Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Julepynt

Julen finder sted hvert år og ofte inden vi har fået set os om står den for døren. Julen er dejlig tid med nærvær, kærlighed og sammenhold. Julen er ligeså en personlig ting og forskellig fra hjem til hjem. Her hos Design Affair har vi nøje udvalgt vores julepynt fra vores leverandører og skabt et skønt samt varieret udvalg. Så omend du er til de klassiske julesager eller de mere moderne, så skulle der gerne være noget, at finde for enhver smag. I juletiden pynter vi butikken op, og skaber den smukkeste julestemning på vores landlige gård. Så mangler du inspiration  til julepynt til den næste juletid, kan du besøge vores juleunivers. 

Sorter efter

Glass Nutcracker orn. ass. 17,5 cm

Søde nøddeknækker ornamenter fra Goodwill med mange detaljer. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul. Ornamenterne måler 17,5 cm. Prisen gælder v. 1 stk, og ornamenterne er assorteret. Angiv den ønskede variant i kommentarfeltet.
129 DKK

Sis.tree on Brum orn. ass. 15 cm

Skønne juleornamenter med juletræer fra Goodwill. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Juleornamenterne måler 15 cm. Prisen gælder v. 1 stk, og er assorteret. Angiv den ønskede variant i kommentarfeltet.
59 DKK

Seq.bd Feather orn. ass. 19 cm

Skønne fjer ornamenter med pink glitter. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamentet måler 19 cm. Prisen gælder v. 1 stk. og ornamenterne er assorteret. Angiv i kommentarfeltet hvilken du ønsker.
119 DKK

Pinecone ball silver/brown, 13,5 m

Kogle ornamenter med sølv. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul. Ornamentet måler 13,5 cm.
79 DKK

Berry/Pinec.Wreath 35 cm

Smuk julekrans fra Goodwill i grønne nuancer. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul. Kransen måler 35 cm i omkredsen.
269 DKK

Brocade Owl Gold/Pink, 42 cm

Den skønneste og smukke ugle, med mange unikke detaljer. Denne fantastiske ugle er utrolig dekorativ og helt unik. Denne ugle giver en masse personlighed til indretningen, og vil sætte et helt unikt særpræg på hjemmet. Uglen måler 42 cm i højden.
879 DKK

Met.Jewel Butterfly orn. 12 cm

Skøn sommerfugle ornament fra Goodwill med smukke perler. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamentet måler 12 cm.
329 DKK

Dragonfly on Clip orn. ass. 11 cm

Guldsmed fra Goodwill på klips. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Guldsmedene måler 11 cm. Prisen er v. 1 stk, og guldsmedene er assorteret. Angiv den ønskede farve i kommentarfeltet.
19 DKK

Star Gazing Santa on moon, ass. 13 cm

Skønt juleornament fra Goodwill med julenisser. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamentet måler 13 cm. Prisen er v. 1 stk og ornamenterne er assorteret. Angiv det ønskede ornament i kommentarfeltet.
159 DKK

Glt Pickup Carw./sis.tree&gift orn. 8 cm

Sød julebil fra Goodwil med juletræ på. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamentet måler 8 cm.
49 DKK

GLT Walk.Polar Bear orn.ass. 6 cm

Isbjørne juleornament fra Goodwill. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamentet måler 6 cm. Prisen gælder v. 1 stk. Ornamenterne er assorteret, angiv det ønskede motiv i kommentarfeltet.
19 DKK

Glass Crush Ball Blu 8 cm

Skønt juleornament fra Goodwill. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamentet måler 10 cm.
39 DKK

Glass Matte 3B glt net ball, 10 cm

Skønt juleornament fra Goodwill med 3D netmønster. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamentet måler 10 cm.
59 DKK

Glass Soldier Guard orn. 12 cm

Sødeste lille tindsoldat fra Goodwill. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Soldaten måler 12cm.
49 DKK

Glass 3D Pinecone orn. Gry 12cm

Skønne grankogle ornamenter fra Goodwill. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamenterne måler 12cm.
39 DKK

Glass Glt Bead.top ball 10 cm

Julekugle fra Goodwil i turkis og med sne op toppen. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Julekuglen måler 10cm.
59 DKK

World Map Globe orn.10 cm

Globus ornament fra Goodwill i skønne bronze nuancer. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamenterne måler 10cm.
69 DKK

Bohemian Bird Orn. ass. 25,5 cm

Skønne fugleornamenter fra Goodwill med fjer og farver. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamenterne måler 25,5cm og er assorteret. Prisen gælder 1 stk. Angiv i kommentarfeltet hvilket motiv du ønsker.
169 DKK

Glass Wrapp. Candy Orn. Ass, 10 cm

Skønne candy ornamenter fra Goodwill. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.

