Fri fragt over 499,- / Fragt fra 39,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Velkommen til Design Affair!
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bakker

Bakker og lysfade kan du anvende til mange smukke udstillinger. Hos Design Affair indretter vi ofte stilleben på bakker, lysfade og spejle, som giver et smukt og roligt udtryk. Bakker og lysfade har flere anvendelsesmuligheder, da de også kan bruges til opbevaring af cremer og parfumer på badeværelset. Hos Design Affair finder du et bredt udvalg af bakker og lysfade, i flere forskellige former og materialer. Har du et rundt bord, kan du med runde bakker lave en smuk opsætning med vaser og lysestager og stadig få et rent udtryk.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Crystal Version, PANAMA TRAY

Reflections er designeren bag denne helt utrolige bakke. Bakken kan med fordel benyttes til at sætte en flot messingstage på, en vase med blomster eller noget helt tredje. Den flotte bakke måler 40 cm i længden, 8,1 cm i højden og 26 cm i diameteren.
3.649 DKK

Bakke, Krystal 30x15

Margit Brandt er designeren bag denne fine krystal bakke, bakken er ideel at benytte til opbevaring af smykker eller til sæber på badeværelset. Den fine bakke måler 30x15 cm.
149 DKK

Bakke, 30x12, Grøn marmor

Sød marmorbakke, ideel til opbevaring af badeværelsestilbehør, eller til fine pynteting til at stå på sofabordet eller i vindueskarmen. Den fine marmorbakke måler 30x12 cm, og er i grøn marmor.
199 DKK

Bakke, 30x12, Hvid Marmor

Sød marmorbakke, ideel til opbevaring af badeværelsestilbehør, eller til fine pynteting til at stå på sofabordet eller i vindueskarmen. Den fine marmorbakke måler 30x12 cm, og er i hvid marmor.
199 DKK

Tray oval mirror "Closed eyes" Gold 29x16

Spejlbakke fra Miss Etoile med motivet "closed eyes". Brug spejlbakken til dekoration eller opbevaring, hvor spejlet giver et lækkert udtryk. Mål: 29x16cm
229 DKK

Tray oval mirror "Lets m memories", Silver

Spejlbakke fra Miss Etoile med teksten "let's make memories". Dekorer med fine lys eller vaser, hvor spejlet giver et lækkert udtryk. Mål: 48x18cm
329 DKK

Bakke Hailey, Natur, H6/Ø4

Rustik severingsbakke i teak fra Muubs. Brug både bakken som dekoration eller til severing. Bakken passer også perfekt som frugtfad, som dekoration på spisebordet.
649 DKK

Tray, Laquer, Black, 43x14

Flot lakeret bakke fra Miss Étoile. Bakken måler 43x14 cm, og den aflange facon gør den ideel at bruge til diverse opbevaring. Bl.a. af sæber på badeværelset, krydderier i køkkenet eller pyntesager i stuen.
249 DKK

Round tray 40x5 cm, antigue gold, small

Sød og inspirerende bakke fra Cozy Room. Perfekt serveringsbakke til champagne glas ved gæsternes ankomst. Kan også bruges som dekorationer med blandt andet lysestager og vaser. Bakken måler 40x5 cm.
329 DKK

Serving tray, ash wood, black

Flot serveringsbakke fra Nordal med håndtag i siderne fremstillet af asketræ. Den fine bakke er smuk at bruge når i spiser ude på terrassen om sommeren, eller til at sætte smukke champagneglas på ved særlige begivenheder. Bakken måler 36x51 cm og er i farven sort.
549 DKK

Square tray, greenish patina, brass

Nordal er designeren bag dette fine og dekorative fad med mange anvendelsesmuligheder. Fadet er ideelt at benytte til lysestager, vaser eller andet. Det fine fad fra Nordal måler 15x30 cm, og er her i farven cover med et flot patina finish.
179 DKK

Bakke, Display, zink, 38x30 cm, H65

Flot og inspirerende display bakke fra Nicolas Vahé. Bakken er ideel til at vise dit køkkengrej frem, eller dine inspirerende salte og olier fra bl.a. Nicolas Vahé. Denne display bakke er fremstillet i zink, det giver den et råt udtryk. Display bakken er dekorativ i ethvert køkken, og kan også benyttes til udstilling af diverse dekorationer. Displaybakken måler 38x30 cm, og har en højde på 65 cm.
949 DKK

Hotel Bakke Regina Teak, Teak, L45xW40xH6

Muubs Hotel Bakke Regina, genbrugs teak. Muubs Hotel Bakke Regina er perfekt hvis man mangler en bakke til morgenmad på sengen eller til andet servering. Den er også nyttig i skuffer eller skabe til at inddele din ting.

