Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Tæpper & plaider

Tæpper og plaider er sammen med puder og nips en klar nødvendighed, når du skal skabe en hyg-gelig og varm stemning i hjemmet. Hos Design Affair finder du tæpper og plaider i mange for-skellige varianter, som alle er ideelle til at sprede hygge og varme i dit hjem. Tæpper og plaider skaber ikke kun en hyggelig og varm stemning i hjemmet, men får også dit hjem til at fremstå stilfuldt og personligt. Når det kommer til indretning er vi alle forskellige og netop derfor har vi udvalgt vores tæpper og plaider, så der er noget at finde for en hver smag.

Vores tæpper og plaider er udvalgt hos vores leverandører ud fra kvalitet, design og farve, hvor vi har bragt vores favoritter med hjem til butikken. Tag for eksempel Normann Copenhagen, som har lavet en plaid i den blødeste kvalitet og i de skønneste farver. Lad plaiden pynte henover sofaen, så den både giver et stilfuldt og hyggeligt udtryk, men også ligger klar til de kolde og mørke afte-ner. Mangler du derimod noget til at fylde det tomme gulv i gangen eller stuen med, så er vores tæpper fra By Nord og Muubs helt sikkert et kig værd. Her finder du tæpper i flere forskellige far-ver, former og materialer. Der er både aflange tæpper med en længde på to meter, som er ideel til den lange gang, hvor der mangler lidt stemning og hygge. Er du mere til det stilrene, men allige-vel klar på et twist, så er vores tæpper fra Bungalow en god mulighed – her får du tæpper i flere længder, men i sorte og hvide farver, som er lavet i flot og detaljefyldt mønster.

Hos os finder du alt fra de velkendte og klassiske plaider og tæpper til de mere anderledes, detal-jerige og farverige plaider og tæpper. Om du er på udkig efter en skøn og varm plaid til sofaen til de kolde og mørke efterårsaftener eller om du er ude efter det perfekte tæppe til stuen, så står vi klar med gode råd og vejledning.

MÆRKER