Fri fragt over 499,- / Fragt fra 39,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Velkommen til Design Affair!
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Design by Us

Design by Us har deres helt eget unikke univers, der på baggrund af kreativitet og dekorativitet fremstår helt ekstraordinært. Design by Us fokuserer på at skabe en oplevelse for dig, og give dig mulighed for at sætte et helt unikt præg på dit hjem. Hos Design Affair er vi helt vilde med Design by Us, fordi deres produkter er dekorative og skaber det sidste finish. Design by Us har en filosofi om at skilde sig ud og prøve grænser med selv det umulige, samtidigt med at de gør det på en stilren og velovervejet facon. Du finder bl.a. den populære Ballroom lampe i forskellige størrelser og farver. 

Hos Design Affair har vi et stort udvalg i Vintage lamper fra Design By Us. Alle lamper er unika, lavet af antik og genbrugsglas. Lamperne er ikke vist på webshoppen, da hver lampe er unik, og da vores lager af disse løbende udskiftes. Kontakt os på hello@designaffair.dk, hvis du ønsker billeder tilsendt af de lamper, der pt. er på lager.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Flowerbullet smoke

Design By Us er designeren bag de smukke Ballroom lamper og har nu lavet denne smukke vase i samme stil. Vasen er lavet i røget glas og har inden i en bund formet som kugle lavet i en flot guld farve. Kombinationen af det røget glas og den guld farve giver vasen et smukt og eksklusivt look. Pynt vasen med en flot buket blomster eller blot nogle enkle og rustikke grene fra haven. Lad lyset reflektere i vasen og skab et smukt og stilfuldt udtryk i rummet. Flowerbullet vasen fra Design By Us har en diameter på 20 cm. og er 18 cm. høj.
849 DKK

Sons off marbel hurricane clear

Super flot og eksklusiv hurricane fra Design By Us. Det eksklusive look er med til at sætte et særpræg på dit hjem. Når lysestagen lyser reflektere den et smukt lys ud, lige til at sprede hygge i dit hjem. Lysestagen er udført i krystal glas samt sort marmorsten. Den måler 9 cm i diameter, og 15,5 cm i højden.
590 DKK

Ballroom XL amber

DESIGN BY US, Ballroom XL Amber, Lampe.
3.990 DKK

Ballroom XL smoke

DESIGN BY US, Ballroom XL smoke, Lampe.
3.990 DKK

Ballroom XL army

DESIGN BY US, Ballroom XL Army, Lampe.
3.990 DKK

Ballroom XL rose

DESIGN BY US, Ballroom XL Rose, Lampe.
3.990 DKK

Ballroom army

DESIGN BY US, Ballroom Army, Lampe.
1.789 DKK

Pollish smoke

DESIGN BY US, Pollish smoke, Lampe.
1.990 DKK

Vintage mini

6.799 DKK