 kr..

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • Tilbud HAY Tray Sidebord Stor Toffee

  HAY Tray Sidebord Stor Toffee

  Original price was: 1.749 kr..Current price is: 1.312 kr..

  HAY Tray Sidebord Stor Toffee er en elegant tilføjelse til dit hjem. Med sit minimalistiske design passer dette bord perfekt som sofabord eller sidebord. Det tynde metalstel giver et professionelt og stilfuldt udtryk.

 • HAY Tray Sidebord Stor Varm Grå

  HAY Tray Sidebord Stor Varm Grå

  1.749 kr.

  Design: HAY Koncept: Tray er en kollektion af minimalistiske borde fra HAY. Bordene kommer i forskellige størrelser og kan derfor benyttes som sofabord eller sidebord alt efter hvor og hvordan man stiller dem. Bordene består at et tyndt metal stel, me

 • HOUSE NORDIC Girona konsolbord, rektangulær - natur teaktræ (90x30)

  HOUSE NORDIC Girona konsolbord, rektangulær – natur teaktræ (90×30)

  949 kr.

  Få det skandinaviske look med HOUSE NORDIC Girona konsolbordet i natur teaktræ. Perfekt til stuen, køkkenet eller ethvert rum i dit hjem. Skab en stilfuld indretning med dette rektangulære konsolbord fra House Nordic.

 • HOUSE NORDIC Lazio sidebord, rund - grå keramik og sort stål (Ø45)

  HOUSE NORDIC Lazio sidebord, rund – grå keramik og sort stål (Ø45)

  539 kr.

  Skønt Lazio sidebord fra House Nordic, der vil fungere perfekt ved siden af lænestolen i stuen eller køkken alrummet. Den fine mønstrede runde bordplade er lavet i grå keramik, og de slanke bordben er lavet i sort stål.

 • HOUSE NORDIC rektangulær Vita konsolbord, m. hylde - sort melamin og stål (80x36)

  HOUSE NORDIC rektangulær Vita konsolbord, m. hylde – sort melamin og stål (80×36)

  599 kr.

  Her ser du et dejligt rektangulært Vita konsolbord, der kommer fra House Nordic. Bordet har en bordplade og en hylde i sort melamin, og stellet er designet i sort stål.

 • HOUSE NORDIC Vita konsolbord, m. hylde - natur melamin og sort stål (80x36)

  HOUSE NORDIC Vita konsolbord, m. hylde – natur melamin og sort stål (80×36)

  539 kr.

  Smukt Vita konsolbord fra House Nordic. Det er lavet af naturfarvet melamin og sort stål og er designet med en hylde. Det er et smukt, elegant og moderne tilskud til ethvert nordisk hjem. Størrelsen på 80×36 cm gør det perfekt til mindre rum, såsom køkkenalrummet, soveværelset eller entreen. Dette moderne konsolbord vil være en nyttig og smuk tilføjelse til ethvert rum og vil bringe et moderne touch til dit hjem.

 • HSM COLLECTION Cube sidebord, kvadratisk - natur teaktræ (30x30)

  HSM COLLECTION Cube sidebord, kvadratisk – natur teaktræ (30×30)

  1.129 kr.

  Det er en fornøjelse af præsentere dette Cube sidebord fra HSM Collection for dig. Bordet er lavet af naturfarvet vokset teaktræ med smukke trækorn og et fint mosaikmønster. Da det er et naturligt produkt, kan farven variere, og det kan have huller elle

 • Tilbud HSM COLLECTION Fletcher konsolbord, rektangulær - guld/sort aluminium og sort jern (sæt af 2)

  HSM COLLECTION Fletcher konsolbord, rektangulær – guld/sort aluminium og sort jern (sæt af 2)

  Original price was: 2.859 kr..Current price is: 2.430 kr..

  Gør stuen endnu mere elegant med disse to Fletcher konsolborde fra HSM Collection. Bordpladerne er lavet af guld- og sort aluminium, mens bordbenene er lavet af sort jern. Disse håndlavede konsolborde er perfekte til at give et strejf af stilfuld elegance til ethvert rum. De monteres nemt og hurtigt, og du vil være i stand til at beundre deres elegante design. Opdag denne sæt af 2 konsolborde fra HSM Collection og få et strejf af eksklusivitet derhjemme.