Ornamenterne måler 10cm og er assorteret. Prisen gælder 1 stk. Angiv i kommentarfeltet hvilket motiv du ønsker.
29 DKK

Velv.Giant Lily on Clip, 36 cm

Skøn blomsterdekoration fra Goodwill med smukke blade i velour m/ glimmer. Denne skønne blomst har en klips på bagsiden, så den kan bruges på en gren eller for sig selv. Blomsten måler 36 cm.
149 DKK

Snow Pinec.pine needle 80 cm

Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul. Denne gran gren med sne er perfekt i en tom vase eller til andet dekoration. Grenen måler 80cm.
119 DKK

Glt 3D Grand.Stick snowflake orn.15cm

Skøn snefnug ornament i 15cm. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.
49 DKK

Metal Twist Twig Display Tree, 119 cm

Skønt metaljuletræ fra Goodwill. Træet er perfekt til at dekorere med dit farvorit julepynt, eller med en lyskæde. Juletræet måler 119cm.
1.699 DKK

Snow Misteltoe bundle orn. 18 cm

Skøn mistelten ornament i 18cm. Goodwill laver det fineste julepynt, som skaber hygge, stemning og ikke mindst personlighed. Gå på opdagelse i vores skønne juleunivers, og bliv inspireret til at skabe din egen unikke jul.
39 DKK

Bambi Brown 39 cm

Charmerende stående bambi med glitter. Denne søde bambi er ikke til at stå for! Den er 39 cm i højden, og skaber en hyggelig julestemning.
379 DKK

Glass Ir.Swirl Ball/Fin.orn. ass, 8 cm

Skønne og unikke julekugler. Skab den perfekte julestemning med dette unikke og personlige julepynt. Julekuglerne er assorteret og prisen er v. 1 stk. Angiv i kommentarfelten hvilken du ønsker.
39 DKK

Glass nat.matte Swirl Disc orn. 10 cm

Skøn og detaljerig julekugle. Denne julekugle giver juledekorationen et unikt og personligt touch.
59 DKK

Glass Ant.matte Acorn ass. 12 cm

Skønne agern julekugler med glimmer detaljer. Julekuglen er assorteret og findes i en brun og hvid udgave. Ornamentet måler 19 cm. Angiv i kommentarfeltet, hvilken variant du ønsker. Prisen gælder v. 1 stk.
59 DKK

Fabr.grand. Magnolia on Clip, 20 cm

Skøn blomst på klips med glimmer. Denne blomst passer perfekt til jul, og skaber en unik og personlig juledekoration.
109 DKK

Ice Misteltoe Ball, 10 cm

Skøn og unik julekugle. Fin din personlige favorit af julekugler, og skab en unik og ikke mindst mindeværdig juledekoration. Kuglen måler 10 cm.
119 DKK

Stand. Deer w/saddle 40 cm

Skøn jule hjort med saddel. Denne hjort giver en unik og personlig stemning i juletiden, og dekorere smukt i diverse dekorationer eller vindueskarme. Julehjorten måler 40 cm.
469 DKK

Urchin Air Plant holder orn., 10 cm

Urchin ornament til ophæng. Passer perfekt til juletiden, og er en helt unik og personligt juleophæng. Ornamentet måler 10 cm.
159 DKK

Glass Trop.Flower orn. hot pink, 11 cm

Smukt blomsterornament i hot pink. Ornamentet passer perfekt til dig der skaber din egen unikke og personlige jul. Ornamentet måler 11 cm.
149 DKK

Lace/Flower Ring Ring Ball, 13 cm

Smuk og dekorativ julekugle med fine blomsterdetaljer. Denne skønne julekugle med perler og blomster, er en helt unik og personlig julekugle.

Julekuglen måler 13 cm.
159 DKK

Winter Bird with hat, orn., ass., 8 cm

Søde vinter fugleornamenter med halstørklæder og huer. Disse juleornamentr er assorteret, og prisen er v. 1 stk. Angiv venligst i kommentarfeltet hvilken en du ønsker.
99 DKK

Snowflake orn. ass.

