Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bloomingville

Hos Design Affair er vi vilde med Bloomingville. Bloomingville går op i det kreative hjem samt give mulighed for at holde hjemmet i en konstant udvikling og forandring. Bloomingville er en global virksomhed, som går op i god kvalitet og et stilrent design. For Bloomingville er det en passion at skabe varme og intimitet i hjemmet.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Krukke m/låg, Brun, Stentøj, Ø11xH9

Dekorativ krukke m. låg fra Bloomingville. Krukken er ideel at benytte til opbevaring af fine sager, eller blot til at pynte i en vindueskarm eller på stuebordet. Den fine krukke måler 11 cm i omkredsen og 12,5 cm i højden.
99 DKK

Paula Tallerken, Brun, Stentøj, L23,5xW12,5

Bloomingville er designeren bag denne fine Paula Tallerken. Paula tallerkenen er ideel at benytte til yndefuld opbevaring, eller som en lille bakke med dine yndlingssager på. Bakken måler 23,5 cm i længden og 12,5 cm i bredden.
119 DKK

Bloomingville Champagne Glas Klar

Søde champagneglas fra Bloomingville, med en yndefuld guldkant. Champagneglassene er ideelle at have stående fremme på barbordet, eller til smuk pynt i dit glasskab. Glasset måler 9 cm i omkredsen og 12,5 cm i højden.
99 DKK

Bloomingville Deco Peacock Guld

Bloomingville er designeren bag denne søde deco peacock, guld fugl. Her er en unik måde at sætte et personligt særpræg på dit hjem, og tilføje ekstra charme og exclusivitet. Den fine guldfugl måler 14 cm i længden, 9 cm i højden.
149 DKK

Isspand, Klar, Glas, Ø12xH13,50

Bloomingville er designeren bag denne dekorative isspand, som vil pynte på ethvert barbord. Den fine isspand måler 12 cm i omkredsen og 13,5 cm i højden.
149 DKK

Krukke m/Låg, Hvid, Stentøj

Dekorativt påskepynt, benyt den til dekoration i påsketiden. Fyld den med en fin påskeoverraskelse, fx med et malet æg i. Eller andre sjove ting. Den fine krukke måler 10 cm i højden og 8 cm i bredden.
89 DKK

Vase, Hvid, Stentøj, Ø10/H15

Vase fra Bloomingville i hvid stentøj, rigtigt sød i påsketiden til at sprede hygge og glæde, put evt. en lille troldegren i vasen. Vasen måler 10 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
89 DKK

Vase, Hvid, Stentøj, Lille H11/Ø8

Bloomingville er designeren bag denne fine hvide stentøjsvase. Vasen er ideel at benytte til at pynte fint i påsketiden. Vasen måler 11 cm i højen og 8 cm i diameteren.
79 DKK

Kurv, Natur, Søgræs, Stor

Bloomingville, Kurv, Natur, Søgræs, Stor
229 DKK

Kurv, Natur, Søgræs, Lille

Bloomingville, Kurv, Natur, Søgræs, Lille
149 DKK

Jar w/lid, grey, large

Bloomingville, Krukke med låg, Stor.
139 DKK

Bloomingville Bakke Natur Bambus

Bloomingville er designeren bag denne flotte bakke udført i natur bambus. Bambus bakken passer ideelt til små opbevaringer, til fx badeværelsestilbehør, i køkkenet - eller blot til et lille oplæg i en krog af stuen. Bakken måler 49 cm i længden, 8 cm i højden og 34 cm i bredden.
239 DKK

Lanterne m/glas, Natur, Rattan

Bloomingville, Lanterne m. glas, Natur, Rattan.
219 DKK

Bloomingville Rumdeler Bambus

Bloomingville Rumdeler i flot Natur Bambus. Rumdeleren har et flot og enkelt design. Brug rumdeleren til at skabe din egen hyggekrog enten i stuen eller i et værelse. Rumdeleren er også ideel som dekoration i sig selv og kan pyntes med et tæppe eller lammeskind. Rumdeleren fra Bloomingville måler 120x130 cm.
2.299 DKK

Kurv, Natur, Vandhyacint

Bloomingville, Kurv, Natur, Vandhyacint.
479 DKK

Bloomingville, Lounge Chair, Guld Metal.

