Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

By Nord

BY Nord har eksisteret siden 2008, og er kendt for deres unikke, tidsløse og funktionelle produkter i en høj kvalitet. Hos By Nord sættes der pris på detajlen, og der ønskes at hjælpe dig med skabe dit eget unikke hjem med et personligt strejf. By Nord er ligeledes inspireret i det rå og rustikke i den nordiske inspiration. Hos By Nord er der fokus på bæredygtighed, i samspil med at produkterne skal være af den bedste kvalitet. Lad By Nord inspirere dig og dit hjem.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Gunn, 19 cm, ask

By Nord er designeren bag denne smukke og enkle vase. Gunn vasen er fremstillet af glas og findes i flere forskellige farver. Lad vasen pynte i vindueskarmen eller på sofabordet enten for sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Gunn vasen fra By Nord er 19 cm. høj og fås i to forskellige størrelser.
499 DKK

Gunn, 19 cm, Citrus

By Nord er designeren bag denne smukke og enkle vase. Gunn vasen er fremstillet af glas og findes i flere forskellige farver. Lad vasen pynte i vindueskarmen eller på sofabordet enten for sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Gunn vasen fra By Nord er 19 cm. høj og fås i to forskellige størrelser.
499 DKK

Gøll, 15,5 cm, ash

By Nord er designeren bag denne smukke og enkle vase. Gøll vasen er fremstillet af glas og findes i flere forskellige farver. Lad vasen pynte i vindueskarmen eller på sofabordet enten for sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Gøll vasen fra By Nord er 15,5 cm. høj og fås i to forskellige størrelser.
399 DKK

Gøll, 15 cm, Citrus

By Nord, Vase, Gøll, Citrus, Lille.
399 DKK

By Nord Pude Brynhild Dusty Rose

By Nord er firmaet bag disse lækre puder, som er lavet i tre skønne farver og i en lækker kvalitet. Puden ses her i en støvet rosa. Puden er ideel til at skabe en hyggelig og rolig atmosfære. Puden kan med fordel kombineres med andre puder eller et tæppe. Brynhild puderne fra By Nord måler 50x50 cm. og fås i farverne beige, mørkegrå og rosa.
649 DKK

By Nord Pude Brynhild Dusty Beige

By Nord er firmaet bag disse lækre puder, som er lavet i tre skønne farver og i en lækker kvalitet. Puden ses her i en støvet beige. Puden er ideel til at skabe en hyggelig og rolig atmosfære. Puden kan med fordel kombineres med andre puder eller et tæppe. Brynhild puderne fra By Nord måler 50x50 cm. og fås i farverne beige, mørkegrå og rosa.
649 DKK

By Nord Tæppe Aurboda Dusty Rose

By Nord er firmaet bag disse skønne Aurboda tæpper, som fås i 3 forskellige farver. Tæpperne er fremstillet af ren uld og har derfor en skøn kvalitet. Aurboda tæppet ses her i en støvet rosa og med tæppets aflange form er det perfekte til at skabe linjer og kant i rummene. Brug for eksempel tæppet i en lang gang eller i stuen og lad tæppet tilføre lidt liv til rummet. Aurboda tæppet måler 70x200 cm. og er fremstillet af 100% uld. Tæppet findes i farverne støvet rosa, lysegrå og mørkegrå.
599 DKK

By Nord Tæppe Aurboda Light Grey

By Nord er firmaet bag disse skønne Aurboda tæpper, som fås i 3 forskellige farver. Tæpperne er fremstillet af ren uld og har derfor en skøn kvalitet. Aurboda tæppet ses her i lysegrå og med tæppets aflange form er det perfekt til at skabe linjer og kant i rummene. Brug for eksempel tæppet i en lang gang eller i stuen og lad tæppet tilføre lidt liv til rummet. Aurboda tæppet måler 70x200 cm. og er fremstillet af 100% uld. Tæppet findes i farverne støvet rosa, lysegrå og mørkegrå.
599 DKK

Grimhid throw, 130x180, Dusty blud

By Nord, Tæppe, Grimhild, Støvet Blå.
999 DKK

By Nord Gulvtæppe Ase Rug Sand

By Nord er designeren bag dette smukke tæppe. Tæppet er ideelt at bruge i entreen, køkkenet eller soveværelset. Der er mange muligheder med dette skønne sandfarvede tæppe. Tæppet måler 70x100 cm og er udført i bomuld.
599 DKK

Seedhead pillow, 40x60, beige

By Nord, Pude, Seedhead, Sand.
599 DKK

Seedhead pillow, 50x50, sand

By Nord, Pude, Seedhead, Sand.
599 DKK

Gylfy pillow, Ø45, Charcal

By Nord, Pude, Charcal.
599 DKK

Gylfe pillow, Ø45, Dusty rose

By Nord, Gylfe Pude, Dusty Rose.
599 DKK

Northern Light, Moss Green, D10xH13

By Nord, Nothern Light, Mos Grøn.
199 DKK