Vinter frost ornamenter i sølv. Disse søde juleornamenter er perfekte til juledekorationer og som julepynt til juletiden.
39 DKK

Coral Wreath 66 cm

Smuk julekrans i sølv med grene. Kransen måler 66 cm.
669 DKK

Met.Jeewl Gragonfly orn. multi 11,5 cm

Juleornament med guldsmed i fine perler. Skønt og unikt julepynt med skønne detaljer. Ornamentet målre 11,5 cm.
139 DKK

Mus.Motion Tree Grn 15cm

Skønt og detaljerigt juletræ med musik. Juletræet er drevet af batteri, og roterer med musik. Dette skønne juletræ er den perfekte detalje, hvis julestemningen mangler. Juletræet målet 15 cm.
329 DKK

Glass Ant.matte Acorn orn. ass. 8 cm

Skønne agern julekugler med glimmer detaljer. Julekuglen er assorteret og findes i en brun og hvid udgave. Angiv i kommentarfeltet, hvilken variant du ønsker. Prisen gælder v. 1 stk.
39 DKK

Led Lit Music Xmas Tree, 34 cm

Skønt og detaljerigt juletræ med lys og musik. Dette juletræ skaber den perfekte julestemning, og er prikken over i'et i enhver juledekoration. Juletræet måler 34 cm.
1.499 DKK

Fairy Bird orn. ass/2 6 cm

Smukke og detaljerige fugle ornamenter. De skønne fugleornamenter passer perfekt til juletiden, og er en skøn detalje til træet. Fuglene måler 6 cm. Prisen gælder v. 1 stk, og er assorteret. Angiv i kommentaren hvilken farve du ønsker.
99 DKK

Holly Ball champ/red, 10 cm

Skøn og detaljerig julekugle i guld med blade. Disse skønne julekugler fra Goodwill skaber en hyggelig stemning i dekorationer eller på grene. Julekuglen måler 10 cm.
119 DKK

Orchid Flower TT Gld, 19 cm

Skøn orkidé i guld som er perfekt til dekorationer. Stil dekorationen på en reol eller i vindueskarmen. Orkidéen måler 19 cm.
149 DKK

Beetle Wall Display ass./3, 10 cm

Skønne små biller i guld. Billerne vil pynte fint i forskellige dekorationer eller for sig selv. Billerne kan hænges op på væggen, eller stå på en hylde eller reol. Billerne måler 10 cm

Billerne er assorteret, angiv i kommentarfeltet hvilken du ønsker.
179 DKK

Butterfly snow globe, ass./4 multi 8,5 cm

Små rystekugler med sommerfugle. Sommerfuglene er et personlig og hyggelig element i indretningen. Brug dem i dekorationer, på børneværelset eller i vindueskarmen.

Rystekuglerne er assorterert. Angiv venligt hvilken variant du ønsker i kommentarfeltet.
89 DKK

Tins.ball gld 10cm

Skøn julekugle i bronze look og glimmer. Julekuglen skaber den perfekte julestemning i dekorationer, på grene eller til juletræet.

Julekuglen måler 10 cm.
59 DKK

Glass matte 3D Ribb.ball, 8 cm

Søde ballerina glas julekugler med fine detaljer. Julekuglen skaber den perfekte julestemning, og bringer glæde hvert år. Juledekorationen måler 8 cm.

Prisen gælder for 1 stk.
49 DKK

Glass, Pinecone, 10 cm

Skøn og dekoration grankogle julekugle i bronze look. Julekoglen måler 10 cm.
49 DKK

Dekoration, Xmas car, Sort, L.12,5 cm

Sød og hyggelig bil med et nostalgisk julelook, bilen er ideel til at sprede en hyggelig stemning i hjemmet. Benyt bilen i det skønne julelandskab, sæt den i vindueskarmen. Brug den som værtindegave eller som gave til pakkespillet. Denne bil er den originale fra House Doctor. Den måler 12,5 cm i længden, og fåes i sort
139 DKK

Hjort, Sølv, H14/L14/B6

Elegant liggende hjort fra Bovictus. Denne dekorative figur i sølv, passer perfekt til diverse juledekorationer.

Hjorten måler L14, H14 & B6 cm.
99 DKK

Hjort, Sølv, H12,5/L9/B3,5

Elegant hjort fra Bovictus. Denne dekorative figur i sølv, passer perfekt til diverse juledekorationer.