Bloomingville har lavet denne skønne lounge chair. Stolen er fremstillet af metal og guld lakeret, hvilket giver lounge chairen et helt specielt og elegant look. Lounge Chairen fra Bloomingville har utallige af anvendelsesmuligheder og er både ideel i soveværelse, værelse og stue. Placer stolen i et hjørne og skab en hyggelig krog og en skøn atmosfære. Pynt eventuelt Lounge Chairen med en pude eller lad den pynte i sig selv. Lounge Chairen måler 70x60 cm. og er 70 cm. høj. Selv sædet på stolen måler 56x38 cm.
2.999 DKK

Bloomingville Kaktus Grøn

Bloomingville er designeren bag disse fine kaktusser. De fine kaktusser kan bruges i en dekorativ med grønne planter eller brug dem alene. De fine kaktusser er i to størrelser. Den ene måler 13 cm i længden og 23 cm i højden. Den anden måler 16,5 cm i længden og 17 cm i højden.
119 DKK

Vase, Brown/Green Ø15xH31

Flot stentøjsvase fra Bloomingville. Stentøjsvasen har et unikt design, og er en inspiration i sig selv. Kombiner vasen med andet lækkert stentøj, eller lad stå for sig selv. Vasen er udført i stentøj og måler 15 cm. i omkredsen og 31 cm. i højden.
329 DKK

Bloomingville Fyrfadsstage/Krukker, Stentøj

Små søde fyrfadsstager/urtepotter fra Bloomingville i et flot retro look. Disse smukke fyrfadsstager kan bruges til fyrfadslys, men er også idelle at plante små kaktusser aller andet i. De er udført i stentøj og sælges assorteret. Stagerne måler 7 cm i omkredsen, og er 6,5 cm i højden.
49 DKK

Bloomingville Dekorationskugler Brun/Grøn/Karry

Bloomingville Dekorationskugler er ideel til at sætte det sidste personlige præg på indretningen. Kuglerne er farverrige og kan let puste liv i en ellers stilren indretning. Anvend dekorationskuglerne i kombination med andre stager eller vaser og skab en hyggelig stemning i stuen eller kontoret. Dekorationskuglerne fra Bloomingville fås i flere forskellige farver og er fremstillet af stentøj. Kuglerne har en diameter på 9 cm. og vil varierer i udseende, idet de er håndlavet.
69 DKK

Bloomingville Deko Kugler Hvid/Blå/Grøn/Brun/Karry

Bloomingville Dekorationskugler er ideel til at sætte det sidste personlige præg på indretningen. Kuglerne er farverrige og kan let puste liv i en ellers stilren indretning. Anvend dekorationskuglerne i kombination med andre stager eller vaser og skab en hyggelig stemning i stuen eller kontoret. Dekorationskuglerne fra Bloomingville fås i flere forskellige farver og er fremstillet af stentøj. Kuglerne har en diameter på 7,5 cm. og vil varierer i udseende, idet de er håndlavet.
59 DKK

Uro, Brun stentøj

Bloomingville, Uro, Brun, Stentøj, Ø8xL70 cm
199 DKK

Noir Krukke m/låg, sort, stentøj

Bloomingville, Noir Krukke, sort, stentøj
119 DKK

Noir Krukke m/låg, sort, stentøj

Bloomingville, Noir Krukke, stentøj
89 DKK

Urtepotteskjuler, Grøn, Stentøj, Ø10xH9

Bloomingville er designeren bag denne flotte rustikke vase. Vasen er ideel at benytte med andre vaser, eller sammen med en flot lysestage. Urtepotteskjuleren måler 10 cm i omkredsen og 9 cm i højden og er udført i keramik.
69 DKK

Vase, Grøn, Stentøj, Ø10/H10,5

Bloomingville, Vase, Grøn, Stentøj
40 DKK 79 DKK

Urtepotteskjuler, brun, stentøj, Ø15/H15

Bloomingville er designeren bag denne flotte urtepotteskjuler. Urtepotteskjuleren er håndlavet og den smukke glaserede overflade er ideel til at kombinere med dine smukke designs i hjemmet. Bloomingville urtepotteskjuler i brun stentøj måler 15 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
129 DKK

Vase, brun, stentøj, Ø9xH29

Bloomingville er designeren bag denne vase med et flot retro look. Vasens design er simpelt men er samtidig med til at skabe en detajle i hjemmet udover det sædvanlige. Vasen findes også i en mindre størrelse. Den måler 9 cm i bredden og 29 cm i højden.
149 DKK

Vase, brun, stentøj, Ø5xH15

Flot lille vase fra Bloomingville med et flot retro look, vasen har en sød størrelse som gør at den er nem at placere der hvor der mangler en ekstra lille detajle. Denne vase findes også i en størrelse større i samme flotte design. Vasen måler 15 cm i højden og 5 cm i omkredsen.
49 DKK