 • HSM COLLECTION Fletcher sidebord, rektangulær - sort jern og aluminium (38x30x65)

  HSM COLLECTION Fletcher sidebord, rektangulær – sort jern og aluminium (38x30x65)

  1.179 kr.

  Er et moderne sidebord, med et rektangulært bordtop og stilfulde ben i sort jern og aluminium. Det er et fremragende valg til at give et minimalistisk og elegant look til ethvert rum. Bordet er 38 cm høj, 30 cm bred og 65 cm lang, så det passer perfekt til ethvert hjørne af dit hus. Det er let at rengøre og vedligeholde, så du ikke behøver at bekymre dig for noget. Med Fletcher sidebordet fra HSM Collection kan du sikre, at du altid har et moderne stykke møblement, som du kan være stolt af.

 • HSM COLLECTION Madison sidebord med håndtag, rund - natur teak og sort jern (Ø45)

  HSM COLLECTION Madison sidebord med håndtag, rund – natur teak og sort jern (Ø45)

  1.379 kr.

  HSM COLLECTION Madison sidebord med håndtag, rund – natur teak og sort jern (Ø45) er det perfekte valg til din boligindretning. Med en bordplade af naturfarvet teaktræ og et elegant metalhåndtag er dette sidebord både smukt og funktionelt. De sorte jernben tilføjer et moderne touch til din indretning. Gør dit hjem endnu mere stilfuldt med dette elegante sidebord fra HSM Collection!

 • HSM COLLECTION Montreal sidebord, rund - natur mangotræ og sort jern (Ø43)

  HSM COLLECTION Montreal sidebord, rund – natur mangotræ og sort jern (Ø43)

  1.479 kr.

  Det er en fornøjelse af præsentere dette Montreal sidebord fra HSM Collection for dig. Bordpladen er lavet i naturfarvet mangotræ med et blokformet mønster og bordbenene er lavet af sort jern. Bordet er håndlavet, så ikke to er ens, og der kan derfo

 • HSM COLLECTION Read sidebord, kvadratisk - hvid marmor og guld jern (32x32x65)

  HSM COLLECTION Read sidebord, kvadratisk – hvid marmor og guld jern (32x32x65)

  1.419 kr.

  Det er en fornøjelse at præsentere dette lækre Read sidebord fra HSM Collection til dig. Bordpladen er lavet af hvid marmor og benene er fremstillet i guldfarvet jern. Bordbenene kan let placeres under stole, sofaer eller andre møbler, hvilket gør dette bord ideelt til ethvert hjem. Med sine mål på 32x32x65 cm passer det ind i de fleste miljøer. Få dette flotte sidebord og glæd dig over dets elegante og tidløse design.

 • Tilbud HSM COLLECTION Read sidebord, kvadratisk - sort marmor og guld jern (32x32x65)

  HSM COLLECTION Read sidebord, kvadratisk – sort marmor og guld jern (32x32x65)

  Original price was: 1.579 kr..Current price is: 1.421 kr..

  Det er en fornøjelse af præsentere dette Read sidebord fra HSM Collection for dig. Bordpladen er lavet i sort marmor og benene i guld farvet jern. Bordbenene kan nemt placeres under stole, sofaer eller andre møbler. Dette gør bordet ideelt til placer

 • HSM COLLECTION sidebord, m. magasin opbevaring - natur mangotræ og sort jern (34x40x68)

  HSM COLLECTION sidebord, m. magasin opbevaring – natur mangotræ og sort jern (34x40x68)

  1.369 kr.

  Få glæde af dette elegante HSM COLLECTION sidebord med magasinopbevaring, lavet af naturmangotræ og sort jern. Perfekt til opbevaring af magasiner og aviser, dette bord er en stilfuld tilføjelse til dit hjem. Med smukke trækorn og lette bordben, er dette sidebord ideelt til enhver professionel indretning.

 • HSM COLLECTION sidebord, sekskantet - natur mangotræ og sort jern (sæt af 3)

  HSM COLLECTION sidebord, sekskantet – natur mangotræ og sort jern (sæt af 3)

  1.486 kr.