Hjorten måler L9, H12,5 & B3,5 cm.
59 DKK

LED Decor, Crystal, 20 LED m timer

Hyggelig LED lyskæde med krystaller. Lyskæder er et must i juletiden, og giver et stemningsfuldt lys i den mørke tid. Lyskæden er til indendørs brug, og passer perfekt i dekorationer. Lyskæden har 20 LED samt timer.

Krystallerne måler D4 cm, og kæden måler 3,15 m.
169 DKK

LED Decor, Pine, 20 LED m timer

Hyggelig LED lyskæde med grankogler. Lyskæder er et must i juletiden, og giver et stemningsfuldt lys i den mørke tid. Lyskæden er til indendørs brug, og passer perfekt i dekorationer. Lyskæden har 20 LED samt timer.

Koglerne måler D3 & H4 cm, og kæden måler 3,15 m.
169 DKK

LED lys m/timer, Træ, D7/H20

Juletræ med LED med timer fra Bovictus. Skab julestemning med disse små lysende juletræer. Juletræerne findes i forskellige størrelser, og pynter smukt sammen og hver for sig. Juletræerne kan med fordel bruges i diverse juledekorationer, og skaber den helt perfekte julestemning.

Træet måler D7 & H20.
99 DKK

LED lys m/timer, Træ, D9/H15,5

Juletræ med LED med timer fra Bovictus. Skab julestemning med disse små lysende juletræer. Juletræerne findes i forskellige størrelser, og pynter smukt sammen og hver for sig. Juletræerne kan med fordel bruges i diverse juledekorationer, og skaber den helt perfekte julestemning.

Træet måler D9 & H15,5.
79 DKK

LED lys m/timer, Træ, D16,5/H24

Juletræ med LED med timer fra Bovictus. Skab julestemning med disse små lysende juletræer. Juletræerne findes i forskellige størrelser, og pynter smukt sammen og hver for sig. Juletræerne kan med fordel bruges i diverse juledekorationer, og skaber den helt perfekte julestemning.

Træet måler D16,5 & H24.
169 DKK

LED lys m/timer, Træ, D7/H16,5

Juletræ med LED med timer fra Bovictus. Skab julestemning med disse små lysende juletræer. Juletræerne findes i forskellige størrelser, og pynter smukt sammen og hver for sig. Juletræerne kan med fordel bruges i diverse juledekorationer, og skaber den helt perfekte julestemning.

Træet måler D7 & H16,5.
79 DKK

LED lys m/timer, Træ, D6xH7

Juletræ med LED med timer fra Bovictus. Skab julestemning med disse små lysende juletræer. Juletræerne findes i forskellige størrelser, og pynter smukt sammen og hver for sig. Juletræerne kan med fordel bruges i diverse juledekorationer, og skaber den helt perfekte julestemning.

Træet måler D6 & H7.
49 DKK

Nordal Glass onion, golden w/black string

Julekugle i glas, med velourbånd fra Nordal i en fin gylden farve. Glaskuglen har form som et løg, med en flot krakkeleret spillende overflade. Ideel til dekoration på juletræet, i en vase eller på en gren.

Ophænget måler 9 cm.
29 DKK

Nordal Glass Onion, green w/black string

Julekugle i glas, med velourbånd fra Nordal. Glaskuglen har form som et løg, med en flot krakkeleret spillende overflade. Ideel til dekoration på juletræet, i en vase eller på en gren.

Ophænget måler 9 cm.
29 DKK

Nordal Julekugle Silver grey w/black string

Julekugle i glas, med velourbånd fra Nordal. Glaskuglen har form som et løg, med en flot krakkeleret spillende overflade. Ideel til dekoration på juletræet, i en vase eller på en gren.

Ophænget måler 9 cm.
29 DKK

Cool Snow Globe Saint Nick

CoolSnowGlobes er designeren bag denne smukke og inspirerende snekugle. Snekuglen er udført med julemanden, som vil gøre enhver juleelsker lidt ekstra nostalgisk pga. hans hyggelige new yorker præg. En rigtig Saint Nickolas. Snekuglerne kan bruges som papirvægte til den ekstra detajle, eller blot som udsmykning lige hvor du har lyst.
499 DKK

