Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Vaser & skåle

Vaser & skåle

Vaser og skåle er både praktiske, men også ideelle når du skal skabe den perfekte stemning i hjemmet. Hos Design Affair finder du et bredt udvalg af vaser og skåle om end du er på jagt efter de praktiske skåle til servering af dine yndlings favoritter eller på jagt efter vasen, som skal give det sidste til indretningen i stuen, så er du landet det rigtige sted. De mange vaser og skåle er nøje udvalgt hos vores leverandører, hvor vi har udpeget vores favoritter. Blandt vores leverandører finder du House Doctor, som har lavet vaser i mange forskellige former og design. Her finder du både vaser til den helt stilrene indretning, men også til den mere kreative og farverige indretning. Når det kommer til skålene har House Doctor også her lavet fine sager. Tag for eksempel et kig på deres fine serie Rustic, som er en serie af tallerkner og skåle i forskel-lige størrelser. Serien er fremstillet af keramik, som giver skålene og tallerknerne et helt unikt og smukt look. Skålene er både, at finde i de helt små til tapasanretninger eller andre små snacks, men også i en størrelse som er ideel til morgenmad eller andre større serveringer.

I den mere klassiske og stilrene linje finder du leverandører som Frederik Bagger. Her finder du de fineste skåle lavet af krystalglas. Skålene kan bådes anvendes til servering af små lækkerier, men også som en lille vase for at skabe et twist i den stilrene indretning. Hvis du synes der mang-ler farve og liv i indretning, så er vaserne fra Bloomingville værd, at tage et kig på. Her finder du vaser, som har skønne farver, mønstrer og et unikt look, da de fleste af vaserne er fremstillet af keramik, som giver hver enkle vase sit eget udtryk. Kombiner vaserne med andre vaser eller sta-ger og skab en hyggelig og personlig stemning i rummet.

Hos Design Affair finder du altså alt fra de klassiske vaser til keramik og metalvaser. Så om end du er på jagt efter den klassiske blomstervase, de perfekte morgenmadskåle, en keramikvase eller den lidt specielle metalvase, så skulle der være mulighed for, at finde det her hos os enten i butik-ken eller her på webshoppen.

MÆRKER