Materialet er genbrugs teak.

Mål: L:45 B:40 H:6
599 DKK

Fad, Frost sort, 100% Fajance

Med dette fad fra Meraki har du mulighed for at sætte et særpræg på hjemmet. Fadet har en flot glaceret overflade, som skaber en god kontrast. Bakken er ideel at benytte til opbevaring af dine cremer, parfumer og makeup på badeværelset. Det skaber et flot look, og får rummet til at se mindre rodet ud. Fadet har en diameter på 25 cm, og 3 cm i højden.
169 DKK

Bakke, 30x20x3,5

Meraki Bakke fremstillet i pulveriseret sten og resin. Ideel til opbevaring af yndlings produkterne på badeværelset. Stenen har et råt og enkel udtryk, som passer godt ind i den skandinaviske og moderne indretning. Meraki bakken måler 30x20 cm. og er måler 3,5 cm. i højden.
119 DKK

Bakke, 30x30x3,5

Meraki Bakke fremstillet i pulveriseret sten og resin. Ideel til opbevaring af yndlings produkterne på badeværelset. Stenen har et råt og enkel udtryk, som passer godt ind i den skandinaviske og moderne indretning. Meraki bakken måler 30x30 cm. og er måler 3,5 cm. i højden. Meraki bakken fås i en mindre udgave, som måler 30x20 cm.
159 DKK

Sort bakke

Louise Smærup er designeren bag denne enkle og stilrene bakke. Bakken er rig på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Anvend bakken som serveringsbakke eller som en dekoration på sofabordet eller spisebordet. Pynt bakken med blomster, vaser eller stager og lad den indgå som en del af indretning. Bakken fra Louise Smærup er også ideel i kombination med Twistpufferne som et sofabord eller hjørnebord. Bakken fra Louise Smærup er fremstillet af rå jern, som er lakeret mat i en flot sort farve. Bakken måler 52 cm. i diameteren og er 3 cm. i højden.
899 DKK

Metal Tray 100% copper copper/rose 17x17x4,5

Louise Roe er designeren bag denne smukke og karakteristiske bakke. Bakken har et enkelt design med dens runde form og kombinationen mellem den rosa farve og gyldne ydre giver bakken et karakteristisk look. Anvend bakken til servering af lækre snacks til en hyggestund i sofaen eller servering af tilbehør på middagsbordet. Bakken er også ideel som dekoration i sig selv eller kombination med andre vaser eller stager. Bakken fra Louise Roe er fremstillet af kobber og måler 17x17 cm. i diameteren og har en højde på 4,5 cm.
275 DKK 549 DKK

Metal Tray 100% copper copper/grey 17x17x4,5

Louise Roe er designeren bag denne smukke og karakteristiske bakke. Bakken har et enkelt design med dens runde form og kombinationen mellem den grå farve og gyldne ydre giver bakken et karakteristisk look. Anvend bakken til servering af lækre snacks til en hyggestund i sofaen eller servering af tilbehør på middagsbordet. Bakken er også ideel som dekoration i sig selv eller kombination med andre vaser eller stager. Bakken fra Louise Roe er fremstillet af kobber og måler 17x17 cm. i diameteren og har en højde på 4,5 cm.
275 DKK 549 DKK

Bakke, Opbevaring, 25,5x9,5x5

Denne bakke fra House Doctor har et meget enkelt design i form af bakkens gennemsigtige look samt skarpe og enkle form. Bakken fra House Doctor har utallige anvendelsesmuligheder, idet bakken både kan bruges til opbevaring af småting i kontoret eller til dekoration på sofabordet eller i en vindueskarm. Bakken fra House Doctor måler 25,5x9,5 cm og er 5 cm. høj.
89 DKK

Bakke m. spejl, Ø35, sort

H Skjalm P er firmaet bag denne skønne bakke, som er stilren og enkel i designet. Bakkens indre er mørkt spejl, som giver et flot udtryk, når du udsmykker bakken. Anvend bakken på sofabordet, middagsbordet eller reolen og opstil din egen oase af vase, stager og andre nipsting. Bakken skaber personlighed og giver samtidig et stilrent og moderne udtryk. Bakken måler 35 cm. i diameteren.
339 DKK

Bakke m spejl Ø35 tupe

Bakke m. spejloverflade fra H. Skjalm P. Bakken er udført i sort med en spejloverflade i Tupe. Spejlbakken er rig på anvendelsesmuligheder. Benyt den fx til dekorationer, med krystal, lysestager eller små planter. Spejlbakken sætter et ekstra twist på dekorationen på sofabordet, vindueskarmen eller kommoden i gangen. Kun fatasien sætter grænser. H. Skjalm P. Spejlbakke har en omkreds på 35 cm.
339 DKK