Julemand på får

Julemand på får
85 DKK

Glad nisse på får

Glad nisse på får
85 DKK

Glad Gris

Glad Gris
85 DKK

Sovende gris

Sovende Gris
85 DKK

Lucia dame m. lys2

Lucia Dame, Med Lys
79 DKK

Lucia dame m.kager

Lucia dame med kager
79 DKK

Syngende Julemand

Syngende Julemand
79 DKK

Lucia mand m.stjerne

Lucia mand med stjerne
79 DKK

Lucia dame m. lys

Lucia Dame med et lys
79 DKK

Nisser på ski

Nisser på ski, Assorterede
99 DKK

Nordal Advent Kalenderlys

Flot adventslys fra Nordal med tal i guld, sølv og bronze med en brændetid på 60 timer. Adventslyset er ideelt til den dejlige juletid, og har en højde på 26 cm. Det flotte og dekorative adventslys er med til at sprede hygge i juletiden.
129 DKK

Nordal, Vægophæng med kroge, L/51cm

Charmerende og hyggelig vægdekoration med 4 kroge fra Nordal. Vægophænget er ideelt at benytte til dekoration hele året rundt med diverse sjove ting. Den er også sjov at benytte til de fine kalenderposer fra Nordal. Vægophænget måler 51 cm i længden, i naturtræ.
99 DKK

Nordal DIY Pakkekalender 24 stk

24 flotte og stilfulde gaveposer til pakkekalenderen fra Nordal. Alle poserne er sorte med tilhørende markat med nr. på. Her får du en nem og skøn måde hvorpå du kan lave en fin pakkekalender til ungerne, eller en du holder af. Poserne måler 21x15x5 cm.
99 DKK

Nordal, Squirrel candleholder, black

Sødt og inspirerende egern fra Nordal. Egernt er ideelt at benytte sammen med andre fine lysestager, eller med forskellige dekorationer i den fine juletid. Kan også med fordel benyttes som en kalendergave eller adventsgave i julen. Egernet måler 8 cm i højden.
129 DKK

Nordal, Guld, kogle vase

Sød kogle vase fra Nordal er ideel til den hyggelige juletid, men kan også stå fremme resten af året. Vasen er udført i keramik og med dens fine design kan den med fordel benyttes sammen med andre dekorationer. Vasen måler 8 cm i højden.
49 DKK

Nordal Keramik Vase Grankogle Hvid

Sød grankogle vase fra Nordal er ideel til den hyggelige juletid, men kan også stå fremme resten af året. Vasen er udført i keramik og med dens fine design kan den med fordel benyttes sammen med andre dekorationer. Vasen måler 8 cm i højden.
49 DKK

Nordal Lysestage Engle

Nordal er designeren bag denne fine fyrfadsstage med engle på i keramik, fyrfadsstagen er ideel til den søde julehygge. Den fine stage er også ideel at benytte som en kalendergave eller adventsgave. Fyrfadsstagen måler 12 cm i omkredsen og er udført i keramik.
99 DKK

Nordal Julestjerne Antik Guld

Smuk og gyldent snefnug i Design, et i lækkert og stilfuldt design. Snefnugget er ideelt til at sprede hygge i den søde juletid, og med den fine lædersnor bringer den noget råt og rustikt med ind i hjemmet. Det fine snefnug måler 13 cm i højden, og er monteret med en fin lædersnor.
69 DKK

Nordal Snefnug i metal 13 cm Antik Guld

Smuk og gyldent snefnug i Design, et i lækkert og stilfuldt design. Snefnugget er ideelt til at sprede hygge i den søde juletid, og med den fine lædersnor bringer den noget råt og rustikt med ind i hjemmet. Det fine snefnug måler 13 cm i højden, og er monteret med en fin lædersnor.
69 DKK

Muubs, Juletræ, Jern M.lysestager

Muubs er designeren bag dette rå og rustikke juletræ. Det elegante juletræ er udført i jern, hvilket skaber en stilfuld kontrast til julens ellers traditionelle pompt og pragt. Muubs Juletræ kan pyntes med fine julekugler, og andre fine sager. Juletræet er udstyret med lysestager, hvilket sammen med de fine julekugler giver en rigtig hyggeligt kontrast. Juletræet måler 156cm i højden, og 92 cm i bredden.
2.199 DKK

Krystal juletræ, klar,H21,5x6

Margit Brandt juletræ i krystalglas, H21 x 6 cm
199 DKK

Krystal juletræ, klar, H20x8

Margit Brandt krystal juletræ, klar krystal, H20 x 8 cm
349 DKK

Filter by:

Ryd alle
Min: 5 DKK Max: 2.199 DKK
kr.5 kr.2199
banner