  Det tre sekskantede sideborde kommer fra HSM Collection. Bordpladerne er lavet i naturfarvet mangotræ og de stilfulde bordben er lavet i sort jern. Fine sideborde, der kan anvendes sammen eller hver for sig, og som passer godt til dig, der kan lide de

 • HSM COLLECTION Tree Stump sidebord, rund - natur teaktræ (Ø35)

  HSM COLLECTION Tree Stump sidebord, rund – natur teaktræ (Ø35)

  1.129 kr.

  Det er en fornøjelse af præsentere dette Tree Stump sidebord fra HSM Collection for dig. Bordet i naturfarvet teaktræ er håndlavet og kan derfor afvige fra billedet. Hvert bord er unikt og kan indeholde revner og/eller huller. Et bord, der passer godt ti

 • HSM COLLECTION Tree Stump sidebord, rund - natur teaktræ (Ø45)

  HSM COLLECTION Tree Stump sidebord, rund – natur teaktræ (Ø45)

  1.529 kr.

  Det er en fornøjelse af præsentere dette Tree Stump sidebord fra HSM Collection for dig. Bordet er lavet i naturfarvet teaktræ. Da bordet er håndlavet, kan der forekomme små variationer, og bordet kan indeholde revner og/eller huller. Et unikt bord, d

 • HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund - natur mangotræ og sort jern (Ø40)

  HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund – natur mangotræ og sort jern (Ø40)

  1.179 kr.

  Det er en fornøjelse at præsentere dette Ventura sidebord fra HSM Collection for dig. Bordpladen med hævet kant er lavet i naturfarvet mangotræ med smukke trækorn, og bordbenene er lavet i sort jern. Et professionelt designet bord, der passer perfekt til din stil.

 • HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund - natur mangotræ og sort jern (Ø60)

  HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund – natur mangotræ og sort jern (Ø60)

  1.559 kr.

  Få glæde af dette Ventura sidebord fra HSM Collection. Med en bordplade af naturfarvet mangotræ og smukke trækorn samt sort jernben, er dette bord perfekt til dig, der foretrækker et professionelt look. Med en diameter på 60 cm passer dette bord perfekt til enhver indretning.

 • HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund - sort mangotræ og antik guld jern (Ø40)

  HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund – sort mangotræ og antik guld jern (Ø40)

  1.179 kr.

  Det er en fornøjelse af præsentere dette Ventura sidebord fra HSM Collection for dig. Bordpladen med hævet kant er lavet i sort vasket mangotræ med smukke trækorn og bordbenene er lavet i antik guld farvet jern. Et bord, der passer godt til dig, der kan

 • HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund - sort mangotræ og antik guld jern (Ø50)

  HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund – sort mangotræ og antik guld jern (Ø50)

  1.419 kr.

  Det er en fornøjelse af præsentere dette Ventura sidebord fra HSM Collection for dig. Bordet med hævet kant er lavet i sort mangotræ med smukke trækorn og bordbenene er lavet af antik guld farvet jern. Et bord, der passer godt til dig, der kan lide det

 • HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund - sort mangotræ og antik guld jern (Ø60)

  HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund – sort mangotræ og antik guld jern (Ø60)

  1.519 kr.

  Det er en fornøjelse at præsentere dette Ventura sidebord fra HSM Collection for dig. Bordpladen med hævet kant er lavet i sort vasket mangotræ med smukke trækorn, og bordbenene er lavet i antik guldfarvet jern. Et elegant bord, der passer perfekt til din indretning.

 • HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund - sort mangotræ og sort jern (Ø50)

  HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund – sort mangotræ og sort jern (Ø50)

  1.419 kr.

  Det er en fornøjelse af præsentere dette Ventura sidebord fra HSM Collection for dig. Bordet med hævet kant er lavet i sort mangotræ med smukke trækorn og bordbenene er lavet af sort jern. Et bord, der passer godt til dig, der kan lide det industrielle

 • Tilbud HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund - sort mangotræ og sort jern (Ø60)

  HSM COLLECTION Ventura sidebord, rund – sort mangotræ og sort jern (Ø60)

  Original price was: 1.739 kr..Current price is: 1.565 kr..

