Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

H. Skjalm P.

H. Skjalm P. startede op som en butik i københavn i 1953 af Hagbarth Skjalm Petersen og hans kone Lisbeth Westergaard. Hagbarth Skjalm Petersen var en mand der kunne lide at følge sine egne ideer, og komme med nye inspirerende forslag til farver, former og grafiske udtryk. I begyndelsen af 80'erne begyndte H. Skjalm P. at importere varer af høj kvalitet fra England, og her tog salget endnu engang fart. H. Skjalm P.'s filosofi handler om at finde nye innovative ideer fremstillet af naturlige materialer med høj kvalitet og et skandinavisk look.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

H Skjalm P Krukke med Terning

Sød krukke med låg, fra H Skjalm P. Krukken har en sød terningedetajle på toppen, og er i høj grad med til at sætte et personligt særpræg på hjemmet.

Terningeboksen måler 11 cm i omkredsen og 6,5 cm i højden - også er den i en flot lys petroleums farve.
219 DKK

Stage, Messing, Mat Sort, H18

Superfin lysestage i sort med messing. Lystestagen kan vendes, så den kan både bruges med lys i den sorte og messing ende. Stagen findes i flere størrelser.
379 DKK

Vase, Rund, Kansas Grøn, H11

Fin keramikvase fra H Skjalm P i grønne og brunlige nuancer, som passer perfekt til planterne i hjemmet. Brug vasen som dekration med eller uden blomster. Mål: H11cm, Ø13cm
199 DKK

H Skjalm P Ellie Vase Smoke H27

Smuk vase fra H Skjalm P med rustikke bobler. Faconen er høj og buttet, som gør det nemt at arrangere blomster i. Vasen måler 27cm i højden og 17cm i bredden. Vasen fås også i en lav udgave.
429 DKK

H Skjalm P Vase Ellie Smoke H20

Denne vase fra H Skjalm P har rustikke bobler i glasset og en fin buttet fason. Vasen måler 20 cm i højden og 19cm i bredden.
429 DKK

Pære LED Ø125 mm, E27, 3 watt, 1800 kelvin

H. Skjalm P, Led pære, 125 mm, 3 watt
259 DKK

Stage, Brun Marmor, H7

H. Skjalm P, Stage, Brun Marmor.
149 DKK

Stage H10 mat messing/støv grøn

H. Skjalm P stage, messing/støv grøn
199 DKK

Stage H10 mat messing/bordeaux

H. Skjalm P, Stage, Messing/bordeaux
199 DKK

Stage H10 mat messing/nude

H. Skjalm P, Stage, Messing/nude
199 DKK

Stage, Mat Messing, H15

H Skjalm P, Stage, Mat Messing, Sort.
329 DKK

Stage, Mat Messing, H10

H Skjalm P, Stage, Mat Messing, Sort.
199 DKK

Stage mat messing H11

H. Skjalm P, Stage, Messing
319 DKK

Lampe 65 cm t/globepøre, rå messing

Messing lampe fra H. Skjalm P.
799 DKK

Gulvlampe, H138, Messing/sort

H. Skjalm P, Gulvlampe, Messing/Sort, H138
2.199 DKK

H Skjalm P Bakke Spejl Sort

H Skjalm P er firmaet bag denne skønne bakke, som er stilren og enkel i designet. Bakkens indre er mørkt spejl, som giver et flot udtryk, når du udsmykker bakken. Anvend bakken på sofabordet, middagsbordet eller reolen og opstil din egen oase af vase, stager og andre nipsting. Bakken skaber personlighed og giver samtidig et stilrent og moderne udtryk. Bakken måler 35 cm. i diameteren.
339 DKK

H Skjalm P Bakke m Spejl Tupe

Bakke m. spejloverflade fra H. Skjalm P. Bakken er udført i sort med en spejloverflade i Tupe. Spejlbakken er rig på anvendelsesmuligheder. Benyt den fx til dekorationer, med krystal, lysestager eller små planter. Spejlbakken sætter et ekstra twist på dekorationen på sofabordet, vindueskarmen eller kommoden i gangen. Kun fatasien sætter grænser. H. Skjalm P. Spejlbakke har en omkreds på 35 cm.
339 DKK

