Fri fragt over 499,- / Fragt fra 39,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Velkommen til Design Affair!
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville

Hos Design Affair er vi vilde med Bloomingville. Bloomingville går op i det kreative hjem samt give mulighed for at holde hjemmet i en konstant udvikling og forandring. Bloomingville er en global virksomhed, som går op i god kvalitet og et stilrent design. For Bloomingville er det en passion at skabe varme og intimitet i hjemmet.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Krukke m/låg, Brun, Stentøj, Ø11xH9

Dekorativ krukke m. låg fra Bloomingville. Krukken er ideel at benytte til opbevaring af fine sager, eller blot til at pynte i en vindueskarm eller på stuebordet. Den fine krukke måler 11 cm i omkredsen og 12,5 cm i højden.
99 DKK

Paula Tallerken, Brun, Stentøj, L23,5xW12,5

Bloomingville er designeren bag denne fine Paula Tallerken. Paula tallerkenen er ideel at benytte til yndefuld opbevaring, eller som en lille bakke med dine yndlingssager på. Bakken måler 23,5 cm i længden og 12,5 cm i bredden.
119 DKK

Champange Glas, Klar, Glas

Søde champagneglas fra Bloomingville, med en yndefuld guldkant. Champagneglassene er ideelle at have stående fremme på barbordet, eller til smuk pynt i dit glasskab. Glasset måler 9 cm i omkredsen og 12,5 cm i højden.
99 DKK

Deco Peacock, Guld, Aluminium

Bloomingville er designeren bag denne søde deco peacock, guld fugl. Her er en unik måde at sætte et personligt særpræg på dit hjem, og tilføje ekstra charme og exclusivitet. Den fine guldfugl måler 14 cm i længden, 9 cm i højden.
149 DKK

Isspand, Guld, Aluminium

Flot og meget dekorativ isspand fra Bloomingville, i en exclusiv messing farve. Denne isspand er et musthave til køkkenbordet, og en super flot detajle til hjemmet. Isspanden måler 13 cm i omkredsen og 24 cm i højden.
579 DKK

Isspand, Klar, Glas, Ø12xH13,50

Bloomingville er designeren bag denne dekorative isspand, som vil pynte på ethvert barbord. Den fine isspand måler 12 cm i omkredsen og 13,5 cm i højden.
149 DKK

Lysestage, Guld, Aluminium, Ø9,5xH13,50

Fin og dekorativ lysestage i guld aluminium, fra Bloomingville. Ananas lysestagen er ideel til at sætte et personligt præg på indretningen. Ananas lysestagen måler Ø9,5 x H13,5 cm.
249 DKK

Krukke m/Låg, Hvid, Stentøj

Dekorativt påskepynt, benyt den til dekoration i påsketiden. Fyld den med en fin påskeoverraskelse, fx med et malet æg i. Eller andre sjove ting. Den fine krukke måler 10 cm i højden og 8 cm i bredden.
89 DKK

Vase, Hvid, Stentøj, Ø10/H15

Vase fra Bloomingville i hvid stentøj, rigtigt sød i påsketiden til at sprede hygge og glæde, put evt. en lille troldegren i vasen. Vasen måler 10 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
89 DKK

Vase, Hvid, Stentøj, Lille H11/Ø8

Bloomingville er designeren bag denne fine hvide stentøjsvase. Vasen er ideel at benytte til at pynte fint i påsketiden. Vasen måler 11 cm i højen og 8 cm i diameteren.
79 DKK

Kurv, Natur, Søgræs, Stor

Bloomingville, Kurv, Natur, Søgræs, Stor
229 DKK

Kurv, Natur, Søgræs, Lille

Bloomingville, Kurv, Natur, Søgræs, Lille
149 DKK

Jar w/lid, grey, large

Bloomingville, Krukke med låg, Stor.
139 DKK

Bakke, Natur, Bambus, L49xH8xW34cm

Bloomingville er designeren bag denne flotte bakke udført i natur bambus. Bambus bakken passer ideelt til små opbevaringer, til fx badeværelsestilbehør, i køkkenet - eller blot til et lille oplæg i en krog af stuen. Bakken måler 49 cm i længden, 8 cm i højden og 34 cm i bredden.
239 DKK