  HSM COLLECTION Ventura sidebordet er et professionelt og stilfuldt valg til dit hjem. Med sin runde form og elegante sort mangotræs bordplade med hævet kant, tilføjer det et sofistikeret touch til enhver indretning. De sorte jernben giver stabilitet og holdbarhed. Dette sidebord er perfekt til dig, der ønsker et smukt og funktionelt møbel.

 • Tilbud Hübsch Dash Sidebord Natur

  Hübsch Dash Sidebord Natur

  Original price was: 1.695 kr..Current price is: 1.155 kr..

  Funktioner: Hübsch Dash Sidebordet er udstyret med to skuffer og et åbent hylderum, der er perfekt til at opbevare og organisere dine genstande. Den mellemstore størrelse og den lette vægt gør bordet nemt at flytte rundt, så du kan skabe den ideelle placering i dit rum. Materiale: Hübsch Dash Sidebordet er lavet af FSC-certificeret egetræs finer og MDF for at sikre langvarig kvalitet og holdbarhed. Det vandafvisende finish gør det nemt at holde bordet rent.

 • Hübsch Jaunty Sidebord Grøn/Natur

  Hübsch Jaunty Sidebord Grøn/Natur

  919 kr.

  Design: for Hübsch Koncept: Grøn og egetræ er en himmelsk kombination af naturlige farver. Bordets FSC®-certificeret træ og det afdæmpede grønne metal, fanger essensen af nordisk elegance med et tvist. Uanset hvor du placerer dette smukke sidebord, er é

 • Tilbud Hübsch Merge Sidebord Natur

  Hübsch Merge Sidebord Natur

  Original price was: 1.199 kr..Current price is: 947 kr..

  Kvalitet og stil: Hübsch Merge Sidebord Natur er lavet af massivt egetræ, der giver et stabilt og holdbart bord. Det rustikke design giver et moderne, tidløst udtryk, der passer perfekt ind i stuen. Funktionalitet: Dette kompakte sidebord har et kompakt design, der er perfekt til ethvert hjem. De åbne hylder giver en bekvem opbevaringsplads til bøger, magasiner og aviser, så du altid har dine læsestof lige ved hånden. Konklusion: Hübsch Merge Sidebord Natur er det perfekte valg for dem, der søger kombinationen af stil, holdbarhed og kompakt design. Dette sidebord vil berige dit hjem på utallige måder.

 • Hübsch Nusa Sidebord Mørkegrøn

  Hübsch Nusa Sidebord Mørkegrøn

  2.393 kr.

  Design: for Hübsch Koncept: Dette elegante sidebord fra Hübsch er alsidigt og uundværligt i ethvert rum. Det fungerer perfekt til alt fra dekoration til opbevaring og servering. Brug den nederste hylde til at fremvise dine yndlingsbøger og magasiner, me

 • Hübsch Stack Konsolbord Natur

  Hübsch Stack Konsolbord Natur

  1.377 kr.

  Materiale: Dette Stack Konsolbord er en stilfuld kombination af højkvalitets træ og robust metal. For mere styrke og holdbarhed er bordet udstyret med en solid metalramme. Funktion: Denne konsolbord med det enkle design er perfekt til at udvide dit arbejdsområde med yderligere opbevaring. De to skuffer er ideelle til opbevaring af papirer, og bordet kan også bruges som et sidebord eller rullebord. Stil: Dette konsolbord fra Hübsch har et naturligt, elegant look, der gør det perfekt til at komplementere ethvert hjem. Det er enkelt, men alligevel smukt og vil passe ind i alle moderne indretninger.

 • Tilbud Hübsch Straight Sidebord Natur

  Hübsch Straight Sidebord Natur

  Original price was: 1.045 kr..Current price is: 675 kr..

  Hübsch Straight Sidebord Natur er et smukt og stilfuldt sidebord, der er designet og produceret med gennemtænkte detaljer. Det minimalistiske design med rene linjer og tonede farver giver et moderne og stilfuldt udtryk. Det er velegnet til placering i stuen, ved siden af sofaen eller som natbord ved siden af sengen. Det holdbare design gør, at bordet kan holde i mange år frem. Sidebordet er derfor et godt valg for alle, der ønsker et smukt og funktionelt møbel til deres hjem.