H. Skjalm P, Fyrfadsstage/Vase, H14,5xø7, Glas

H. Skjalm P, er designeren bag denne flotte fyrfadstage, stagen er lavet af glas cylindre hvilket skaber et flot lysspil. Stagen kan også sagtens benyttes som vase til en smuk buket blomster.
169 DKK

Vega cylinder vase 20 cm smoke glas

H Skjalm P har lavet denne skønne vase, som er lavet i farvet glas med et enkelt mønster. Vasen er ideel til den enkle og stilfulde indretning. Vasen fra H Skjalm P kan både pynte i sig selv eller med rustikke grene eller friske blomster fra haven. Placer vasen på spisebordet eller sofabordet og skab en hyggeligt og stilfuld indretning. H Skjalm P's vase er fremstillet af glas og måler 20 cm. i højden.
449 DKK

Scarlett, Smoke Glas, 20CM

H Skjalm P er virksomheden bag denne smukke og elegante vase, som er fremstillet i det flotte røgfarvet glas. Vasen har en flot rund form og fyldt med detaljer igennem glassets form. Vasens runde form gør vasen til den perfekte løsning, når du skal udsmykke middagsbordet eller reolen. Den runde form vil få blomsterne i vasen til at fremstå på en flot og fyldig måde. Vasen er fremstillet af glas og måler 20 cm. i højden.
399 DKK

H Skjalm P Alba Vase

Flot vase fra H. Skjalm P, vasen er bordeaux og er udført i glas. Kombiner vasen med en buket hvide roser, eller brug den til at pynte i vindueskarmen. Vasen er 27 cm høj.
399 DKK

H Skjalm P Cylinder Vase

Cylindervase fra H Skjalm P. Vasen kan benyttes som glasindsats til vaser, der ikke tåler vand. Cylinder vasen måler 11 cm i højden og 6,5 cm i omkredsen.
15 DKK

H Skjalm P Bonbonniere Petrol

H Skjalm P har lavet denne fine og karakteristiske boks, som er en sjov og finurlig ting at tilføje til din indretning. Boksen kugleformet udseende skaber liv og bryder de rene linjer. Boksen kan både bruges dekorativt, men også praktisk til opbevaring af småsager som fx. vatrondeller eller smykker på badeværelset eller noget helt tredje i et af hjemmets andre rum. Den kugleformet boks fra H Skjalm P findes i to farver og ses her i farven petrol. Boksen måler 12,5 cm. i diameteren.
149 DKK

Box Milano Ø12,5 H12, indigo

H. Skjalm P, Boks, Sort/Indigo.
149 DKK

Vase, Napoli Ø19,5 H43 grøn, porcelæn

H. Skjalm P, har lavet denne vase udført i Grøn porcelæn. Vasen er skøn at sammensætte med dine yndlingsting i hjemmet, og den kan koordineres med mange forskellige ting. Vasen er 19,5 cm i omkreds, og måler 43 cm i højden.
999 DKK

Vase Barcelona, 42,5 cm blå/grøn

H. Skjalm P. er designeren bag denne flotte vase, vasen er udført i keramik og har et flot og rustiklook. Barcelona vasen har en god højde, som fx vil klæde en smuk langstilket buket hvide roser. Vasens højde gør også at den passer godt ind i kedelige hjørner, eller lange vindueskarm fordi den giver noget højde og fylde. Vasen måler 42,5 cm i højden, og er lavet i en blå/grøn farve.
669 DKK

Skål Ø15 Copenhagen grå

H. Skjalm P, Copenhagen, Skål, Grå.
129 DKK

Filter by:

Ryd alle
Min: 15 DKK Max: 2.199 DKK
kr.15 kr.2199