Servietring, Multifarvet, Horn

Bloomingville, Servietring, Mulitfarvet, Horn
69 DKK

Bloomingville Open Cuoboard

Bloomingville står bag denne flotte og specielle reol. Denne reol fra Bloomingville er fremstillet af kejsertræ og med hvid baggrund. Reolen har mange rum, som er i forskellige størrelser. Kombinationen af kejsertræet og designet med de mange rum giver reolen et helt specielt og detaljerigt look. Reolen fra Bloomingville er både ideel i kontor, værelse såvel som stue. Reolen måler 70x20 cm. og er 104 cm. høj.
2.499 DKK

Bloomingville, Puf, Bomuld, Rosa

Bloomingville har lavet denne enkle og farverige puf. Puffen er fremstillet af bomuld og har en flot rosa farve. Puffen er ideel både i værelse, stue og kontor og kan med fordel kombineres med andre møbler. Puffen kan både bruges som fodskammel i kombination med sofa eller lænestol, men er også ideel som en ekstra siddeplads. Puffen har en diameter på 70 cm. og er 38 cm. høj.
2.999 DKK

Bloomingville, Sofa, Rosa Bomuld/Røget Eg.

Bloomingville står bag denne smukke og farverige sofa. Sofaen er fremstillet i bomuld i en flot rosa farve og har dertil ben, som er fremstillet af røget egetræ. Kombinationen af den rosa farve og det flotte træ giver sofaen et helt specielt look, som er ideel til bryde den stilrene indretning eller tilføre farve i rummet. Sofaen kan både pynte i sig selv eller kombineres med puder og tæpper. Sofaen er 76 cm. høj og måler 90x208 cm. OBS OBS OBS Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
12.999 DKK

Bloomingville Kind Puf Quilted Grå Bomuld/Røget Eg

Bloomingville Kind Puf er en skøn puf i et enkelt og flot design. Puffen har en flot grå farve og benene er fremstillet i røget egetræ. Puffens enkle design og neutrale farver er ideel til de fleste indretninger. Placer puffen i forbindelse med en lænestol eller en sofa. Puffen er fremstillet bomuld, polyester og røget eg. Puffen har en diameter på 52 cm. og er 44 cm. høj.
2.199 DKK

Lysestage, Guld, Aluminium, Ass

Bloomingville, Lysestage, Aluminium, Assorteret
95 DKK

Krukke /Mango Låg, Grå Marmor Ø9xH10

Bloomingville, Krukke m. låg, Grå Marmor.
329 DKK

Tegnestift, Multi farvet, Polyester

Bloomingville, Tegnestifter, Polyester
49 DKK

Bloomingville, fyrfadsstage, Brun Glas

Smuk og feminin fyrfadsstage fra bloomingville udført i brun glas. Fyrfadsstagen er ideel til at skabe ekstra hygge, eller til at tilføje en ekstra detajle. Hvis man er helt vild med glas, er disse klart et must! De skinner super flot med fyrfadslyset i. Fyrfadsstagen måler 7 cm i omkredsen og 4,5 cm i højden.
49 DKK

Bloomingville, Fyrfadsstage, Grøn, Glas

Smuk fyrfadsstage fra Bloomingville. Den smukke grønne farve og et fyrfadslys er med til at skabe et smukt skær. Fyrfadsstagen er velegnet til at stå ude på terrassen på de sene sommeraftener, eller til at kombinere med dine andre yndlingsstager. Fyrfadsstagen måler 13x11,5 cm.
149 DKK

Bloomingville Bakke Grøn Glas

Bloomingville er designeren bag denne super skønne glasbakke. Bakken er udført i grøn glas, og hver enkelt bakke er håndlavet, hvilket skaber en unik oplevelse for hver enkelt bakke. Den grønne bakke er ideel til at placere en smuk vase på, eller til at benytte til et flot oplæg med en lysestage og/eller en flot dekorationskugle. Den grønne bakke måler 20 cm i omkredsen, og 2 cm i højden.
379 DKK

Lysestage, Lilla, Glas, 7,5cm

Bloomingville, Lysestage, Lilla, Glas, 7,5cm
169 DKK

Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske vase. Vasens design er enkelt, men den flotte gule og grå farve giver vasen et helt specielt udtryk. Lad vasen pynte i sig selv eller kombiner den med andre vaser eller stager. Pynt vasen med friske blomster eller grene fra haven og skab en hyggelig og rolig atmosfære. Vasen er fremstillet af glas og måler 13,5 cm. i diameteren og er 20 cm. høj.
379 DKK

Vase, Amber/Smokey Grey

Bloomingville har lavet denne flotte og specielle vase. Vasen har en flot gul/brunlig farve, som er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære. Lad vasen pynte i sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Pynt vasen med et par enkle grene fra haven og lad vasen sætte det sidste personlige præg på indretningen. Vasen er fremstillet af glas og har en højde på 26 cm. samt en diameter på 19,5 cm.
399 DKK

Vase, Brun, Glas

Bloomingville er designeren bag denne smukke håndlavede vase. Glaskunsten er unik for hver vase, og vasen har et smukt brunt skær. Vasen er ideel at benytte til en buket smukke hvide roser, eller nogle smukke blomster fra haven.