 • Tilbud IB LAURSEN markedsbord - naturfarvet træ, kvadratisk, unika varierende størrelser (160x72x60cm)

  IB LAURSEN markedsbord – naturfarvet træ, kvadratisk, unika varierende størrelser (160x72x60cm)

  Original price was: 3.159 kr..Current price is: 2.211 kr..

  Dette super flotte Markedsbord er fra Ib Laursen. Bordet er fra Indien, hvor det har været brugt på markeder til udstilling af alt fra fødevarer og krydderier til tekstiler og brugsgenstande. Bordet er unikt hvad angår træsort, maling og udformning. Mark

 • Tilbud IB LAURSEN Unika sidebord, m. 2 skuffer og 2 hylder - brun genbrugstræ (27x36)

  IB LAURSEN Unika sidebord, m. 2 skuffer og 2 hylder – brun genbrugstræ (27×36)

  Original price was: 1.309 kr..Current price is: 1.113 kr..

  Dette unikke sidebord fra Ib Laursen er lavet af et slidstærkt genbrugstræ og har et stilfuldt design med to skuffer og to hylder. Dette sidebord er perfekt til opbevaring af dine nipseting, bøger og mere. Bordet har et rummeligt mål på 27×36 cm, så det passer perfekt ind i ethvert hjem. Bordet er malet med en smuk, brun farve, der er behagelig at se på og vil give dit hjem et flot touch. Dette sidebord er den perfekte kombination af lækker stil og funktion. Det er et must-have til ethvert moderne hjem.

 • Karakter Cache Konsolbord Egetræ/Sort

  Karakter Cache Konsolbord Egetræ/Sort

  13.999 kr.

  Karakter Cache Konsolbord Egetræ/Sort – En smuk og minimalistisk kombination af et konsolbord og spisebord, designet af Paul McCobb. Det elegante bord har slanke og lige stålben, der giver et smukt og moderne udseende. Bordet har også en desk organiser, der giver ekstra opbevaring. Dette konsolbord og spisebord fra Karakter Cache serien vil bringe et touch af professionalisme og stil til din indretning.

 • Karakter Comodo Sidebord Egetræ

  Karakter Comodo Sidebord Egetræ

  7.999 kr.

  Design: Achille Castiglioni for Karakter Koncept: På en slank metalstilk hviler Comodo træskabet, som er designet af Castiglioni tilbage i 1988. Dette elegante, alsidige møbel kan fungere som et stilfuldt natbord, et sofistikeret sidebord til sofaen el

 • Karakter Comodo Sidebord Sort Lakeret Egetræ

  Karakter Comodo Sidebord Sort Lakeret Egetræ

  7.999 kr.

  Design: Achille Castiglioni for Karakter Koncept: På en slank metalstilk hviler Comodo træskabet, som er designet af Castiglioni tilbage i 1988. Dette elegante, alsidige møbel kan fungere som et stilfuldt natbord, et sofistikeret sidebord til sofaen el

 • Karakter Console Table Apricot

  Karakter Console Table Apricot

  49.999 kr.

  Karakter Console Table Apricot er et stilfuldt og moderne konsolbord. Den raffinerede design af Aldo Bakker gør dette bord til et ægte kunstværk. Den smukke kombination af to søjler og én bordplade skaber et elegant, professionelt og stilfuldt udtryk. Karakter Console Table Apricot er det perfekte valg til at fuldende din stue og skabe et smukt og moderne miljø.

 • Karakter Console Table Dark Aubergine

  Karakter Console Table Dark Aubergine

  49.999 kr.

  Design: Aldo Bakker for Karakter Koncept: Console er et smukt og elegant konsolbord der er designet af Aldo Bakker. Selve designet af bordet er ganske enkelt, det består nemlig blot af to søjler og en bordplade. Dog er det helheden af bordet der skaber

 • Karakter Console Table Midnight Blue

  Karakter Console Table Midnight Blue

  73.999 kr.