Lanterne m/glas, Natur, Rattan

Bloomingville, Lanterne m. glas, Natur, Rattan.
219 DKK

Bloomingville Rumdeler Bambus

Bloomingville Rumdeler i flot Natur Bambus. Rumdeleren har et flot og enkelt design. Brug rumdeleren til at skabe din egen hyggekrog enten i stuen eller i et værelse. Rumdeleren er også ideel som dekoration i sig selv og kan pyntes med et tæppe eller lammeskind. Rumdeleren fra Bloomingville måler 120x130 cm.
2.299 DKK

Kurv, Natur, Vandhyacint

Bloomingville, Kurv, Natur, Vandhyacint.
479 DKK

Mesh Lounge Chair, Gold Metal

Bloomingville, Lounge Chair, Guld Metal.
2.999 DKK

Deco Cactus, Shiny Succulent

Bloomingville, Dekoration Kaktus. Mål: Ø13xH23 - Ø16,5xH17 cm
119 DKK

Vase, Brown/Green Ø15xH31

Flot stentøjsvase fra Bloomingville. Stentøjsvasen har et unikt design, og er en inspiration i sig selv. Kombiner vasen med andet lækkert stentøj, eller lad stå for sig selv. Vasen er udført i stentøj og måler 15 cm. i omkredsen og 31 cm. i højden.
329 DKK

Fyrfadsstage, multi farvet, stentøj, Ø7,5xH6,5

Bloomingville Fyrfadsstage/Krukker, Stentøj
49 DKK

Dekorationskugler, Brun,Grøn,Karry

Bloomingville, Dekorationskugler, Brun/Grøn/Karry.
69 DKK

Deko Kugler, Hvid, Blå, Grøn, Brun, Karry

Bloomingville, Deko Kugler, Hvid/Blå/Grøn/Brun/Karry.
59 DKK

Uro, Brun stentøj

Bloomingville, Uro, Brun, Stentøj, Ø8xL70 cm
199 DKK

Noir Krukke m/låg, sort, stentøj

Bloomingville, Noir Krukke, sort, stentøj
119 DKK

Noir Krukke m/låg, sort, stentøj

Bloomingville, Noir Krukke, stentøj
89 DKK

Urtepotteskjuler, Grøn, Stentøj, Ø10xH9

Bloomingville er designeren bag denne flotte rustikke vase. Vasen er ideel at benytte med andre vaser, eller sammen med en flot lysestage. Urtepotteskjuleren måler 10 cm i omkredsen og 9 cm i højden og er udført i keramik.
69 DKK

Vase, Grøn, Stentøj, Ø10/H10,5

Bloomingville er designeren bag denne flotte vase, som har et rå og skandinavisk look. Vasen er ideel at kombinere sammen med en smuk messing stage, eller med en buket blomster. Vasen er udført i stentøj og måler 10 cm i omkredsen og 10,5 cm i højden.
79 DKK

Urtepotteskjuler, brun, stentøj, Ø15/H15

Bloomingville er designeren bag denne flotte urtepotteskjuler. Urtepotteskjuleren er håndlavet og den smukke glaserede overflade er ideel til at kombinere med dine smukke designs i hjemmet. Bloomingville urtepotteskjuler i brun stentøj måler 15 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
129 DKK

Flowerpot w/Saucer, Green/Blue/Brown

Bloomingville står bag denne flotte og unikke urtepotte. Urtepotten er fremstillet af stentøj og er håndlavet, hvilket gør urtepotten unik. Urtepotten har en tilhørende underskål og er ideel til brug både ude og inde. Urtepotten kan dekoreres med årstidens blomster eller kaktusser. Urtepottens look kan variere grundet fremstilling og materiale.