Bloomingville vasen måler 16 cm i omkreds, og 16,5 i højden.
339 DKK

Bloomingville, Fyrfadsstage, Brun, Glas.

Bloomingville har lavet denne fine og specielle fyrfadsstage. Fyrfadsstagen er fremstillet af glas, som giver stagen dens helt unikke og detaljerige udseende. Fyrfadsstagen er ideel til at skabe en hyggelig stemning samt liv i et ellers stilrent og moderne hjem. Fyrfadsstagen brunlige farve i glasset spreder den hyggelige stemning, når det levende lys reflektere i glasset. Fyrfadsstagen måler 10 cm. i diameteren og 10,5 cm. i højden.
129 DKK

Vase, Green Ø16xH22cm

Bloomingville, Vase, Grøn.
307 DKK 439 DKK

Rensdyr, Hvid, Porcelæn

Bloomingville, Rensdyr, Hvid, Porcelæn
199 DKK

Bloomingville Flaske Brun

Bloomingville står bag denne flaske med låg. Flasken har en brunlig farve og har tilhørende låg. Flasken er både ideel til at pynte både i køkken og stue. Brug flasken som opbevaring eller lad den indgå, som en del af indretningen. Pynt flasken med blomster eller grene eller pyntesten. Flasken er fremstillet af glas og har en diameter på 18 cm. og er 37 cm. høj.
369 DKK

Pude, Blå, Uld, L60xW40

Bloomingville, Pude, Blå, Uld.
429 DKK

Jewelry Stand, White Marble/ Gold

Bloomingville, Smykkestativ, Hvid marmor/Guld.
369 DKK

Bloomingville, Fyrfadstage, Grøn, Glas

Bloomingville er designeren bag denne flotte fyrfadstage i grøn glas. Fyrfadstagen er super smuk at kombinere i sin enkelthed sammen med andre smukke stager, eller super flot at kombinere sammen med en grøn plante. Fyrfadstagen måler 7 cm i omkredsen og 7,5 cm i højden.
69 DKK

Bloomingville Lysestage Amber Klar

Lysestage fra Bloomingville i klar amber. Lysestagen måler 16,5cm i højden 8,5cm i diameter
55 DKK 109 DKK

Vase, Amber, Black, Ø: 12, H: 25

Bloomingville, Vase, Amber, Black.
160 DKK 319 DKK

Vase, Bronze, Stentøj, Ø10,5xH10,5

Bloomingville er designeren bag denne flotte bronze/stentøjs vase. Vasen er ideel at benytte sammen med dine yndlings kombinationer i hjemmet, og er med til at bringe det rå skandinaviske look med ind i hjemmet. Vasen måler 10,5 cm i omkredsen og 10,5 cm i højden.
79 DKK

Bloomingville Deco Tiles Green

Meget smukke og dekorative stentøjfliser fra Bloomingville. Stentøjfliserne kan bruges såvel inde som ude, fx i et kreativt plantehjørne ved terrassen De er også velegnede som bordskånere, eller kakler hvor man kan placere varme ting på. Benyt dem på badeværelset eller i køkkenet. Eller brug fliserne som dekoration hvor du synes de pynter i dit hjem. Fliserne måler 10 cm. i bredden og 10,5 cm. i højden.
39 DKK

Bloomingville, Kind Puf, Grå/Røget Eg.

Bloomingville Kind Puf er en skøn puf i et enkelt og flot design. Puffen har en flot grå farve og benene er fremstillet i røget egetræ. Puffens enkle design og neutrale farver er ideel til de fleste indretninger. Placer puffen i forbindelse med en lænestol eller en sofa. Puffen er fremstillet bomuld, polyester og røget eg. Puffen har en diameter på 52 cm. og er 44 cm. høj.
2.199 DKK

Bloomingville Krukke Amber/ Black Ø15,5

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske Amber vase. Vasen er i enkelt design, men kombinationen af de sorte og gule farver giver vasen et helt specielt look. Amber vasen er ideel til at bryde den stilrene indretning eller til at skabe liv i stuen eller kontoret. Lad Amber vasen pynte i sig selv eller pynt vasen med nogle rustikke grene. Vasen fra Bloomingville har en diameter på 15,5 cm.
135 DKK 269 DKK

Filter by:

Ryd alle
Min: 39 DKK Max: 12.999 DKK
kr.39 kr.12999