  Design: Aldo Bakker for Karakter Koncept: Console er et smukt og elegant konsolbord der er designet af Aldo Bakker. Selve designet af bordet er ganske enkelt, det består nemlig blot af to søjler og en bordplade. Dog er det helheden af bordet der skaber

 • Karakter Console Table Mørk Grøn

  Karakter Console Table Mørk Grøn

  49.999 kr.

  Karakter Console Table Mørk Grøn giver dig et eksklusivt udseende i dit hjem. Med sin unikke design og mørkegrønne farve, vil dette bord skabe en professionel stemning i dit hjem. Bordet er designet af Aldo Bakker og består af to søjler og en bordplade. Det sikrer enkel og elegant plads til lige præcis det du har brug for. Karakter Console Table Mørk Grøn er det perfekte valg hvis du ønsker at tilføje et elegant og professionelt udtryk til dit hjem. Det klassiske design og de mørkegrønne nuancer giver et stilfuldt og klassisk look der passer til ethvert rum. Det er også let at rengøre og af den grund er det nemt at holde det i perfekt stand.

 • KARE DESIGN Animal Ms Cat sidebord, rund - polyresin (Ø33)

  KARE DESIGN Animal Ms Cat sidebord, rund – polyresin (Ø33)

  1.499 kr.

  Få det perfekte touch til dit hjem med KARE DESIGN Animal Ms Cat sidebordet. Dette moderne bord er både klassisk og elegant, ideelt til enhver indgang. Skab en praktisk og stilfuld atmosfære med dette runde polyresin bord (Ø33).

 • KARE DESIGN Animal Tiger sidebord, rund - polyresin (Ø35)

  KARE DESIGN Animal Tiger sidebord, rund – polyresin (Ø35)

  1.499 kr.

  Animal Tiger sidebordet fra Kare Design er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje et moderne og unikt designelement til din bolig. Det runde bord er lavet af polyresin, så det er holdbart og smukt. Taburet har en diameter på 35 cm, så det er let at flytte rundt og passer perfekt ind i alle miljøer. Animal Tiger sidebordet er det perfekte element til at tilføje et personligt strejf til din indretning. Med dette bord får du en moderne og stilfuld design, der udtrykker din personlige stil og fylder rummet med liv. Det er en unik måde at tilføje farve og raffinement til dit hjem, og det er det ideelle bord til at dekorere hjemmet på.

 • KARE DESIGN Bennet konsolbord, m. hylde - marmor og stål (120x30)

  KARE DESIGN Bennet konsolbord, m. hylde – marmor og stål (120×30)

  2.699 kr.

  Spændende Bennet konsolbord, der kommer fra tyske Kare Design. Bordet er lavet med en bordplade i dekorativ marmor og hylden og benene i sort lakeret stål. De fine ben danner en skulpturel ramme til konsolbordet. Brug konsolbordet i stuen til nipseti

 • KARE DESIGN Cobweb sidebord - spejlglas og stål (sæt af 2)

  KARE DESIGN Cobweb sidebord – spejlglas og stål (sæt af 2)

  2.499 kr.

  Giv stuen et eksklusivt udtryk med KARE Design Cobweb Sideborde. Disse stilfulde borde kommer i sæt af to og er lavet med bordplader i spejlglas og stel i pulverlakeret stål. Den spindelvævsformede ramme danner et kunstfærdigt udseende og sørger for en smuk kontrast mellem det glatte spejlglas og det stål, der er brugt. Brug disse borde ved siden af din lænestol eller i dit køkken-alrum og skab et stilfuldt look.

 • KARE DESIGN Diego sidebord - messing/bronze aluminium og stål (sæt af 2)

  KARE DESIGN Diego sidebord – messing/bronze aluminium og stål (sæt af 2)

  2.999 kr.

  Det er en fornøjelse at præsentere disse to Diego sideborde fra Kare Design. Bordpladerne er lavet i messingbelagt og bronzebelagt aluminium og bordbenene i lakeret stål. Bordene er håndlavede, og de kan både anvendes samlet og hver for sig. Her får du no

 • KARE DESIGN Domero Cirque sidebord, rund - guld/hvid polyresin og messing stål (Ø40)

  KARE DESIGN Domero Cirque sidebord, rund – guld/hvid polyresin og messing stål (Ø40)

  1.799 kr.

