Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bænke

Bænke i indretningen er både en praktisk løsning, og giver boligindretningen et enkelt og let udtryk. Bænke er praktiske i entréen eller mellemgangen, som en ekstra siddeplads eller til opbevaring. Du kan også bruge en bænk i soveværelset, forenden af sengen, som giver rummet en smuk helhed. Du finder bænke til entréen, til spisebordet, til badeværelset eller soveværelset.Find den bænk der passer til din bolig her, fra mærker som House Doctor, Norman Copenhagen. Har du set en bænk på vores Instagram, Facebook eller i butikken, kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med at bestille den hjem. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Normann Copenhagen ACE Sofa Velour

Normann Copenhagen er firmaet bag denne lækre sofa. Sofaen er fremstillet i velour og i en flot lysegrå farve. Kombinationen mellem den lysegrå farve og det bløde velour giver sofaen et stilfuldt og eksklusivt look. Ace Sofaen fra Normann Copenhagen er ideel til at skabe det sidste personlige twist i indretningen. Ace Sofaen er også perfekt for dig, som elsker det stilrene udtryk, men blot ønsker at sætte dit eget præg på indretningen. Ace Sofaen kan både pynte i sig selv, men kan også med fordel kombineres med et pude eller tæppe og skabe en hyggelig og rolig stemning i rummet. Ace Sofaen fra Normann Copenhagen måler 145x75 cm. og er 81 cm. i højden. Selve sædet er 41 cm. i højden. Sofaen har en samlet vægt på 26,4 kg. BEMÆRK: Sofaen ser mørkere ud på billedet!
8.999 DKK

Bænk Manhattan, Beton, 42,5x35x140

Muubs er designeren bag denne flotte rustikke bænk. Bænken er udført i beton og velegnet til brug både ude og inde. Det minimalistiske udtryk, samt det maskuline look, er med til at bringe det skandinaviske rå med ind i hjemmet. Bænken måler 42,5 cm i bredden, 35 cm i højden og 140 cm i længden. OBS! Ved denne vare tilkommer der specialfragt
2.999 DKK

Bænk, Addition, Læder, 120x36x46

House Doctor, Addition, Bænk, Læder
7.799 DKK

House Doctor, Daybed, Addition, Læder.

House Doctor Addition Daybed er en lækker daybed, som står på en bund af galvaniseret rør, som bærer en lækker madras i bøffel læder. Kombinationen mellem de galvaniserede rør og bøffel læderet giver et ekslusivt look, men tilfører også rummet et industrielt og rustiskt udtryk. House Doctor Addition kan placeres i stue såvel som soveværelse. House Doctor Addition kan både stå som den er eller dekoreres med tæpper og puder. House Doctor Addition fås også som bænk. Daybeden måler180x70 cm. og madrassen er ca. 11 cm. tyk hvoraf 3,5 cm. er træ. OBS OBS OBS Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
12.999 DKK

Bænk & Tøjstativ, Sort, 150x40x160 cm

House Doctor, Tøjstativ m. bænk, Sort.
5.699 DKK