Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Belysning

Belysning

Belysning i hjemmet er både en nødvendighed i sig selv, men også en perfekt måde, at skabe en hyggelig og personlig stemning i hjemmet. Hos Design Affair er vi vilde med en god belysning, som både giver det rette lys samt stemning. Både her på webshoppen og i butikken finder du et stort udvalg af forskellige lamper. Lamperne findes i flere forskellige stilarter og fra flere forskel-lige leverandører.

Hos Design Affair finder du alt fra væglamper, standerlamper, lyskæder, gulvlamper, pendlerlam-per til unikke bordlamper. Så uanset om du er på jagt efter lampen til det antikke, moderne eller mere rustikke hjem, så skulle der være gode muligheder for, at finde den her hos os. Er du til det antikke og unikke, så vil du helt sikkert synes om de unikke bordlamper fra Design By Us, som er sat sammen af antik glas kombineret men en smuk lampeskærm. Er du mere til det dekorative og stilfulde, så skal du måske kaste et blik på Ballroom lamperne fra Design By Us. Ballroom lam-perne er store, runde glaslamper, som fås i flere forskellige farver. Lamperne er ideelle for dig, som ønsker, at skabe et personligt men stilfuldt udtryk i hjemmet, men med plads til personlighed og en hyggelig stemning.

Design By Us er blot en af vores leverandører indenfor belysning. Her på webshoppen og i butik-ken finder du også lamper fra Normann Copenhagen, Finnsdottir, House Doctor, Nordal og mange andre. Tag et kig herunder og mon ikke den perfekte lampe til dig, gemmer sig der et sted? Hvis du er i det mindste i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af lampe til din indretning, så skriv endelig til os!

MÆRKER