  Dette håndlavede Domero Cirque sidebord fra Kare Design er en fryd for øjet. Det runde bord er lavet i MDF, der er belagt med guld farvet og hvid polyresin med et bordben i messingbelagt stål. Et sidebord, der vil bringe et blikfang ind i hjemmet uanset i

 • KARE DESIGN Ice Floe sidebord, rektangulær - klar glas og messing stål (66x55)

  KARE DESIGN Ice Floe sidebord, rektangulær – klar glas og messing stål (66×55)

  2.999 kr.

  Dette stilfulde Ice Floe sidebord er fra Kare Design. Bordpladen er lavet af klart glas og bordbenene er lavet af messingbelagt stål. Her får du et håndlavet sidebord, der passer godt til dig, der kan lide at indrette hjemmet i en kunstnerisk st

 • KARE DESIGN Loft konsolbord, m. 1 hylde - glas og sort stål (85x30)

  KARE DESIGN Loft konsolbord, m. 1 hylde – glas og sort stål (85×30)

  1.599 kr.

  Fint Loft konsolbord fra Kare Design med en hylde til opbevaring af forskellige ting og sager. Bordpladen og hylden er lavet i farvet hærdet sikkerhedsglas og rammen er i sort pulverlakeret stål. Brug konsolbordet i spisestuen, i entréen eller et andet st

 • KARE DESIGN Manifattura Bronze sidebord, m. magasinholder - bronze stål (67x36)

  KARE DESIGN Manifattura Bronze sidebord, m. magasinholder – bronze stål (67×36)

  1.699 kr.

  Det elegante Manifattura Bronze sidebord fra Kare Design er lavet af pulverlakeret bronze stål og er designet med en praktisk magasinholder. Sidebordet er perfekt til dig, der ønsker at skabe et kunstnerisk og originelt udseende på dit hjem. Med et flot design og en størrelse på 67×36 cm, passer dette sidebord perfekt til enhver indretning. Det er et smukt og unikt stykke møbel, som vil tilføje et stilfuldt udseende til ethvert rum.

 • KARE DESIGN Miler Gold sidebord, kvadratisk - mineralsk marmor og gyldent stål (60x60)

  KARE DESIGN Miler Gold sidebord, kvadratisk – mineralsk marmor og gyldent stål (60×60)

  5.399 kr.

  Giv hjemmet et løft med dette elegante kvadratiske Miler Gold sidebord fra Kare Design. Bordpladen er lavet af mineralsk marmor med et smukt mønster, mens bordbenet er lavet af gyldent stål. Dette stilfulde bord vil bringe et strejf af raffinement til hjemmet og give dit rum et trendy touch. Den stilfulde kombination af mineralsk marmor og gyldent stål giver bordet et moderne udseende, der vil glæde dig i mange år. Det kvadratiske Miler Gold sidebord vil være en flot tilføjelse til ethvert hjem.

 • KARE DESIGN Mystic sidebord, rund - marmor og messing stål (sæt af 2)

  KARE DESIGN Mystic sidebord, rund – marmor og messing stål (sæt af 2)

  11.699 kr.

  Mangler du et nyt sidebord til din skønne bolig? De 2 sideborde, vi præsenterer her, hedder Mystic Rund, og er fra tyske Kare Design. Bordpladerne er fremstillet i marmor, og har flotte guldfarvede dekorationer. De specielle bordben er lavet i messing

 • KARE DESIGN Prisma sidebord - klart glas/guld stål, kvadratisk (45x45)

  KARE DESIGN Prisma sidebord – klart glas/guld stål, kvadratisk (45×45)

  1.499 kr.

  Opdag elegance og funktionalitet med KARE DESIGN Prisma sidebordet. Dette kvadratiske sidebord er det perfekte tilføjelse til dit hjem, med sin hærdede glasbordplade og pulverlakerede stålramme i gylden farve. Skab en sofistikeret atmosfære med dette stilfulde møbel fra Kare Design.

 • KARE DESIGN Priya Black sidebord, rund - multifarvet epoxyharpiks og messing stål (sæt af 2)

  KARE DESIGN Priya Black sidebord, rund – multifarvet epoxyharpiks og messing stål (sæt af 2)

  2.699 kr.

