Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Hübsch

Hübsch er en dansk design virksomhed, som skaber interiør til hjemmet. Hos Design Affair er vi vilde med Hübsch designs, som passer til de fleste hjem og til priser hvor alle kan være med. Hübsch produkter er altid unikke designs og i lækker kvalitet. Hos Design Affair finder du bl.a. de populære Jellyfish fra Hübsch, og mange andre fine designs der pynter hjemmet. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Vase, glas, klar/lilla

Hübsch er designeren bag denne flotte lilla glas diamant vase. Vasen har et smuk stilrent look, og vil gøre dine blomster ekstrafine. Vasen måler 13 cm i omkredsen, og 17 cm i højden.
749 DKK

Vase, glas, klar/lilla

Sød glasvase fra Hübsch. Glasvasen er ideel at benytte i sammenspil med andre fine sager, og rigtigt sød at putte en lille blomst fra haven i.
189 DKK

Timeglas, 30 min, small

Hübsch er designeren bag dette flotte timeglas. Timeglasset har en udløbstid på en time. Timeglasset måler 18 cm i højden og 6 cm i omkredsen.
109 DKK

Timeglas, 1 time, large

Hübsch er designeren bag dette flotte timeglas. Timeglasset har en udløbstid på en time. Timeglasset måler 25 cm i højden og 8 cm i omkredsen.
219 DKK

Hübsch Brevpresser Glas Brun

Hübsch er designeren bag denne flotte brevpresser. Brevpresseren passer godt ind i ethvert hjem, og er smuk at kombinere med en messingstage eller en farverig vase med blomster i.

Brevpresseren måler 10 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
109 DKK

Brevpresser, glas, blå, Ø7xH10

Dekorativ brevpresser fra Hübsch. Brevpresseren er ideel at benytte i kombination med en flot messingstage, eller en vase med en smuk buket blomster. Brevpresseren måler 7 cm i omkredsen og 10 cm i højden.
70 DKK 139 DKK

Glasboks, messing/glas

Hubsch er designeren bag denne flotte glasboks i messing/glas. Glasboksen er ideel til opbevaring af dit smukke armbånd, eller andre fine sager som betyder noget for dig. Den smukke boks måler 25x13xh6 cm.
239 DKK

Lysestage, glas, klar, Ø5/H8

Hübsch, Lysestage, Klar Glas.
99 DKK

Jelly Fish, Brevpresse, glas, lilla, Ø8/H12

Hübsch, Jelly Fish, Lilla, Lille.
249 DKK

Jelly Fish, Brevpresse, glas, lilla, Ø10/H17

Hübsch, Jelly Fish, Lilla, Stor.
299 DKK

Jelly Fish, Brevpresse, glas, Orange, Ø12/H12

Hübsch, Jelly Fish, Orange, Lille.
249 DKK

Jelly Fish, Brevpresse, glas, Orange, Ø10/H17

Hübsch, Jelly Fish, Orange, Stor.
299 DKK

Vase, glas, klar/gul, Ø13xH17

Meget smuk facetslebet vase med et eksklusivt look. Vasen er ideel at benytte med andre af hjemmets dekorationer, og er med til at sætte særpræg og personlighed på hjemmet. Vasen måler 13 cm i omkredsen og 17 cm i højden.
699 DKK

Lysestage, glas, klar, Ø4xH15

Lysesage, Glas, Klar Ø4xH15
149 DKK

Hübsch Brevpresser Glas Pink

Smuk og dekorativ brevpresser, ideel til at sætte særpræg og personlighed på hjemmet. Den fine brevpresser er smuk at kombinere med en grøn plante, eller sammen med en lysestage. Brevpressere måler 9 cm i omkredsen.
149 DKK

Hübsch Brevpresser Glas pink/brun/lilla

Flot og dekorativ Brevpresser, med smukke mundblæste bobler indeni. Brevpresseren er ideel at kombinere med en lysestage eller en flot grøn plante. Brevpresseren måler 9 cm i omkredsen
149 DKK