Urtepotten måler 26x24x27 cm. og underskålen har en diameter på 27 cm. og er 7 cm. høj.
699 DKK

Urtepotte m/underskål, blå/brun

Urtepotte med underskål i en brun/blå farve i stentøj. Urtepotten har et flot flot skær i et keramisk design, og er ideel at benytte sammen med andre keramiske urtepotter eller lade den pynte i sig selv. Urtepotten er håndlavet, og den flotte overflade sætter et smukt særpræg på hjemmet.
149 DKK

Vase, brun, stentøj, Ø9xH29

Bloomingville er designeren bag denne vase med et flot retro look. Vasens design er simpelt men er samtidig med til at skabe en detajle i hjemmet udover det sædvanlige. Vasen findes også i en mindre størrelse. Den måler 9 cm i bredden og 29 cm i højden.
149 DKK

Vase, brun, stentøj, Ø5xH15

Flot lille vase fra Bloomingville med et flot retro look, vasen har en sød størrelse som gør at den er nem at placere der hvor der mangler en ekstra lille detajle. Denne vase findes også i en størrelse større i samme flotte design. Vasen måler 15 cm i højden og 5 cm i omkredsen.
49 DKK

Servietring, Multifarvet, Horn

Bloomingville, Servietring, Mulitfarvet, Horn
69 DKK

Open Cuoboard w70xd20xh104

Bloomingville, Reol, Open Cuoboard, Hvid/Kejsertræ.
2.499 DKK

Elegant Chair, Blue w/ Gold

Bloomingville, Stol, Elegant Chair, Blå m. guld.
7.699 DKK

Sit Puf, Bomuld, Rosa Ø70/H38

Bloomingville, Puf, Bomuld, Rosa
2.999 DKK

Pause Sofa, Rosa Bomuld m. ben i røget Eg

Bloomingville, Sofa, Rosa Bomuld/Røget Eg.
12.999 DKK

Kind Puf, Quilted Grå Bomuld m ben i røget ben

Bloomingville, Kind Puf, Grå/Røget Eg.
2.199 DKK

Lysestage, Guld, Aluminium, Ass

Bloomingville, Lysestage, Aluminium, Assorteret
95 DKK

Krukke /Mango Låg, Grå Marmor Ø9xH10

Bloomingville, Krukke m. låg, Grå Marmor.
329 DKK

Tegnestift, Multi farvet, Polyester

Bloomingville, Tegnestifter, Polyester
49 DKK

Fyrfadsstage, grå, glas, Ø7xH4,5

Bloomingville, fyrfadsstage, grå, glas,
49 DKK

Fyrfadsstage, brun, glas, Ø7xH4,5

Bloomingville, fyrfadsstage, brun, glas
49 DKK

Fyrfadsstage, Grøn, Glas

Bloomingville, Fyrfadsstage, Grøn, Glas, 13x11,5cm
149 DKK

Bakke, Grøn, Glas 20x2cm

Bloomingville er designeren bag denne super skønne glasbakke. Bakken er udført i grøn glas, og hver enkelt bakke er håndlavet, hvilket skaber en unik oplevelse for hver enkelt bakke. Den grønne bakke er ideel til at placere en smuk vase på, eller til at benytte til et flot oplæg med en lysestage og/eller en flot dekorationskugle. Den grønne bakke måler 20 cm i omkredsen, og 2 cm i højden.
379 DKK

Lysestage, Grøn, Glas, 7,5cm

Bloomingville, Lysestage, Grøn, Glas, 7,5 cm
169 DKK

Lysestage, Lilla, Glas, 7,5cm

Bloomingville, Lysestage, Lilla, Glas, 7,5cm
169 DKK

Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske vase. Vasens design er enkelt, men den flotte gule og grå farve giver vasen et helt specielt udtryk. Lad vasen pynte i sig selv eller kombiner den med andre vaser eller stager. Pynt vasen med friske blomster eller grene fra haven og skab en hyggelig og rolig atmosfære. Vasen er fremstillet af glas og måler 13,5 cm. i diameteren og er 20 cm. høj.
379 DKK

Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville har lavet denne flotte og specielle vase. Vasen har en flot gul/brunlig farve, som er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære. Lad vasen pynte i sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Pynt vasen med et par enkle grene fra haven og lad vasen sætte det sidste personlige præg på indretningen. Vasen er fremstillet af glas og har en højde på 26 cm. samt en diameter på 19,5 cm.
399 DKK

Vase, Brun, Glas

Bloomingville er designeren bag denne smukke håndlavede vase. Glaskunsten er unik for hver vase, og vasen har et smukt brunt skær. Vasen er ideel at benytte til en buket smukke hvide roser, eller nogle smukke blomster fra haven.

Bloomingville vasen måler 16 cm i omkreds, og 16,5 i højden.
339 DKK

Fyrfadsstage, Brun, Glas

Bloomingville, Fyrfadsstage, Brun, Glas.
129 DKK

Vase, Green Ø16xH22cm

Bloomingville, Vase, Grøn.
307 DKK 439 DKK

Rensdyr, Hvid, Porcelæn

Bloomingville, Rensdyr, Hvid, Porcelæn
199 DKK

Bottle w/Lid, Brown Ø18xH37

Bloomingville, Flaske med låg, Brun.
369 DKK

Pude, Blå, Uld, L60xW40

Bloomingville, Pude, Blå, Uld.
429 DKK

Jewelry Stand, White Marble/ Gold

Bloomingville, Smykkestativ, Hvid marmor/Guld.
369 DKK

Urtepotte, Grå, Ø21/H18

Denne flotte og karakteristiske urtepotte fra Bloomingville er ideel til at pynte både ude og inde. Designet på urtepotten er enkel i sig selv, men har et mønster, som gør vasen rig på detaljer. Lad urtepotten pynte udenfor på terrassen med årstidens blomster eller lad urtepotten pynte med en kaktus eller blomster i stuen. Urtepotten måler 21 cm. i diameteren og er 18 cm. høj.
199 DKK

Fyrfadsstage, Grøn, Glas, Ø7xH7,5

Bloomingville, Fyrfadsstage, Grøn, Glas
69 DKK

Candel Stick, Amber Ø:8,5, H: 16,5

Bloomingville, Lysestage, Amber, Klar.
109 DKK

Vase, Amber, Black, Ø: 12, H: 25

Bloomingville, Vase, Amber, Black.
160 DKK 319 DKK

Candle Stick, Amber, Ø:9, H: 22

Bloomingville, Lysestage, Amber, Gul.
149 DKK

Lysestage, Grå, Glas

Bloomingville, Lysestage, Grå, Glas.
99 DKK

Vase, Bronze, Stentøj, Ø10,5xH10,5

Bloomingville er designeren bag denne flotte bronze/stentøjs vase. Vasen er ideel at benytte sammen med dine yndlings kombinationer i hjemmet, og er med til at bringe det rå skandinaviske look med ind i hjemmet. Vasen måler 10,5 cm i omkredsen og 10,5 cm i højden.
79 DKK

Deco Tiles, Green, 2 ass. W10,5xL10,5

Bloomingville, Deco Tiles, Green 2 farver.
39 DKK

Kind Puf, Quilted Grå Bomuld m ben i Røget Eg

Bloomingville, Kind Puf, Grå/Røget Eg.
2.199 DKK

Flowerpot, Amber/ Black Ø15,5

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske Amber vase. Vasen er i enkelt design, men kombinationen af de sorte og gule farver giver vasen et helt specielt look. Amber vasen er ideel til at bryde den stilrene indretning eller til at skabe liv i stuen eller kontoret. Lad Amber vasen pynte i sig selv eller pynt vasen med nogle rustikke grene. Vasen fra Bloomingville har en diameter på 15,5 cm.
135 DKK 269 DKK

Tæppe, Natur, Søgræs, Ø200cm

Bloomingville, Tæppe, Natur/Søgræs, Ø200 cm.
1.099 DKK