Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Puder

Puder

Hos Design Affair sætter vi en ære i at skabe en hyggelig stemning samt en skøn atmosfære i rummet og til lige netop dette er puder en nødvendighed. Puder er med til at skabe en hyggelig og dejlig stemning i rummet, hvilket kan gøres på alverdens måder – kun fantasien sætter grænser. Netop af denne grund finder du hos Design Affair puder i forskellige farver, former, materialer og ikke mindst mønstrer. Puderne i butikken er fra forskellige leverandører, hvor vi nøje har udvalgt vores favoritter efter kvalitet, design og farve. Hos os finder du alt fra store og anderledes pynte-puder til sofaen til de bløde og klassiske puder til sengen.

I butikken finder du alt fra enkle og stilrene puder til mønstret og detaljeret puder. Puderne er alle i en skøn kvalitet, men vidt forskellige i materialet, da vi både har velourpuder, hørpuder, bom-uldspuder, uldpuder og skindpuder. Puderne er ikke kun forskellige i materialet, men varierer også meget i udseende og størrelse for hos os finder du både kvadratiske, aflange, runde og firkantede puder. Ligegyldig om du er på jagt efter hovedpuder, sofapuder, pyntepuder, skindpuder, velour-puder, hørpuder, silkepuder eller uldpuder så finder du det hos os.

Er du på udkig efter puder i varme farver og med fine detaljer, så er vores puder fra AU Maison helt sikkert noget for dig. Puderne har en skøn kvalitet og er lavet i varme farver og med flot sil-kelook. Er du ude efter noget mere dekorativt, så har vi de fineste puder med smukke prints fra Bloomingville. Er du derimod mere til det klassiske, stilrene og lidt rå, så er puderne fra Louise Smærup en sikker vinder. Louise Smærup er designeren bag de velkendte puder med læderrem-men, som findes i flere variationer. Her finder du både velourpuder, uldpuder og stofpuder i flere forskellige farver, men alle med den rå og enkle læderrem.Så om du blot er på udkig efter en enkel pude til de andre hjemme i sofaen eller om du står over-for den store udskiftning i hele hjemmet, så står vi altid klar til at hjælpe både med gode råd og vejledning til sammensætningen af puderne.

MÆRKER