  Disse stilfulde Priya Black sideborde er fra Kare Design. Bordpladerne er lavet af multifarvet epoxyharpiks med et fint mønster og stellene er lavet af messingbelagt stål. Her får du to sideborde, der passer godt til dig, der kan lide at indrette hje

 • KARE DESIGN Priya Blue sidebord, rund - blå epoxyharpiks og messing stål (sæt af 2)

  KARE DESIGN Priya Blue sidebord, rund – blå epoxyharpiks og messing stål (sæt af 2)

  2.699 kr.

  Disse stilfulde Priya Blue sideborde fra Kare Design er det perfekte tilføjelse til dit hjem. Bordpladerne er lavet af blå epoxyharpiks med et fint mønster og stellene er lavet af messingbelagt stål. Sættet består af 2 sideborde i en rund form, der passer perfekt ind i en professionel indretning.

 • KARE DESIGN Priya White sidebord, rund - multifarvet epoxyharpiks og messing stål (sæt af 2)

  KARE DESIGN Priya White sidebord, rund – multifarvet epoxyharpiks og messing stål (sæt af 2)

  2.699 kr.

  Disse stilfulde Priya White sideborde er fra Kare Design. Bordpladerne er lavet af multifarvet epoxyharpiks med et fint mønster og stellene er lavet af messingbelagt stål. Her får du to sideborde, der passer godt til dig, der kan lide at indrette hje

 • KARE DESIGN rektangulær Dimension konsolbord - klar glas og stål (80,5x35,5)

  KARE DESIGN rektangulær Dimension konsolbord – klar glas og stål (80,5×35,5)

  4.099 kr.

  KARE DESIGN rektangulær Dimension konsolbord er en elegant tilføjelse til dit hjem, håndlavet i klart hærdet sikkerhedsglas og pulverlakeret stål. Med skulpturelle ben og et stilfuldt design er dette konsolbord perfekt til enhver boligindretning. Skab et sofistikeret udtryk med dette alsidige møbelstykke fra Kare Design.

 • KARE DESIGN Twice sidebord, kvadratisk - glas og stål (45x45)

  KARE DESIGN Twice sidebord, kvadratisk – glas og stål (45×45)

  1.299 kr.

  Dette stilfulde Twice sidebord fra Kare Design er en fryd for øjet. Det kvadratiske bord er lavet i lakeret hærdet sikkerhedsglas og pulverlakeret stål. Et sidebord, der vil bringe et blikfang ind i hjemmet uanset i hvilket rum, du anvender det.

 • KARE DESIGN Wire sidebord - sort glas og sort stål (sæt af 2)

  KARE DESIGN Wire sidebord – sort glas og sort stål (sæt af 2)

  1.799 kr.

  Få fat i dette elegante sæt af 2 KARE DESIGN Wire sideborde i sort glas og stål. Disse borde er lavet af høj kvalitet pulverlakeret stål og hærdet glas i forskellige størrelser. Perfekt til at tilføje stil til din stue og skabe en hyggelig atmosfære.

 • Kartell Thierry Trio Sidebord Blå

  Kartell Thierry Trio Sidebord Blå

  14.728 kr.

  Design: Piero Lissoni for Kartell Koncept: Thierry Trio serien af sideborde, skabt af den italienske arkitekt og designer Piero Lissoni i samarbejde med Kartell. Denne serie består af tre borde i forskellige former, størrelser og højder, som kan bruges

 • Kartell Thierry Trio Sidebord Grå

  Kartell Thierry Trio Sidebord Grå

  14.728 kr.

  Design: Piero Lissoni for Kartell Koncept: Thierry Trio serien af sideborde, skabt af den italienske arkitekt og designer Piero Lissoni i samarbejde med Kartell. Denne serie består af tre borde i forskellige former, størrelser og højder, som kan bruges

 • Kartell Thierry Trio Sidebord Hvid

  Kartell Thierry Trio Sidebord Hvid

  14.728 kr.

  Design: Piero Lissoni for Kartell Koncept: Thierry Trio serien af sideborde, skabt af den italienske arkitekt og designer Piero Lissoni i samarbejde med Kartell. Denne serie består af tre borde i forskellige former, størrelser og højder, som kan bruges