Bakke, Natur, Bambus, L49xH8xW34cm

Bloomingville er designeren bag denne flotte bakke udført i natur bambus. Bambus bakken passer ideelt til små opbevaringer, til fx badeværelsestilbehør, i køkkenet - eller blot til et lille oplæg i en krog af stuen. Bakken måler 49 cm i længden, 8 cm i højden og 34 cm i bredden.
239 DKK

Bakke antik guld Ø41

Super fin og dekorativ bakke der kan benyttes til mange forskellige dekorationer, med fx. lysestager, fyrfadslys, eller en lille vase med smukke blomster. Bakken måler 41 cm i omkring.
299 DKK

Bakke, Grøn, Glas 20x2cm

Bloomingville er designeren bag denne super skønne glasbakke. Bakken er udført i grøn glas, og hver enkelt bakke er håndlavet, hvilket skaber en unik oplevelse for hver enkelt bakke. Den grønne bakke er ideel til at placere en smuk vase på, eller til at benytte til et flot oplæg med en lysestage og/eller en flot dekorationskugle. Den grønne bakke måler 20 cm i omkredsen, og 2 cm i højden.
379 DKK

Bakke marmor, 40x22 cm, grå

Flot og dekorativ marmorbakke fra Bahneandco. Den fine Marmorbakke er rig på anvendelsesmuligheder, benyt den til fine dekorationer med en lysestage, en vase eller en Jelly fish. Det er kun fantasien der sætter grænser med den fine marmorbakke. Bakken måler 40x22 cm, og er her udført i grå marmor.
299 DKK

Tray, L33,2xW16,6xH1,9, Raisin

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en halv cirkel, som er lavet i en mørk lilla og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 33,2x16,6 cm. og er 1,9 cm. i højden.
175 DKK 349 DKK

Tray 10,8x10,8xH1,9 quarter circle, Fawn

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en kvart cirkel, som er lavet i en lys rosa og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 10,8x10,8 cm. og er 1,9 cm. i højden.
75 DKK 149 DKK

Tray 10,8x10,8xH1,9, Deep Forest

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en kvart cirkel, som er lavet i en flot grøn farve og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 10,8x10,8 cm. og er 1,9 cm. i højden.
75 DKK 149 DKK

Tray, L10,8xW10,8/xH1,9, Gold/Brass

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken er udført i en flot guld farve som er med til at skabe en unik atmosfære, og sætte særpræg på dit hjem. Bakken kan også benyttes på hjørnet på dit make-up bord, i vindueskarmen eller lige hvor du synes. Bakken her måler 10,8 x10,8 cm. og er 1,9 cm. i højden.
100 DKK 199 DKK

Tray 21,6x10,8x1,9 half circle, gold/brass

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en halv cirkel, som er lavet i en flot guld farve og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 21,6x10,8 cm. og er 1,9 cm. i højden.
175 DKK 349 DKK

Tray 16x16xH1,9 quarter circle, gold/brass

AYTM har lavet denne bakke som en del af Unity-serien, som består af en masse forskellige bakker, som kan kombineres på kryds og tværs. Bakken som ses her er en kvart cirkel, som er lavet i guld og er ideel til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Bakken her måler 16x16 cm. og er 1,9 cm. i højden.
175 DKK 349 DKK

Square tray L35xW35xH3, Walnut

AYTM har lavet denne bakke, som er fremstillet af valnøddetræ. Bakken er rig på anvendelsesmuligheder, da bakken både kan bruges alene eller i kombination med de tilhørende bakker. Skab din helt egen personlige bakke ved at anvende bakken i kombination med de andre bakker fra AYTM, som passer til bakken. Bakken fås i to størrelser og ses her i den mindste, som måler 35x35 cm. og har en højde på 3 cm.
199 DKK 399 DKK

Mirror tray 12,5x30,5xH1,5, short, Fawn

Super flot bakke fra AYTM udført i en rosa farve med spejlflade. Bakken kan fx benyttes til dekorationer med stearinlys eller til at organisere dine yndlingssmykker med et særpræg. Bakken findes i to størrelser, denne størrelse måler12,5x30,5 cm, og den er 1,5 cm høj.
275 DKK 549 DKK

Mirror tray 12,5x30,5xH1,5 Short, Phantom

Super flot bakke fra AYTM udført i sort med en spejlflade. Bakken kan fx benyttes til dekorationer med stearinlys eller til at organisere dine yndlingssmykker med et særpræg. Bakken findes i to størrelser, denne størrelse måler 12,5x30 og er 1,5 cm høj.
275 DKK 549 DKK

Filter by:

Ryd alle
Min: 75 DKK Max: 3.649 DKK
kr.75 kr.3649